tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 demba ba yı yazıcaktım , sonra dedim hoffenheim ile oynayan birisi vardı o yazsın , darkridermış hoffenheim teknik direktörümüz :) benim şu andaki oyunda lille aldı onu ilk sezon başında , gayet de başarılı ; manutd scoutlarım bile good signing diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 luis gustavo ve carlos eduardo'da çok iyiler hoffenheimda ama ben takımda tutamadım gitmek istedi ikiside o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Carlos Eduardo evet,bayağı iyi ve genç her türlü orta takımda feci iş yapar büyük takımlarda da gideri var, Luis Gustavo ne bileyim 3 farklı oyun stilimde de iş yapamadı bende iyi bir rakama sattım ilk sezonun yarısında :) O yüzden yorum yapamayacam. Ayrıca yine Andreas Beck'te iyidir Hoffenheim'da,her türlü takımda gideri var ve orta sıralarda bir takımsanız 4-5 milyona kulüpten alırsınız gibime geliyor,sağ bekte kendisi Onun dışında Vorsah defansın göbeğinde 20 yaşında işte çok iyi olmasa da hayat kurtaran bir yedek :) Lugano ile bayağı iş yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ilk başta defansta ciddi bir problem oluyor hoffenheim'da, ilk sezon nillson'la mosquerayı oynattım gayet başarılıydılar((mosqueare transfer listed'ta başladı oyunun başında 2 milyon avroya aldım).2. sezonun başında lugano'yu aldım mosquera ile birlikte oynadılar ve ikisinide sezon sonunda büyük külüpler istedi (real madrid,juve,barcelona).Mosquera özellikle inanılmaz oynuyor,2 sezonumda ciddi bir gol sıkıntım vardı kazandığım maçların çoğunu bir fark ile kazandım ve attıgım gollerın 2/5 falanı kornerdendir ve sezon sonunda takımın en çok gol atan adamı mosquera oldu kornerlerden (=. luis gustavonun defansif özellikleri gayet iyi ayrıca ceza sahasının biraz dışında topla buluştuğunda seken toplarda filan finishing ve long shotu yüksek olmasa bile isabetli vuruşlar yapıp goller atıyor.passingide güzel,iyi bir defansif orta saha yapıyor kendisini. onun dışında hildebrand gayet iyi oynuyor neden kaleciye o kadar para verdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 catlikethiief said: keirrison st eduardo costa dmc mc lequi dc villarealde altidore var her takıma geliyor yıllık 300 istiyo satılık listesidne 6.5 m a 2. sene patlama yapıyo fiziksel Şampiyon adam =) agüeroyla yarışıyor gol krallığında her sene 3.5 +3 (24) alablrsnz mehmet nas türkiyede iyi iş yapar orta seviye takımlarda keirrisonu aldım dünyanın parasını verip adam 8 9 maç oynadı ama tırt gözüküyo 1 2 golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 altidore 2008 daha bile iyidi bu oyundaki halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Aiko said: catlikethiief said: keirrison st eduardo costa dmc mc lequi dc villarealde altidore var her takıma geliyor yıllık 300 istiyo satılık listesidne 6.5 m a 2. sene patlama yapıyo fiziksel Şampiyon adam =) agüeroyla yarışıyor gol krallığında her sene 3.5 +3 (24) alablrsnz mehmet nas türkiyede iyi iş yapar orta seviye takımlarda keirrisonu aldım dünyanın parasını verip adam 8 9 maç oynadı ama tırt gözüküyo 1 2 golu var. forma girer mrk etme pace striker bildiğin adam 3 sezon sonra büyük takmlarda ilk 11 oynuyor. 2.sene kayseriye aldm 24 gol atmıstı 21 macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 @Razu Hildebrand ömrümü yedi 2 sezonda,saçma goller saçma hatalar,yani üst üste 4 maç topla ileri çıkıp forvete çalıma girip top kaptırma gibi hatalarla çıldırttı,basit goller vs. vs. derken,zaten kendisini sevmiyordum bahane oldu :) Oldum olası sevemedim zaten Hildebrand'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hildebrand iyi ya bende 2 sezonun sonunda real madrid filan istedi, statları o kadar iyi olmamasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 catlikethiief said: Aiko said: catlikethiief said: keirrison st eduardo costa dmc mc lequi dc villarealde altidore var her takıma geliyor yıllık 300 istiyo satılık listesidne 6.5 m a 2. sene patlama yapıyo fiziksel Şampiyon adam =) agüeroyla yarışıyor gol krallığında her sene 3.5 +3 (24) alablrsnz mehmet nas türkiyede iyi iş yapar orta seviye takımlarda keirrisonu aldım dünyanın parasını verip adam 8 9 maç oynadı ama tırt gözüküyo 1 2 golu var. forma girer mrk etme pace striker bildiğin adam 3 sezon sonra büyük takmlarda ilk 11 oynuyor. 2.sene kayseriye aldm 24 gol atmıstı 21 mactazaten 4. sezonun başında aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Üstüne basa basa,daha önce iki kez ismini yanlış yazdığım kalecim Ochoa'yi herkese öneriyorum, yarım sezondur takımda ve Dünyanın en iyi kalecisi ödülüne Casillas ve Cech ile ortak oldu :) 8 ortalama ile oynuyor harika bir adam, defans hata yapmazsa gol yemiyor,böyle bir panter yavrusu, Ochoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben kaleye handanovic i beğenmeyip ameliayı aldım ama bu kadar salak goller yiyen birini tanımıyorum.Uzaktan kapattığı köşeden gol yiyiyor.Statları da iyi aslında.Anlayamadım çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Baggio said: Oha adam lordlar kamarası FM'si oynuyor. Euro yapsana currencyi :p Ben de dolara alıştım Euro'ya geçince değer yargım şaşıyo, alışamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Belarus'tan Putsilo,orta takımlarda gideri var.Mehmet Topuz'a yedek diye almıştım bayağı iş yapıyor gününde olursa :) 1 milyon euroya geliyor ortalamanın biraz üstünde diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tavsiye edebileceğiniz iyi ve ucuz scout var mı? Kadro geniş ama adam gibi bir tane istiyorum böyle zor tercihlerde güvenilebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ya ben mesela Trabzon'dan Özkan Sümer'i aldım özelliklerinin ikisi de 20. Ama yeni oyun açtım mesela 15 ve 16 çıktılar. Şansını dene iyi çıktıysa ucuza alırsın onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 potansiyelleri keşfetme geyiği Ufuk Pak'ta bayağı yüksekti aldım onu da bakayım buna da :) İspanya'dan Marcos diye birini aldım bayağı iyi latin amerikada ve ispanyada bayağı iyi adamlar buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 scoutlarım buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ofsayt kuralı olmasaydı büyük golcü olurdu ama malesef çakılı ddurmadığı sürece hız özellikleri sebebiyle oynatılması çok zor bi futbolcu. Değerinin düşüklüğünden de iş çıkmayacağı anlaşılıyor bence. Bi de regen olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 DarKRideR said: tavsiye edebileceğiniz iyi ve ucuz scout var mı? Kadro geniş ama adam gibi bir tane istiyorum böyle zor tercihlerde güvenilebilecek nerde oynadığına göre değişir ama gs ye geliyordu man city'deki barry ponyton senelerdir benim scoutumdu her dedigi cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Canlı scouting için NTVSpor'u açın Davide Santon ilk onbirde çıkmış İnter-Roma maçında. İyi de oynuyo. Ama FM'de sağ kanta burda sol bek oynuyo :/ Fanı olun fanı, adam FM'de harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bu 3 gençle 2013 yılında uefa kupasını kazandım. http://img89.imageshack.us/img89/6407/cihannh0.jpg http://img89.imageshack.us/img89/8748/serkanke1.jpg http://img88.imageshack.us/img88/5021/serhatfj6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 regen oyuncuları koymanın manası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hava atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben regenlerimi koymayayımm buraya Aiko... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar