Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ciksinda yarim ciksin 3 4 aya toplanir demek bu :P Ben 3 5 kisi keser hevesimi alirim zate :D Bozukta olsa skillerimizi kasar server duzeldiginde eglenceye hazir oluruz :)
Mesaj tarihi:
daha mesai baslamadı..

open beta falan olucagını sanmıyorum, open betaya harcıycak kaynaklarıda zamanlarıda paralarıda işgucleride yok bence.

direk closed'dan release'e gecerler.
ne zaman gecerler bilmiyorum tabi, ama umarım uzun surmez.
Mesaj tarihi:
baya kaynak harcanıyo aslında, elektrigi suyu falan degilde. open beta register acılıcak site gocucek, login server gocucek, herkez download edicek bandwidth yetmiycek gibi gibi gibi

yanı ne biliyim kolay degil öle openbeta acmak. yanlısmı dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
o zaman oyun çıktığında try before buy olayını yapmaları lazım yoksa benim gibi bir çok insan para vermez oyuna. Ben nerden biliyim oyunun nasıl olduunu.

Her türlü 22 sine doğru oyunu digital download a açmaları lazım.
Mesaj tarihi:
Bence open beta yapmazlar yada 1 2 gün felan olur oda client download kasarkene geçer gider :) Try before buy yaparlar ama derlerki deneme sürecinde kullandığınız charı devam ettiremezsiniz yeniden başlayacaksınız :D
Mesaj tarihi:
Oyunun açılmasını beklerken gördüğüm şey yeni bir interview oldu :S
http://www.tentonhammer.com/node/61490
Çok da fazla yeni bir bilgi yok.. Interview yapıyosun insan sormaz mı open beta varmı ne zaman vs. (:P)
Mesaj tarihi:
oyun cidden gordugum en garip cikis surecini yasamakta. 15 milyon euro harcayan bir firma parasini geri istemez mi, biraz olsun urunleri hakkinda bilgi vermezler mi?

bu rakipsizlikten iste. Mortal Online bu yil icinde cikacak gibi falan olsa boyle yapamazlardi da. napalim.

Bu arada brannoc o resime feyk demis te, darkfallleaks blogundaki mail gercekmis, betadakiler de onayladi bunu, goon forumlarinda da bayagi bi heycan var bu konuda.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:
Oyunun açılmasını beklerken gördüğüm şey yeni bir interview oldu :S
http://www.tentonhammer.com/node/61490
Çok da fazla yeni bir bilgi yok.. Interview yapıyosun insan sormaz mı open beta varmı ne zaman vs. (:P)

esasinda bu interview guzel olmus. Bildigimiz seyleri demis olsa da guzel noktalar var.

Bugun de beta cikmaz herhalde, napalim artik :P
Mesaj tarihi:

Yakında Open Beta açılcak gibi duruyor

Tasos Close Beta nın kapanışı hakkında bir post atmış Beta Forumuna

Forumdan Leak

Gerçi Fake olup olmadığı tartışmalı , inanan kesim az.
Mesaj tarihi:
Skill kavramları baya bi karıştı bende şimdi aslında :/
Biz gitcez archery kasacaz, fakat kasarken crossbow kullandık diyelim, bu silahın da mı skilli varmış ki, genelde kullandığımız silah daha etkili oluyormuş¿ Aynı şey mage için de geçerliymiş, sürekli fireball kullanırsan fireball dmg'en fazla oluyomuş :/
Güzel bir detay ama garip geldi :/ Kaç tane skillimiz var bizim ya :D
  • Yeni Oluştur...