Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Şurda bi hak talep edebilir miyim aklıma gelmişken sorayım: 1 kontörüm var. cepten internete girmem gerekiyor ve giriyorum. Kbyte'ı bitince kesilir diye devam ediyorum. Kesilmiyor. işimi görüp çıkıyorum. 10 dakka sonra 2 mesaj geliyor. GPRS kullanımında kısıtlama hede hödö 11 kontör bir sonraki yüklemenizde kesilecek, hede hödö 9 kontör daha kesilecek bilmemne. 20 kontör gitti yani peşin peşin. hayır bana sormuyosun ki kontörün bitti devam edicek misin yine de diye? 20 kontör nedir ki diyeceksiniz ama ufak bişey olsa da mide bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hakkın varmı bilmiyorum sözleşmende ne yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sen de "eheh negzel 1 gontöre hayatımın sonuna kadar emesendeyim, oh ohh" demeseydin be qanqs. Unutma ki telekom tanrıları hiç bir şeyi bedelsiz vermez. Türksel sanmışım direkt. Vodafone, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yıllar önce aldığım hattım. küçük bi paketin içindeki 1 sim karttan ibaretti , kişisel bilgilerim ile ilgili form doldurdum aldım. bu sözleşme genel bir şey heralde sitesinden bakmak lazım. orda da büyük ihtimal kılıfına uyuyodur di mi ffs edit : vodafon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Pardon. Vodafonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 :( borçlu olmak psikolojimi bozuyor şimdi. sinir. stres of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 turkcell -20'ye kadar gidiyordu zaten baba farzet ki -20 de 0 oluyor o yüzden birşey fark etmez bence borçlu değilsin yarın öbür gün hattını artık kullanmazsan senden -20 kontörün parasını almaya gelmezler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hayır ama vodafone'da 0'dan aşağı düşemiyorsun. gprs kullandım diye eksiye giriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yine de çirkin bişey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bedava mi olsun istiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kullanırken iyiydi. kazan doğurunca oluyor da ölünce mi olmuyor? vb vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kesilmesi lazım! nesi iyi kesilsin diye girmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya sonrada sevgiline tam mesaj atarken kesildi diye laf bu sefer. bilmiyoruz sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 abi nedir yani ben mailime giricem, ben çıkmadıkça o kalıcak öyle bana 32408924 kontör borç mu yazıcak yani. konuşmamı ve sms hakkımı elimden alıyosun sıfır olunca, sanki çok hayayt bişeymiş gibi diğeri nedir yani borç yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 insan boyle iste, hicbisey begenmez. taksitli internet veriyolar, simdi kullan sonra ode. acil lazimken kontorun yoksa ararsin bu gunleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet gprs'in 5kbps bağlantısı ile sunumumu patronuma acil gönderdim ve işten atılmadım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 O -20ye kadar borçlanma olayı benim gibi şuursuz insanların hayatını kurtardı kaç kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aaa fakirler 3g yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hacı adresimi vereyim bi ayfon yolliyver be . ha? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 20 kontör birşey değilmiş yine. Bana Turkcell'den geçen ay 420 YTL fatura geldi. 32 MB edge kullanmışım. Ben sadece telefonu aldım, hiçbir hat anlaşması yapmadım. Telefon açtım müşteri hizmetlerine, ben edge i açmanıza izin vermeden nasıl açarsınız dedim, anlattı müşteri temsilcisi kendi çapında. Sonra içerden daha yetkili kişilere ulaştım. Benimle ilgilenen yetkili, haklısınız size sorulmadan edge bağlantınız aktive edilmiş diyerek 420 YTLlik faturayı ödemem gereken sabit hat ücretime çekti. Etmeseydi ne olacaktı? Dava açıp uğraşacaktım ama gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 32 MB megabayt mı lan itoğlu it demezler mi adama. 5 tane şarkıya 420 lira ödenir mi demezler mi. Türksel tanrıları acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sabit ücretlendirme ve 32 MB kullanım harici 120 YTL gibi bir tutar vergiydi sadece. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bence yararkı acil bi işin olduğunu düşün ? ama yinede haber vermeleri gerekirdi terbiyesizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar