Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 zor bişi değil tabi de azar işitcek bişi demediğimi sanıodum nese tebrikler
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 BEYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ! adamlarin topicinin icine ettik :-p
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Pascal, 09 Mayıs 2004 21:39 tarihinde demiş ki: SİYAAAAAAAAAH PASCAL!!! GRRRRR!!! Ya biri bana bu gece için ban koysun yoksa sınırsız ban yicem![signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 holy baba sakin ol tahriklere prim vermeyelim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tahrik ?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tahrik ediosun pascal önce çamur sora tahrik[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Şampiyonluk topicine gelip SİYAAAh! demek tahrik değil mi! Seneye beşiktaş şampiyon olupta burda olursan pascal... Neyse ya sen takıl ben sakinleşmeye kasıyom zaten çekemiycem seni.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Çamur güreşiiii[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Holy dua et seneye biz şampiyon olalım :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla vazgeçtim ben senden kurtulmak için dua etcem. Daha mantıklı.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla helal olsun...[signature][hline]Profocio Hosting
narin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tebrikler..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 TEBRİKLER şampiyonlar liginde de umarım Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edersiniz...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Size yasak kardeşim. Size yağmurlu günde su bile yasak... Fbli değilmisiniz? ... yaşamak bile yasak olmalı siize :=) Kocanız Beşiktaştan evlilik yıldönümü hediyesi :) Aşkıım fener evlilik yıldönümümüz kutlu olsun:=) Şaka bi yana soktum lafımıda ohhhss rahatladım.. TEBRİKLER FENERBAHÇE afferim lan size HELAL OLSUN DAUM!!![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Öne çıkan mesajlar