SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eheuahuaeuhuaeuha harbi gözlerimden yaş geldi lan
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Benim de gözümden yaş geldi ama soğan doğruyordum :P (kötü espiri tamam :D)
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) Sabahın 6 buçuğu gibi herkes sızacakken her şey phyx arkadaşımızın veya zheld arkadaşımızın ss'teki konuyu açmasıyla başladı, ki çoğunu siz göremeden silindiydi. Biz sabah eve vardığımızda yarısı yoktu kafadan. O konu sayesinde 20 küsür çıplak adam bir anda ayılıverdik. Ben öyle eğlenmedim hiç bir lan partide. Lan parti demişken sahi.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Griswold said: Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) benim konum orjinal,kendim yaptım :(.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Onun nereden yaslandığını söylemeyeyim hadi. Hadi o geyikti de yapma bir daha aman diyeyim =)
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 varmıydı ki herangi bi sakıncası ? neyse önemli değil zaten iniyo altlara.kaybolur gider eğlendik geçti :)
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Griswold said: Facebook grubundan ssleri yaslayacaksanız işimiz var ama =) Sabahın 6 buçuğu gibi herkes sızacakken her şey phyx arkadaşımızın veya zheld arkadaşımızın ss'teki konuyu açmasıyla başladı, ki çoğunu siz göremeden silindiydi. Biz sabah eve vardığımızda yarısı yoktu kafadan. O konu sayesinde 20 küsür çıplak adam bir anda ayılıverdik. Ben öyle eğlenmedim hiç bir lan partide. Lan parti demişken sahi. bu posttan hiçbişi anlamadım bold yazan yer hariç ?!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Lan Party yaptık; dağılmadan önce sabahın köründe birkaç kişinin gazıyla çoğu bölüm trollendi. Budur olay kısacası. Lich King çok öfkeli başlığı çok yaratıcıydı bence ahahah Sahi, lan parti.
viole Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hea ahahah baktıkca gülüyorum ya
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok fantastikti o gün yahu. evet : )
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gençler, Yukarsı çok kızıyormuş bu tür şeylere, tekrardan yazayım dedim. Pati içinde bahsedilmemesi gereken kısımlara giriş hakkına sahip olan malum kişilerin dikkat nazarlarına arz etmek istedim.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ayriyetten soyleyeyim, lanpartide soyunmayan ve heteroseksuel ben vardim birtek. Ya da guzel kadayiflarimin insanlari korkutacagindan supheleniyordum, o yuzden soyunmadim diyeyim.
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sırf sen yoktun, 1-2 kişi daha soyunmamıştı. Yaa, hatırlarım böyle.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 soyunulcağını bilseydim ben de gelirdim
Öne çıkan mesajlar