cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 zoruna gidenin borusuna gitsin! (Asker jargonudur offansiv almayınız :P) İlk tertibimizi yollarken bölükçenek çekildik 26.12.2008 Özgürlüğün terlikli savaşçısı ve oradan geçen hüseyin Yemek Dağtıyoruz! İdari işler odasını boyarkene Kasmışım :P Çekmecedeki hazine underdark raidi dönüşü Kütahyanın pınarları.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Harbiden güzel yermiş,şubat gelsene gitsem ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 askerlik için en az 3 yılım var daha biraz mutluyum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aman geç gidin zamanında giderseniz kalıcı problemlere yol açabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 NE kadar geç, o kadar güç. Test edildi, onaylandı.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mavi bere takardım bende bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 askeriyenin en sevdiğim yanı şu temizlik hususu olsa gerek. çiçek gibi yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 vaybe cenx senın gunlugu okurdum gıtmeden 88/1 gittik bizde her ne kadar 82 dogumluda olsak hehe sen bıtırıyorsun sıra bana gerlıyor bugun 122 zaman gecıyor behh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende izinden gelince 120 sayıyordum su ana kadar gayet cabuk geçti. ama öyle bi piskolojideyimki buradan cıkacağıma inanamıyorum. sanki hep burdaymısım ve hep burda olucakmısım gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende suan cıkacagıma ınanamıyorum gun gectıkce ınanmaya baslıyor ama ınsan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar