Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aquila said: direk sevisin abi iste. aahahahahahahhhahahahahahhaha sesli koptum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 twister oynucaz biz. şu leblebi olayı da iyimiş kandırırsam milleti oynarız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 takım olarak satranç oynayın kazanan takım yenilen takımı dövsün acil serviste yılbaşına girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kopuyomuyuz gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Herkese teşekkürler öneriler için. Yılbaşım şöyle geçti. Gelmesi beklenen 7 kız gelmedi, biz 6 kıllı varlık olarak 90ların müziğini (burak kut, ozan orhon vs.) rakı eşliğinde dinleyip sabaha karşı 5'te sızdık. Görüşmek üzere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 AHAHAHAH oof mükemmel fail ya halbükü nekadar umutluydun dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 isallah beni dinleyip sevismediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 pekaziz said: Herkese teşekkürler öneriler için. Yılbaşım şöyle geçti. Gelmesi beklenen 7 kız gelmedi, biz 6 kıllı varlık olarak 90ların müziğini (burak kut, ozan orhon vs.) rakı eşliğinde dinleyip sabaha karşı 5'te sızdık. Görüşmek üzere :( bi gecede 7 defa ekilmissin yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aquila said: isallah beni dinleyip sevismediniz. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aquila said: isallah beni dinleyip sevismediniz.Çift anlamlı cümleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 aquila said: isallah beni dinleyip sevismediniz. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yılbaşı nasıl patlanır olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar