Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu kadar bekledik biraz daha bekleriz nolcak. ama bi kişinin foruma "sori babadopulos, no release" diyebilmesi lazım. ulan yemek yerken yaz 10 dk bişi nolcak allam yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Düşündüm biraz,22 si gelmiş.. hala 'Happy Holidays From the Darkfall Team' adlı efsane topic görünüyo orda. Nolur acaba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 BEYLER oyun gecikirse üzülmeyin... ... olmadı starcraft 3 oynarız. http://forum.paticik.com/read.php?18,3689784 ehehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamların herhangi bir duyuru/anons yapmak için 7 günü var önlerinde... erteliceklerse de geç kaldılar bence. bu saatten sonra çok tepki olur bence. bugüne kadar ertelenen her oyun minimum 3-4 hafta öncesinden açıkladı ertelediklerini... ki genelde hatta 1.5-2 ay öncesinden açıklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 vaporware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dominic said: vaporware. dur sey yapıyipim Bölümümde böyle asılsız iddaalar, laubalikler istemiyorum! Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Valla çıkıp derse Tasos Clan vs Clan test ettik betacılarla geniş çapta ve xxx sorunları çıktı çok acil düzeltilmeli direk ertelenir kimsede hiçbişi diyemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 maalesef aci gercek su ki tasos bugun ortaya ciksa ve dese ki "arkadaslar, oyunu 6 ay ileriye attik" yine kiyamet kopmaz ve darkfall fanboilar "oyun tam ciksin, 6 ay daha beklemeye raziyim" der gecer. 6 ay sonra da oynar miyiz ama, ben oynarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sonuçta UO yanlış hatırlamıyorsam 98 de çıkmıştı ve günümüzde halen oynayanı bol bunuda birçok insan öyle istiyor adam gibi yapında uzun yıllarca oynayalım malum sandbox mmo lar wow gibi para basmak için değil herkes bu işe girişmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 valla swgemu dan sonra cikarsa oynamam itiraf ediyorum :) bu arada kimdi ya o oyun dark and light olcak gibi diyen ??? neyse enseyi karartmiyalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Azmodai said: maalesef aci gercek su ki tasos bugun ortaya ciksa ve dese ki "arkadaslar, oyunu 6 ay ileriye attik" yine kiyamet kopmaz ve darkfall fanboilar "oyun tam ciksin, 6 ay daha beklemeye raziyim" der gecer. 6 ay sonra da oynar miyiz ama, ben oynarim :P mortal online daha güzel grafiklisi ve yaklaşık olarak aynı amaçları güdüyor. ben mortal online oynarım açıkçası. tabi yani ikisine de bakarım hangisi daha iyiyse oynarım. ama ikisi de aynı anda çıkacaksa önce mortal online denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mortal online'in cikisina da en az 6-7 yil var. demedi deme heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hea 6-7 yıl tamam oldu :D amaçları yazın çıkarmak işte ama her mmorpg gibi onlar da bi 6 atarlar. 2010 başlarında çıkar heralde. hadi bilemedin 2010 yazında. ama dediğim gibi aynı anda çıkarlarsa darkfall ile, önce mortal online denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 6-7 yil abarti biraz tabi, ama 1 yil icinde cikacagina hic inanma, daha cok var o oyuna da. Darkfall da ilk duyuruldugunda "onumuzdeki yil" cikiyordu ve "alpha stage harika gidiyor" du. Ki keske yakin zmanada cikacak olsa, bu aventurine rahat rahat hareket ediyorsa, o da rakip olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cengizhan66 said: valla swgemu dan sonra cikarsa oynamam itiraf ediyorum :) bu arada kimdi ya o oyun dark and light olcak gibi diyen ??? neyse enseyi karartmiyalim :) Ben topic actim. Millet sopaliycakti az daha. Hala duruyor topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fake mi bilemicem... ama: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oha diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 inş değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ahaha forumlar karıştı son 2 leak yüzünden. Kimileri yalan diyor kimileri doğru. Adminler topic sildikçe elemanlar yenisini açıyorlar. Harbi şu an beta felan açıklaması yapsa yıkarlar forumu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 herifin piskolojisi hala saklamak ahaha. su ana kadar hic bir oyun gormedim ki cikisa bir hafta kala oyunculari hala yapimcilarin agzindan bir damla laf almak icin takla atsin. inanilmaz bisi bu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Her ne kadar yalan da desem, heyecanlanmadım değil :D Doğru olduğunu varsayarsak: Dün akşam saat 7'de beta serverları kapatmışlar. Daha sonra gece oldu diye uyumuşlardır, artık sabaha serverı açarlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben bu oyunun gelistirilmesinde calistim bi sure, sonra baktim sirket baticak ondan ciktim, bugun betaya girecek ama oyun cok gec cikacak ve o sirada wow patch ile vuracak cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Adamların zihniyet bu yöndeyse takdir edilesi de, eğer ortada bişi yoksa fail :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 gercek olduguna dair ciddi soylentiler var. Hayirli olsun arkadaslar. 22si gercek gibi gorunuyor. Her ne kadar oyun tamamlanmamis bir halde cikacak olsa da, yapacak bisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oyunun tamamlanmamış halde çıkması kadar doğal bişey yok artık :D son 2 oynadığım mmo'ya bakıyorum, war ve aoc. ikisi de tamamlanmadan çıktılar. resmen insanlara beta test yapmaları için para ödettiriyo bu şirketler oyunu çıkardıklarında. 4 ay içinde büyük birkaç patch çıkarıyolar ve gerçek oyun çıkıyor karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar