Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knowing

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beğenmediğim tekşey filimde Nicolas Cage'den başka adam akıllı bir karakter olmaması. Nicolas Cage'le başlayıp Nicolas Cage'le bitiriyoruz. Ortada elle tutulur başka bir karakter yok. Bunun dışında filim okadar da vasat değil. 6-7/10 verile bilir. Ayrıca sonunu çok beğendim X(
Mesaj tarihi:
Sovereign said:
Rezalet bir filmdi. Bilimkurgu hayranları dayanamayıp izleyecek, biliyorum. Ama

inanılmaz salakça bitti bence.

Filmin ilk yarısı heycanlı gidiyor, müzik, efektler falan sizi kavrıyor.. ama sonuna doğru film tamamen dağılıyor. Amacı yok, mesaj da vermiyor..

filmin sonunda sen geldin aklima sdf.
Mesaj tarihi:
abi hadi film vasattı, sadece efekleri güzeldi de nicolas cage nasıl rol yapamıyor ya? adam oynamış işte gayet güzel. Sırıtmıyor etmiyor, kendine has bi yorumu var zaten ona sadık kalarak oynamış.
Mesaj tarihi:
senko said:
nicolas cage nasıl rol yapamıyor ya?

Nasıl rol alıyor onu anlamıyorum ben de, ne hayırsever yönetmenler var. Adamın -belki Lord of War dışında- düzgün filmi mi var allahaşkına ya ehe.
Mesaj tarihi:
Allah çarpar adamı :)

city of angels
windtalkers
the weather man
family man
con air

aklıma gelenler

lord of war ın ayrı olarak hastasıyım
Mesaj tarihi:
Face Off ile City Of Angels baya iyi filmlerinden.

Ayrıca yaptığı gişe filmi bile izleniyor.Gayet güzel filmler,izle eğlen.Derinliği yok diye filme kötü demenin manası yok.Ki bu filmin konusu biryerden tanıdık geldi bana ama güzele benziyor.
Mesaj tarihi:
City of Angels ve Lord of War dışında at çöpe gitsin, hepsi izlememekle bir şey kaybetmeyeceğin türden filmler. Ghost Rider, Bangkok Dangerous hemen unutulmuş eheh. Jason Statham'ın silik olanı adam işte.
Mesaj tarihi:
abi adamın en kötü 2 filmini sayıyosun.kime sorsan o 2 film berbat.şimdi bu herifin 2 filmi kötü diye geri kalan hakkında genelleme yapmak saçma

righteous kill dunyanın en boktan filmi.al pacino ve robert de niro nun diğer filmleride mi kötü :)
Mesaj tarihi:
Saçmalığa bak bende sinema yaparım diye planlıyodum off gitmem cinecity allahta seni Afm önnde ezdirsin

Verdiğin ankete hiç güzel cevap vermemştim zaten cinecity inş daha kötüye gidersin
Mesaj tarihi:
yazında iptal oluyorda bugün neden iptal yaa
neyse deseme gidiyorum ben
http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php?KOD=10260
TEBESSÜM ü izliyim bari
Mesaj tarihi:
Okul olmadığı zaman da olmuyor, 15 tatili dahil, ama sırf bir gün perşembeye denk geldi diye okul dönemi içinde yapmamak da terbiyesizlik yani. 23 Nisan kutlayamayan GençTurkcell'li ironisi.
  • Yeni Oluştur...