Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

adamların herhangi bir duyuru/anons yapmak için 7 günü var önlerinde... erteliceklerse de geç kaldılar bence. bu saatten sonra çok tepki olur bence. bugüne kadar ertelenen her oyun minimum 3-4 hafta öncesinden açıkladı ertelediklerini... ki genelde hatta 1.5-2 ay öncesinden açıklanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
maalesef aci gercek su ki tasos bugun ortaya ciksa ve dese ki "arkadaslar, oyunu 6 ay ileriye attik" yine kiyamet kopmaz ve darkfall fanboilar "oyun tam ciksin, 6 ay daha beklemeye raziyim" der gecer.

6 ay sonra da oynar miyiz ama, ben oynarim :P

mortal online daha güzel grafiklisi ve yaklaşık olarak aynı amaçları güdüyor. ben mortal online oynarım açıkçası. tabi yani ikisine de bakarım hangisi daha iyiyse oynarım. ama ikisi de aynı anda çıkacaksa önce mortal online denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 yil abarti biraz tabi, ama 1 yil icinde cikacagina hic inanma, daha cok var o oyuna da. Darkfall da ilk duyuruldugunda "onumuzdeki yil" cikiyordu ve "alpha stage harika gidiyor" du.

Ki keske yakin zmanada cikacak olsa, bu aventurine rahat rahat hareket ediyorsa, o da rakip olmadigi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun tamamlanmamış halde çıkması kadar doğal bişey yok artık :D

son 2 oynadığım mmo'ya bakıyorum, war ve aoc. ikisi de tamamlanmadan çıktılar. resmen insanlara beta test yapmaları için para ödettiriyo bu şirketler oyunu çıkardıklarında. 4 ay içinde büyük birkaç patch çıkarıyolar ve gerçek oyun çıkıyor karşımıza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...