calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 selamlar. uzun zaman önce takip ettiğim, sonrasında kapanan ve benim hala kapalı sandığım forzalivorno.org meğersem açıkmış. endüstriyel futbola karşı duran herkes forumunda oldukça güzel vakit geçirebilirler. ana sayfada da güzel haberler ve bilgiler bulunmakta. adres: www.forzalivorno.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahmet kayanında endüstriyel futbola karşı olduğunu sanmıyorum gerçi ama neyse; o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 livorno ne alaka peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sol yumruk havaya ayakları yine işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Livorno'yu malzeme etmeyin bari ya.Livorno dışında herşey var maşallah sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=19789790279 facebook'tanda arkadaş sürekli şöyle birşey atıyor,takımda buna alet edildi ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Livorno komünüküz biz diye bas bas bağıran böyle şov yapan bir kulüp zaten o yüzden "alet edildiğini" sanmıyorum isteği dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 endüstriyel futbola karşı çıkan belli takımlar filan var zzaten. mesela bilbao. mesele beşiktaş taraftarı çarşı. bu kadar geldi aklıma. bi ton var da unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 forvetlerin çığlığı gelen ortayı gole çevirecek! zenci dediniz de bu spor sosu ile tatlandırılarak empoze edilen politika çıktı ya =) @chesterfield: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 spor kültürü ile empoze edilen biiiirrr çoookkkk şey olduğuna göre futbolla empoze edilen politika (doğru yönde politika) daha yeğdir gibime geliyor sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 devrimci futbolu galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende solağım sol açık oynardım gayet ülkücüydüm ama nolcak şimdi:D zaten italyada ben lazio yu tutuyorum..di canio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sexdrugsrocknroll said: bende solağım sol açık oynardım gayet ülkücüydüm ama nolcak şimdi:D zaten italyada ben lazio yu tutuyorum..di canio.. hepimiz kasabız! hepimiz SS siz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 endüstriyel futbol nedemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 dasaaa said: forvetlerin çığlığı gelen ortayı gole çevirecek! uhahahahahaha bune lan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar