Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ... ile bağlananlara bir soru 6mbit hızı devamlı alabiliyormusunuz, yoksa ara sıra 3-4 e düşüyor mu? yeni aldım, çok memnunum filan ama genelde 400-500 ile çekiyorum, 700 civarı olması gerekmiyor mu? tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ayıptır sorması kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 109 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu tarifeyi gorunce "insanlar nasil oluyor da kabloneti savunabiliyorlar" diyorum.. adamlarin elinde 20mbit sunma imkani var ama 2bin yetaleye satiyorlar. yani telekom yeni bir teknolojiye yatirim yapmazsa kablonet guzelden giydirmeye devam edecek.. go telekom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 herkese 20mbit sağlayacak kapasite yok da ondan. şu anda evine 20mbit alan kaç kişi vardır? 10? eğer 2000 den 500 e çekersen 10 kişiden birden 5000 kişiye çıkar bu rakam, 200mbit ten 10gbit e çıkar sağlaman gereken bandwidth. bide ttnetin rezilliğinden dolayı bıraktım adsl i, 3 ay internetim gidip gidip geliyodu, 8 (sekiz) kere aradım bir kere teknisyen getirtmediler. ben de zorunlu olarak kabloya geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 4 mbit 'i cok rahat 39-49 arası bir şeyler yapabilirlerdi. Bu arada benim 2 mbit.245kb/sn ile bitsoup yada rapid'den dosya çekiyorum .Sende 735-750 arasi cekebilmen lazım max. Tabi havuz muhabbeti var malesef kabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 4000 mbit 30 YTL olursa hiç birimiz internete bağlanamayız. Bu fiyatlar adam kazıklama için bu kadar yüksek değil sadece. dağıtabilecekleri veri yolu da sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 veriyolu sınırlıysa hizmete sunmasın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 uydu net abonesi max 15 bin kisidir(ankara-istanbul-izmir zaten) .Yani bunda zorlanıyosa zaten özel'e bıraksın artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gotumuzden rakam uydurmayalim ya. 15.000 nedir sacmalamayin. yok oldu olcak ben ve benim komsular icin actirdik uyduneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 uydunet kablonet'in yeni ismi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ttnet iyi hizmet vermiyor, o muhakkak, fakat fiyatlarda yaptiklari indirim ve bu internet baglantisindaki sicramaya katkilarini yadsimamak lazim. ki veriyolu hikayesine ben katilmiyorum. telekom fiyatlari dusurunce birden bant genislikleri mi arti da fiyatlari asagi cektiler? demek ki ondan once de o baglantiyi verebilirlermis. ayni sekilde, simdi de verebileceklerine inaniyorum. veremeyeceklerse de yapsinlar yatirimlarini, adamlarin isinin bu yatirimi yapmak olmasi lazim. hadi telekom gibi mevcut hatlar cok dandik olsa, yeni hat dosemek gerekse "tamam boyle bir yatirim direkt yapilmaz" derim de, tek yapacaklari bant genisligini arttirmak yahu. o hizmeti zaten sunabiliyorlar mevcut altyapi ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya iyide, başka hangi sebeple kendi karlarını düşürsünler ki? sonuçta eğer bandwidth sorunları yoksa, ellerinde satacak bol bol BW var ise, 10 kişiye 2000 liradan satacaklarına 5000 kişiye 500 liradan satarlar, daha fazla kar ederler. yani satamıyorlar da o yüzden çok pahalı yapıyorlar. yurtdışından gelen BW de öyle kolay kolay arttırabileceklerini sanmıyorum, sağlam yatırım gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu turkcellin sirketi tellcom farkli bir yurtdisi cikisi mi kullaniyor? 5000/5000 baglantayi 89 liraya satiyorlar. ilk sene de %50 indirim var. ben alali bir ay oldu gayet memnunum. butun ratio'larim duzeldi trackerlardaki. indirdikten sonra dosyayi kaldirabiliyorum cogu zaman 1.5-2 misli upload etmis oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 trace yaparsan aslında telekom omurgası kullandığını anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Disappear said: gotumuzden rakam uydurmayalim ya. 15.000 nedir sacmalamayin. yok oldu olcak ben ve benim komsular icin actirdik uyduneti. güzel fantazi aslında :D .Komsularla ag ici baglanma fikri.İstanbul ici falan böle bir şey yapamazlar mı.Aynı havuza baglı olan herkez aynı zamanda aynı landa olsa ..neyse ya güzel fikirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Karag8z said: trace yaparsan aslında telekom omurgası kullandığını anlarsın. himm anlamadigim da o zaten. upload'i 5 mbit veriyor adamlar. 512k'lik upload ile ayni fiyata. nasil ayni omurgayi kullanabilirler ki? tama baglanti fiber kablo uzerinden ama darbogaz ayni darbogaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 streamin said: Disappear said: gotumuzden rakam uydurmayalim ya. 15.000 nedir sacmalamayin. yok oldu olcak ben ve benim komsular icin actirdik uyduneti. güzel fantazi aslında :D .Komsularla ag ici baglanma fikri.İstanbul ici falan böle bir şey yapamazlar mı.Aynı havuza baglı olan herkez aynı zamanda aynı landa olsa ..neyse ya güzel fikirdi :) sana havuz mavuz yok. Ben zamanında sormuştum havuz olayını bulgaristan da bilem var o havuz olayı bizde niye yok diye sordum. Cevapları çok komikti "sistem kaldırmaz" sistem nasıl kaldırmasın ki? zaten herkes birbirine bağlı teorik olarak. Yurt dışı çıkışı da önemsiz bu konuda. Daha detaylı anlayan birine sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mr_Hand said: hala upload 1024 delirmek elde değildir torrent indirirken upload rakamlarını gorunce neden bu ulkede yasiyorum diyorm :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 upload olayi o kadar da anormal degil, avrupada cogu ulkede 20/2 ler yaygin, bazen 20/5 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 4mbit benim 460 - 470 ile dl ediyorum 460 dan assagiya dusmuyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tellcom iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 2 mbit kablo NL-RS 245kb/s fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 OFOFOFFFOFO. sofia da 30mbit sınırsıza aylık 24 ytl veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar