0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!" gece gece iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 gülünmüştü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 o zaman kaybettiğin bişey yok,yazarken harcadığın zamandan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adamınbiri said: gülünmüştü:D ahaha gece gece asil bu iyi guldurdu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu fıkrayı kurtlar vadisinde tombalacının karısı ester'in polatı esir aldıgında polat'ın ester'in adamlarıyla poker oynamasında ve polat su şişesini bitirip solundaki adamın kafasına vurmadan önce söylemesiyle suyu bitirmek için ve ayrıca bitirirken zaman kazanmak için söylemişti. cümle acayip devrik olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adamınbiri said: gülünmüştü:D daha önce güldüysen mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adamınbiri said: gülünmüştü:D ahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Fly said: adamınbiri said: gülünmüştü:D daha önce güldüysen mutluluklar dilerim. Ahahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Fly said: adamınbiri said: gülünmüştü:D daha önce güldüysen mutluluklar dilerim. Ahahahaah :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adamınbiri said: gülünmüştü:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 fıkra pek te komik deil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu fıkrayı arkadaşın teki burda çizerek imkansız olduğunu kanıtladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 biliodum ama genede çok güldüm akşam akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ilk duyduğumda da gülmemiştim şimdide gülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 viole said: bu fıkrayı kurtlar vadisinde tombalacının karısı ester'in polatı esir aldıgında polat'ın ester'in adamlarıyla poker oynamasında ve polat su şişesini bitirip solundaki adamın kafasına vurmadan önce söylemesiyle suyu bitirmek için ve ayrıca bitirirken zaman kazanmak için söylemişti. cümle acayip devrik olmuş lan vampir fıkrası deilmi be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o fıkra şişeyi herifin kafasına carpmadan önce söyeldiği. bu fıkra bi önceki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ilk duyduğumda da boğulmuştum, 2.sinde de boğuldum bunda da güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ilk 5 duyuşumda kalp krizi geçirir gibi oldum, sonraki 25te biraz daha ısındım sayılır, 78den sonrası baymaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Pikachu** said: viole said: bu fıkrayı kurtlar vadisinde tombalacının karısı ester'in polatı esir aldıgında polat'ın ester'in adamlarıyla poker oynamasında ve polat su şişesini bitirip solundaki adamın kafasına vurmadan önce söylemesiyle suyu bitirmek için ve ayrıca bitirirken zaman kazanmak için söylemişti. cümle acayip devrik olmuş lan vampir fıkrası deilmi be o arabada çakır ile giderken arkadakileri ekmek için çakır polata anlatmıştı bunu. ama sonunda vurmuyorlardı. daha değişik versiyonu ama. kız atlıyor. hem katta bir erkek tutuyor fıkra bu işte. kız soruyor ne yaparız, erkek yemek yeriz. kız sonra ne yaparız diyor erkek dans ederiz. kız sonra diyor. erkek sonra da .. kız yine tüm erkekler aynısınız diyip atıyor kendini. derken temelin katına geliyor. temele soruyor niye atladın gençsin güzelsin vs. kimse beni sevmiyor hede hödö diyor kız. gel yemek yiyelim bi diyor temel. sonra? içelim. sonra? karadenize gidelim. sonra? yaylara çıkalım. sonra? horon tepelim. sonra? hamsi yiyelim. vs derken kız o iş olmayacak mı diyor. temel de vay kaltak diyip kızı camdan atıyor. saatin bir yarısı böyle bir wot neden döşedim bilmiyorum. nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 derlerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bir tane kayıkçı varmış kayığına binen herkesi ayartıyormuş sonra işte kadın demiş beni ayartamaz binmiş kayığa adam küreklere asılıyo ardından derler diyormuş kadın sormuş niye hep derler diyip duruyorsun adam demişki sen beniim kayığıma bindin ya vermesende verdi derler demiş böhöhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Pikachu** said: böhöhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar