Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Dps


bliywig

Öne çıkan mesajlar

ya raide bakar guilde bakar bu garip bi soru. Bi guilde girersin çok ii dpsleri vardır ranged almazlar bi guilde girersin dpsleri yoktur alırlar, bi guilde girersin kenktir raidleader alırlar. Şu an hiç bi class kesin alınır die bişey yok. Hunterlar en ii dps yapan class şu an. Warlock olursun yer yoktur almazlar vs. Yani dps yapio gayet fury warrior evet. Ama alınır mı alınmaz mı onu sadece allah bilir. asd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

battle shout bom'la, rampage ise leader of the packle cakısıyo.

bom'un zararı yok cok, yerine commanding atarsın, ama feral dpslerle feral tanklarla rolleri cakısıyor biraz. ama dps leri gayet guzel, bir hunter veya rogue kadar olmasada, dps acısından eksiklik cekmiyorlar. Sorun melee dps'ın biraz zayıf kalması bazı bosslarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fury ile iyi dps çıkıyor ama hit kasıcam diye crit den oluyon ama rampage ile açığı kaptıyorsun
arms da ise dps biraz kaotik olay tamami ile execute'ün ve overpower'ın prok'una bağlı ama dotlar dpsyi baya bir arttırıyor
ilerde battle stance için extra özellik koymayı düşünüyorlar öyle olduğunda arms baya bir çekici gelicektir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior DPS'de gayet iyi, gearı da çok sağlamsa rogue'la falan kapışır nerdeyse duruma göre. En azından son girdiğim bikaç dungeonda öyle bir durum vardı rogue u geçtiği de oldu. Zaten artık öyle bir an oldu ki herkes her görevi yapıyo nerdeyse az buçuk.

Ama yine de pek tercih edilmiyor guildlerde. Biraz eskiden kalma alışkanlık biraz da dps yapacak çok fazla class var ne de olsa warrior tankına baksın mantığı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim guildimde su anda 3 tane dps warrior var. WOTLK'de TBC'ye gore daha cok damage yapiyorlar.

Ama cok ince eleyip sik dokusam yine roguelari tercih ederdim. Sebebi daha cok damage yapmalari degil, CloS sayesinde cok daha dayanikli olmalari.

Tabii su andaki raidler cok kolay oldugu icin bu kadar ince hesap yapmaya gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E tabi, survivability acisindan rogue'lar hayli dayanikli, fury'ler 25man'lerde yaninda ozellikle enhancement shammy oldugunda ahim sahim dps yapabiliyorlar gerci, 3.0.8 ile hayli boostlanacak, gerek penalty reduction olsun, gerek glyphlerin adam edilmesi olsun.

Ha eski aliskanlik/warrior damage yapamaz lan onyargisi yuzunden bayagi kotu gozle bakanlar var da, gear'iniz zaten adam gibiyse yaninizdaki supporterlara/bufferlara gore zaten damajmetreyi kirabildiginiz oluyor zaman zaman.

Loatheb'de armslar felaket cosuyor ayrica, deep wounds falan critical oldugunda 3k 4k tickleyebiliyor heyvanlar gibi.

Mutlaka tank gear da dosemelisin yanina ayriyetten, bulunsun her halukarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıptır ya, heroice, pug raide adam ararsın 10 warriorun 9'u dps'im der bir de kalaylar hp'me bakmıyor musun diye. O haliyle bir de insansındır alırsın bu sefer de leather'e trinkete needler. Vurcan kafayı yığcan, elinizde shieldınızla rogue işine karışmayın asdsafas

Şaka bir yana fury dps baya iyi, özellikle cleave ve ww'nin efektif kullanıldığı alanlarda baya iş yapıyorlar. Ayrıca surv.leri rogue kadar yüksek bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...