Rock Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Beğenmediğim tekşey filimde Nicolas Cage'den başka adam akıllı bir karakter olmaması. Nicolas Cage'le başlayıp Nicolas Cage'le bitiriyoruz. Ortada elle tutulur başka bir karakter yok. Bunun dışında filim okadar da vasat değil. 6-7/10 verile bilir. Ayrıca sonunu çok beğendim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sinema bileti - 10 TL. Gnctrkcll sinema bileti - 5 TL. Beyzbol sopasıyla rol yapamayan Nicolas Cage - Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 umutluydum kötü çıktı demek ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Sovereign said: Rezalet bir filmdi. Bilimkurgu hayranları dayanamayıp izleyecek, biliyorum. Ama inanılmaz salakça bitti bence. Filmin ilk yarısı heycanlı gidiyor, müzik, efektler falan sizi kavrıyor.. ama sonuna doğru film tamamen dağılıyor. Amacı yok, mesaj da vermiyor.. filmin sonunda sen geldin aklima sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bende çok beğenmedim... The Day the Earth Stood Still'i hatırlattı durdu. Ama onda duygular çok daha iyi verilmişti, buysa boş bi film olmuş.. Tek güzel diyebilceğim şey özel efekler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 abi hadi film vasattı, sadece efekleri güzeldi de nicolas cage nasıl rol yapamıyor ya? adam oynamış işte gayet güzel. Sırıtmıyor etmiyor, kendine has bi yorumu var zaten ona sadık kalarak oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hayatımda gördüğüm en iyi patlama efektleri dışında bayağa vasat bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Scientology geldi aklıma ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 senko said: nicolas cage nasıl rol yapamıyor ya? Nasıl rol alıyor onu anlamıyorum ben de, ne hayırsever yönetmenler var. Adamın -belki Lord of War dışında- düzgün filmi mi var allahaşkına ya ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Allah çarpar adamı :) city of angels windtalkers the weather man family man con air aklıma gelenler lord of war ın ayrı olarak hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Face Off ile City Of Angels baya iyi filmlerinden. Ayrıca yaptığı gişe filmi bile izleniyor.Gayet güzel filmler,izle eğlen.Derinliği yok diye filme kötü demenin manası yok.Ki bu filmin konusu biryerden tanıdık geldi bana ama güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 City of Angels ve Lord of War dışında at çöpe gitsin, hepsi izlememekle bir şey kaybetmeyeceğin türden filmler. Ghost Rider, Bangkok Dangerous hemen unutulmuş eheh. Jason Statham'ın silik olanı adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 abi adamın en kötü 2 filmini sayıyosun.kime sorsan o 2 film berbat.şimdi bu herifin 2 filmi kötü diye geri kalan hakkında genelleme yapmak saçma righteous kill dunyanın en boktan filmi.al pacino ve robert de niro nun diğer filmleride mi kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Next filmi de gayet başarılı bir filmidir ayrıca.Söylemeden edemeyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Sawer said: hayatımda gördüğüm en iyi patlama efektleri dışında bayağa vasat bir filmdi. bunun için bugün gitmeyi planlıyorum haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Film seansı başladıktan 15dk sonra gir hala reklam oynuyo olcak çünkü :D İzmir/Cinecity ftw 3lira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Asriel said: Next filmi de gayet başarılı bir filmidir ayrıca.Söylemeden edemeyeceğim...katılıyorum knowing'i de izliycem bir iki güne bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gencturcell yokmuş bugün:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Nasıl yok ya? Perşmbe deil mi bugün gayet olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 resmi tatil diye yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tatil günleri yok çoğu yerde gnctrkcll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Saçmalığa bak bende sinema yaparım diye planlıyodum off gitmem cinecity allahta seni Afm önnde ezdirsin Verdiğin ankete hiç güzel cevap vermemştim zaten cinecity inş daha kötüye gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 lol sömestırda bile kocaeli'de iptaldi tüm gnctrkcll kampanyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yazında iptal oluyorda bugün neden iptal yaa neyse deseme gidiyorum ben http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php?KOD=10260 TEBESSÜM ü izliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Okul olmadığı zaman da olmuyor, 15 tatili dahil, ama sırf bir gün perşembeye denk geldi diye okul dönemi içinde yapmamak da terbiyesizlik yani. 23 Nisan kutlayamayan GençTurkcell'li ironisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar