Zhabu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ya ciksinda yarim ciksin 3 4 aya toplanir demek bu :P Ben 3 5 kisi keser hevesimi alirim zate :D Bozukta olsa skillerimizi kasar server duzeldiginde eglenceye hazir oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 lol bizzat Brannoc ss'e fake yazmış ahaha tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://img243.imageshack.us/img243/6783/siget3.png ahahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 15i oldu oyun nerde reoroeroero diyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 daha mesai baslamadı.. open beta falan olucagını sanmıyorum, open betaya harcıycak kaynaklarıda zamanlarıda paralarıda işgucleride yok bence. direk closed'dan release'e gecerler. ne zaman gecerler bilmiyorum tabi, ama umarım uzun surmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 open betaya ne kaynagi harcicak? zaten release icin serverlari test etmek amac, oyunu 1 hafta erken baslaticaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 baya kaynak harcanıyo aslında, elektrigi suyu falan degilde. open beta register acılıcak site gocucek, login server gocucek, herkez download edicek bandwidth yetmiycek gibi gibi gibi yanı ne biliyim kolay degil öle openbeta acmak. yanlısmı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 iyi de onlar zaten releasede olmasi gereken seyler, test edilmeden olmaz. yani, cat diye release edip orda mi patlasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 elbet test edilmesi gereken seylerde, bu adamlarda zengin degil yanı. demek istedigim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o zaman oyun çıktığında try before buy olayını yapmaları lazım yoksa benim gibi bir çok insan para vermez oyuna. Ben nerden biliyim oyunun nasıl olduunu. Her türlü 22 sine doğru oyunu digital download a açmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bence open beta yapmazlar yada 1 2 gün felan olur oda client download kasarkene geçer gider :) Try before buy yaparlar ama derlerki deneme sürecinde kullandığınız charı devam ettiremezsiniz yeniden başlayacaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oyunun açılmasını beklerken gördüğüm şey yeni bir interview oldu :S http://www.tentonhammer.com/node/61490 Çok da fazla yeni bir bilgi yok.. Interview yapıyosun insan sormaz mı open beta varmı ne zaman vs. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oyun cidden gordugum en garip cikis surecini yasamakta. 15 milyon euro harcayan bir firma parasini geri istemez mi, biraz olsun urunleri hakkinda bilgi vermezler mi? bu rakipsizlikten iste. Mortal Online bu yil icinde cikacak gibi falan olsa boyle yapamazlardi da. napalim. Bu arada brannoc o resime feyk demis te, darkfallleaks blogundaki mail gercekmis, betadakiler de onayladi bunu, goon forumlarinda da bayagi bi heycan var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oce4n said: Oyunun açılmasını beklerken gördüğüm şey yeni bir interview oldu :S http://www.tentonhammer.com/node/61490 Çok da fazla yeni bir bilgi yok.. Interview yapıyosun insan sormaz mı open beta varmı ne zaman vs. (:P) esasinda bu interview guzel olmus. Bildigimiz seyleri demis olsa da guzel noktalar var. Bugun de beta cikmaz herhalde, napalim artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hala oturup bekliyorum. Umutlarım hiç de tükenmiyor ben de mi fanboi oldum nedir. Neyse taporware bile olsa beklicem kararlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bana oyun KO2 olcak gibi geliyo kayan adamlarla pvp felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yakında Open Beta açılcak gibi duruyor Tasos Close Beta nın kapanışı hakkında bir post atmış Beta Forumuna Forumdan Leak Gerçi Fake olup olmadığı tartışmalı , inanan kesim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 DUKE NUKEM FOREVER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 GEL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Skill kavramları baya bi karıştı bende şimdi aslında :/ Biz gitcez archery kasacaz, fakat kasarken crossbow kullandık diyelim, bu silahın da mı skilli varmış ki, genelde kullandığımız silah daha etkili oluyormuş¿ Aynı şey mage için de geçerliymiş, sürekli fireball kullanırsan fireball dmg'en fazla oluyomuş :/ Güzel bir detay ama garip geldi :/ Kaç tane skillimiz var bizim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 tasosun söylediği gerçekse , 22 ocakta open beta başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 esasinda buraya kadar gelmisken oyunu tam surum cikarip para alirlar artik. ha tam surumun betadan cok farki olmaz, ama yine de tam surum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 şuan forumlarında bır yenılenme var vBulletin Message Down for maintenance. Expected uptime is 17:00 CET. bişeyler bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar