Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Dağınıklık(!!!!) için kusura bakmayın...Ehem.. Malum,1-2 bir şeyi değiştiriyorum bu aralar :P Yeni jantlar-yeni göbekler toparlanıcaktı..Ön aynakol,arka dişli,attırıcı,zincir,vitesler(ee geriye ne kaldı? hehe)da değişcek felan... Çok sevdiğim bir şey olmasından ziyade,hiçbir şey Bıraktırmasın diyorum..İnsanın bir uğraşla,hergün yeni birşeyler öğrenerek gelişmesi çok mükemmel bir şey..[izninizle;Gençlerdeki Hormonları 2 şey kesermiş,biri bir uğraş bulmak biride çalışmak ;)] *!Oturur atölyenin başına* -TAMİR YAPILIR!!! PATLAK BEŞYÜÜÜÜZ! PATLAK BEŞYÜÜÜÜÜZ![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 seni süreyya ayhan gibi birisi keser ancak, kimlen evereliceksen Allah kolaylık versin ona.. :-p "ayy mumi bir dur iki dakka ya akşama babamlar gelecek sen ağrı dağına çıkalım diyosun" seat toledo reklamında oynatsınlar seni "standartlarla yetinmeyin" diye.. orada herif salona poster zımbalıyordu sen daha alasını yapmışsın.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 vaay!bitince bisiklet mi olacak o şey? bi de sizinkiler evde tur atmana izin veriyorlar mı?[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...*
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 O şey bitince çöp olacak bence hehe
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 lol Sam ;) Babamlar gelecek demez zaten :P Hadi gidek der.. @Bitince değil ,Zaten bitmiş hali o .. :P yeni mangır bayıldığım parçalar var,onları takıcam sadece... Arkasınada,"tek rakibim F-22 i" yazdıracaktım aslında ama uygun yer bulamadım... :P Unutmadan; Formama her türlü reklam alabiliyorum...Siz fiyat belirleyin... :p
narin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Abi şu adam ve bisikletleri tıpkı ben ve öss'em gbi :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yürü be mumi... neyse bitmiş halinin fotografını istiyoz..[signature][hline]i love this game!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mumi sux ;-) tamir felan neler yapıyorsun bisiklet üstünde?
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mumi o ne dağınıklık be kardeşim öle.. yoksam resim çekecem diye mi yaydın herşeyi ortaya ehe :D baksana yerde parfüm şişesi bilem var. kaç vites? :-)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kaç yapıyo bu alet en fazla ? öeae eğlencelidir ama öyle eşyaları dökmek sonra bişiler yapıp toplamak falan ama bi de toplanmazssa ne olur bilemiyorum.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mumi senin bu yaptığının normal bisikletler le arasında fark var mı? yani kullanım, hız, rahatlık açısından?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: ShekiLChoCuq, 10 Mayıs 2004 12:02 tarihinde demiş ki: baksana yerde parfüm şişesi bilem var. OFF! var napıyon olm mumi OFF'u.. sizin orda şivri şinek mi var? şş'ler çok sinir bozuyor
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben boyle yapcam odayı benım annem kalpten gıder yemın edıyorum valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Süpersin :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Cobra007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ya bu topici ben açsam kesin Chemical ne boş adamsın sen yaaaaaaaaa derdiniz halfmumi açıyo süpersin diyonuz yeter nedir kardeşim bu ayrımcılık ya:( Ayrıca odayı savaş alanına çevirme konusunda beni aşabilicek bir bünye tanımıyorum -Chemical-
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 öl chemical öl bir yandan da sus.. adam gereksiz şeylerle uğraşmıyor senin gibi.. bisiklet tamiri yapıyor, bisikletle doğa bayır geziyor spor yapıyor. sense "pazardan aldım bir stick, eve geldim oyuncak lazer silahı" olayına giriyorsun.. çık sen de spor yap kaslarını geliştir baharda dolaş kır bayır sen de mumi gibi.. ha mumi sux o ayrı bişi ;-)
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Bonecrusher, 10 Mayıs 2004 11:29 tarihinde demiş ki: mumi sux ;-) tamir felan neler yapıyorsun bisiklet üstünde? eywallah bone :D .. ehe,walla yapamadığım bir tek Jant dizilimi var :P onuda bir türlü çözemedim..Zekam yetmiyor değil,o kadar kasınç bir olay ki..Bir uçağın kanadını yapmakla aynı zerafeti istiyor meret..Geri alayını yaparım ;) said: ShekiLChoCuq, 10 Mayıs 2004 12:02 tarihinde demiş ki: mumi o ne dağınıklık be kardeşim öle.. yoksam resim çekecem diye mi yaydın herşeyi ortaya ehe :D baksana yerde parfüm şişesi bilem var. kaç vites? :-) Yok yok ;) Bir yandan tamir ederken,diğer yandan parfüm sıkıyorum böyle rahatlatsın diye :P (çaktırma,şişeler 6 aydır orada..) 21 Vitesti...3x8=24 olucak çok yakında... said: Rahan, 10 Mayıs 2004 12:43 tarihinde demiş ki: mumi senin bu yaptığının normal bisikletler le arasında fark var mı? yani kullanım, hız, rahatlık açısından? Öncelikle,bu bir MTB.Yani dağ bisikleti.Normal bir bisikleti,300-400 Milyona mal edebilirsin.(Taiwan malı olanlar 100-150 milyonada bulunuyor fakat SAKIN almak gibi bir hataya düşmeyin,hem can güvenliğinizi tehlikeye atarsınız hemde 2 günde bisikleti kenara..) Hafifliği,Dayanıklılığı,Alaşımı,Üzerindeki sistemleri oldukca etkili... Tıpkı,Doğan-Mersedes ilişkisi gibi ;) said: sanerixx, 10 Mayıs 2004 12:07 tarihinde demiş ki: kaç yapıyo bu alet en fazla ? öeae eğlencelidir ama öyle eşyaları dökmek sonra bişiler yapıp toplamak falan ama bi de toplanmazssa ne olur bilemiyorum. Bunda,geçen yaz maximum 68-69 gördüm iniş sırasında..Diğer Yol bisikletinde 70-80 rahat görüyorum yani :P Eşyalar toplanmayıncada,hörribıllara yol açımı oluyor ;) gerçi bir 17-18 anahtarını yapıştırınca kafalarına,pek dert olmuyor ama olsun ;)
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mumi dost acı söyler, seni kazıklamışlar. O bisiklet bozuk hocam. Keşke öteki tekerleğide alsaydın, bende japon yapıştırıcısı var yapıştırır birine kakalardık. Vah mumim vah.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 la resmi bi gorebilsek iyi olcakti ama ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 o kdr ayar atmışsın bisiklete bide ayırkondiyşın kondursaydın elin deymişken :)
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben niye goremiyor olabilir ???:([signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Peach_Riza Allahım!! böyle bir nick nasıl olur yaf? piç rıza diyor resmen kendine bence değiştirilmeli[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Erutan, 10 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Peach_Riza Allahım!! böyle bir nick nasıl olur yaf? piç rıza diyor resmen kendine bence değiştirilmeli Ben kendime Peach demiom bu 1... 2.benim nikim nie seni gerdi ! 3.İSE İNGİLİZCEN YOKSA NAPAYİM İNGİLİZCE KURSUNA GİT PEACH= SEFTALİ ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: GE-TA, 10 Mayıs 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Mumi dost acı söyler, seni kazıklamışlar. O bisiklet bozuk hocam. Keşke öteki tekerleğide alsaydın, bende japon yapıştırıcısı var yapıştırır birine kakalardık. Vah mumim vah. ehehe :) said: BOccOB, 10 Mayıs 2004 17:38 tarihinde demiş ki: 70-80km?!?!?!?! bisikletle 80 yapınca altına mıçmıyon mu ya? bi de 80 le giden bisikleti nası durduruyosun? kampanalar dayanmaz ki o hıza :P yooo :) Burada bir rampa var(bir iki günden resmini çekebilirsem göstericem...) bir kapıyorum...20 dimdik KM boyunca iniş ;) Hesap et ;) haaa..Tabii sonrası 200 metrelik düzlük olduğu için şanslıyım yani :P iniş sonrası Fren pabuçlarının %0.5 u gidiyor frenlerken.. 80 değil,50 Km hızla 2 tekeri havalandırıp 10 metre sonra yere konma olayı var :) Ha,80 kapadığım bu bisiklet değil onu söyliyim yani :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] edit:bold çıkmış.. [Bu mesaj Halfmumi tarafından 10 Mayıs 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar