rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 said: Aralık ayında tüketici enflasyonu (TÜFE) yüzde 0.41, üretici fiyatları ise (ÜFE) yüzde 3.54 geriledi. 2008 yılı genelinde de TÜFE yüzde 10.06, ÜFE yüzde 8.11 olarak kaydedildi. enflasyon dusmus, siz hala fatura derdinseniz. harcayin harcayin, bu hesapla bedavaya yasiyacaz yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elektirkli soba aldım. biraz da elektrik girsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Birşey danışmak istiyorum. Konunun cahili olarakdan ısıtıcıların üstündeki W işareti watt oluyor herhalde ? Mesela üstünde 2000 W yazan bir ısıtıcı saatte 2000 watt mı harcar manasına geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Evt o manaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bende mana kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Law said: Birşey danışmak istiyorum. Konunun cahili olarakdan ısıtıcıların üstündeki W işareti watt oluyor herhalde ? Mesela üstünde 2000 W yazan bir ısıtıcı saatte 2000 watt mı harcar manasına geliyor ? 2000W=2kWh. Elektriğin 1kWh ücreti 20 kuruş. Saatte diğer ücretler hariç 40 kuruş yakacak. Bu hesaplama doğru mu? Az gibi geldi bana sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dün yine doğalgaz faturası geldi 90ytl, yine yine yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fatura almaya gelince alıyorlar da hizmete gelince... bence yok! bakım parası almayı bilen güzide iski tesisat sorununu görmezden gelebiliyor rahatlıkla. telefonlara çıkmayıp, koşturtabiliyor peşlerinden. hani öle ki ttnet'in kölesi olayım, en azından arıza kaydına falan anında alıyorlar. neyse ki sorun sayacın bana bakan tarafında değil, öbür tarafında. öbür türlü bi de boşa giden suyun kabarttığı fatura yüzünden köpürecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zaidral said: su 12 elektrik 15 dogalgaz 14 ytl. su 15 elektrik 17 dogalgaz 22 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fındık yiyin bence :D o zaman ısınma ucuza geliyormuş, bakanımız öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 jeotermalin gözünü seveyim, 1 ay 724 yaktık, evde short - tişört dolaştık pikelerle yattık 90kaat gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 120 kaat gelmiş en hayvani soğuk olduğu ve bizim tişörtlerle evde gezdiğimiz dönemin faturası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O konuda ben iyiyim. Bize az geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 elektrik 70 su 25 ödedim 200 ytl de ısınma parası veriyorum her ay ^^ full time kalorifer rox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ya cok fakir kokmus konu.. Paticikde fakir istemiyoruz.. Ayrica donla gezmekde nasil bir fantezidir, kroluk damliyor yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar