viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lan parti trollü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Lan parti tırolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lan troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eheuahuaeuhuaeuha harbi gözlerimden yaş geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tro' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Benim de gözümden yaş geldi ama soğan doğruyordum :P (kötü espiri tamam :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) Sabahın 6 buçuğu gibi herkes sızacakken her şey phyx arkadaşımızın veya zheld arkadaşımızın ss'teki konuyu açmasıyla başladı, ki çoğunu siz göremeden silindiydi. Biz sabah eve vardığımızda yarısı yoktu kafadan. O konu sayesinde 20 küsür çıplak adam bir anda ayılıverdik. Ben öyle eğlenmedim hiç bir lan partide. Lan parti demişken sahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 füks tagladıydı o resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Griswold said: Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) benim konum orjinal,kendim yaptım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Onun nereden yaslandığını söylemeyeyim hadi. Hadi o geyikti de yapma bir daha aman diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 varmıydı ki herangi bi sakıncası ? neyse önemli değil zaten iniyo altlara.kaybolur gider eğlendik geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 of çoşmuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Griswold said: Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) Sabahın 6 buçuğu gibi herkes sızacakken her şey phyx arkadaşımızın veya zheld arkadaşımızın ss'teki konuyu açmasıyla başladı, ki çoğunu siz göremeden silindiydi. Biz sabah eve vardığımızda yarısı yoktu kafadan. O konu sayesinde 20 küsür çıplak adam bir anda ayılıverdik. Ben öyle eğlenmedim hiç bir lan partide. Lan parti demişken sahi. bu posttan hiçbişi anlamadım bold yazan yer hariç ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Lan Party yaptık; dağılmadan önce sabahın köründe birkaç kişinin gazıyla çoğu bölüm trollendi. Budur olay kısacası. Lich King çok öfkeli başlığı çok yaratıcıydı bence ahahah Sahi, lan parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hea ahahah baktıkca gülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok fantastikti o gün yahu. evet : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gençler, Yukarsı çok kızıyormuş bu tür şeylere, tekrardan yazayım dedim. Pati içinde bahsedilmemesi gereken kısımlara giriş hakkına sahip olan malum kişilerin dikkat nazarlarına arz etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 lan parti ve herkes çıplaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 küfür dilin cilasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ayriyetten soyleyeyim, lanpartide soyunmayan ve heteroseksuel ben vardim birtek. Ya da guzel kadayiflarimin insanlari korkutacagindan supheleniyordum, o yuzden soyunmadim diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sırf sen yoktun, 1-2 kişi daha soyunmamıştı. Yaa, hatırlarım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 soyunulcağını bilseydim ben de gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar