Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dark sende ne fanboymussun yav en iyi fanboyluk odulu hak ediyosun valla :)
hadi dark durmak yok savunmaya devam
azmo bence simdiden uo 2 cinsinde bi oyun yapcak ekibi topla tam 12 yil sonra cikartir koseyi donersiniz :)
bu arada masraflari neyle karsilicaz derseniz hepiniz dolabindaki orginalleri ebaydan falan satsa wow kadar bi butce olusur :)
Mesaj tarihi:
Ben oyunu oynamak istiyorum azmonun ve birçok başka leakerında dediği gibi oyun şu anda sorunlu ama bu demek değildirki düzeltilemez ayrıca herkes farklı şeylerden zevk alır misal benim için hiç sorun değil melee nin paso strafe ve lmb spam olması açıkçası hiç umrumda değil.Son koyduğum developer bilgisinide eğer okuyabildiysen dev.ler skillerin artttıkça dmg vs değişmediği durumunu biraz tweakledik vs demişler craftinge de tweakler gelmiş ve şu anda her gün 1 build çıkıyor oyun için oyunun çıkmasına daha 25 gün var digital download olduğundan son gün son dakkaya kadar nerdeyse değişiklikler yapılabilir aynı zamanda developerların belirttiği gibi oyun çıkınca sorunlu olabilir ama biz oyuncu kitlemiz için agresif olarak fixlere ve updatelere devam edeceğiz demişler UO dan sonra ölüm korkusu olmadan oynadım ve o korkuyu tekrar yaşamak istiyorum ve bu oyunda bana istediğim birçok şeyi verebilecek gibi duruyor o yüzden henüz kendimin bir girip adım bile atmadığı bir oyunu kim olursa olsun başka birinin sözlerini okuyarak yalan olmuş vs vs deyip kenara atamam kusra bakma ben fanboyum :(

Oyunu oynamıycaksan burada gelip başka oyunları oynayalım şunu yapalım bunu yapalım muhabbeti yerine o beğendiğin oyunun forumunda yap muhabbetiniki burası temiz kalsın oyunla ilgilenen insanlar için.
Mesaj tarihi:
ben isteydim dun, cidden cosmus burasi, ilk basta 1-2 mesaj geyikti tamam da agir muhabbet cevirmissiniz. Burasi DFO ile alakali kalsin pls.

bu arada oynadikca daha da kotulesiyor oyun, oynamamam kesinlesti gibi diyebilirim, oynamak isteyenler lutfen pre-order etmeyin denemeden, sonra uzulmeyin siz de.
Mesaj tarihi:
Çokda teşekkür ederim ben verdiğin bilgiler için ve umarım yeni updatelerle gelen değişiklikleride bize anlatırsın zamanla ama dediğim gibi kendim görmeden oyunu bir kenara atamam bundan sonra buna yakın başka bir yapımın gelmesi uzun sürer bir şans vermek istiyorum o yüzden :)
Mesaj tarihi:
ben zirhdi silahti yapmayi dusunuodum ama gidip goblinden farmlamak daha ucuz ve hizliysa niye yapiim? hayir ne mantiksa her yapilcak itemda gold sink koymak? gidip o kadar malzemeye kasicam skill yukseltcem bi de her yaptigim item basina para olcak. bunun ustune benim yaptiklarimi da satamicam, neden? npclerde satio e benimkilerin hic bi farki yok. npc benden daha ucuza satar, bizde maliyet cok yuksek olur.
Mesaj tarihi:
Abi yapıcak birşey yokmuş işte. İnsan oynadıkça keşfedicek yada yapıcak birşey olmadığını görünce sıkılıyor işte.

Oyunu özel kılan birşeyde yok şuan. Ne craft sistemi adam gibi ne pvp'de çeşitlilik var. Ev kurma yok , vendor yok,Şehirler adam gibi inşa edilmemiş, Kervan taşımak gibi şeylerde yok.

Axe,sword,mace ayni şekilde damage veriyormuş hiçbir özellik farkı yokmuş aralarında. Uo gibi değil yani paradarbe,stamina emme gibi şeyler yok. Çat çut daliyorsun ve vurduğun yerlerde ayni yerler. Regler cok pahalı diyordu Mage kasmak mantiksız gibi gozukuyormuş(pvp için), target tutturmak zormuş. falan filan....

Benim merak ettiğim şey madem bu kadar kötüydü bu oyun. Öven kişiler nasil övdüler şu zamana kadar da bizi oyaladılar merak ediyorum
Azmo buraya yaziyordu Duchy of Wessex'de ki beta oyuncularının çok beğendiğini oyunun fln.
Bence o Duchy of Wessex'deki adamların hepsini toplasan bir adam etmez eğer oyun azmonun dediği gibi cıkıyorsa.
Mesaj tarihi:
bari 1 kişiye daha beta gelsin de onun ilk hafta gazıyla biraz moralimiz yerine gelsin ya=) azmo saldı davayı zaten.

ha bi de azmo, hyperion falan o alliance ın elemanları ne dio oyun için de onlar da bırakırız oynamayız dio mu yoksa, ne olursa olsun devam etcez modundalar mı?
Mesaj tarihi:
en sonunda çıkıp diyolarmış "şakaaaa bu asıl oyun değil ahanda bak aslı bu" hobaa diye kalıyormuşuz falan. fantaziye bak aaaasını satim.

bu arada azmo artık muslukçu falanda kasmıyor durum çok acıklı demekki :(
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Benim merak ettiğim şey madem bu kadar kötüydü bu oyun. Öven kişiler nasil övdüler şu zamana kadar da bizi oyaladılar merak ediyorum
Azmo buraya yaziyordu Duchy of Wessex'de ki beta oyuncularının çok beğendiğini oyunun fln.
Bence o Duchy of Wessex'deki adamların hepsini toplasan bir adam etmez eğer oyun azmonun dediği gibi cıkıyorsa.

bir cogu bizim kinayt onlinecilarimiz gibi cikti ahah. Ne kadar free mmo varsa oynamislar falan. Face of Mankind ve shadowbaneden geliyorlar, begenirler tabi. Cogu UO bile oynamamis.

Oyunu begenen cok kisi var, ben sadece hepsini oynamis biri olarak cok yuzeysel ve bayik buldum. Yapacak hic bisi yok, ilk "oha oyun gercekmis" mutlulugu gecince arkasinda bisi olmadigini gormek uzucu.
Mesaj tarihi:
said:
New Patch

A new patch has been released.

Fixes and updates in this patch includes:

* Fixes for Clan and Journal window. People running in 24bit or 16bit desktop mode should now see the Clan and Journal windows correctly.
* Fixes for client crashes that happened around monsters
* Fixes for crash when dropping an item onto the same kind of item in the hotbar
* Updates to the AI.
* Updates to the AI taunting you
* More monsters enabled *1)
* Updates to dungeons.
* More loot boxes enabled in the world
* Updates to arrow crafting. You need less resources and get more arrows.
* Updates to crafting recipes for low level gear. The cost for crafting this has been reduced.
* Fishing and Herb gathering stamina has increased.
* Lesser and Greater magic has been tweaked.
* Harvesting in general has been tweaked
* Archery has been tweaked
* Dupe bug has been fixed *2)
* Fixes to misc rare client crashes
* Monster that have been missing animations have been fixed
* Player characters who played the wrong animations have been fixed
* Updates to the world

Notes for the patch notes:

* Monsters: *1) We are profiling and tweaking monsters on the live beta servers while you are playing. This might result in whole areas lacking monsters, as we bring them down to analyze data collected..
* Dupe bug: *2) We have fixed the dupe bug that was discovered. We have also reset the resource count for certain characters.

World map ve Melee Damage için de şunları demişler

said:
World Map
The current ingame world map is a placeholder map, and will be replaced soon. The new and improved world map will feature a zoom function and functionality to turn annotations on or off.

Melee Damage
We have decided to increase the melee damage slightly. It's a very small boost, but it brings it more in line with our plans for combat dynamics. Melee damage output is based on several factors, such as skill level, strength and weapon. We have added a slight damage increase to each of these components.

yani bence halledilmicek şeyler deil, insanların yorumlarını okuorum da. yani evet o interface falan çok kötüymüş vs. Melee combat çok böle kopuk geliomuş insanlara vs de bakalım artık neler yapabilirler.
Mesaj tarihi:
evt bencede olmıcak seyler diil, bide herifler harbi deliler gibi calısıomus. release eksik olcak cok buyuk ihtimal ama ileride kurtarırlar ki para kazanacaklar buda bize fix olarak geri doncek...
Mesaj tarihi:
said:
Darkfall is not for everyone, and we are fine with it. Our plan has always been to make a game for players that want something different than the mainstream games, and we feel we are close to having something really special here. No MMO in history has been perfect at release, and Darkfall probably won't be either. Our main focus is to get the very core of the game as good as possible, and then build on it from there. Our plan is to continue to work with you guys, and keep building on Darkfall aggressively after launch.

Thanks again for all the help so far, and keep the constructive feedback coming.

Releaseden sornada oyunu düzeltmeye devam edicez diyorlar kısaca
Mesaj tarihi:
melee fighting ile ilgili aslında strafe yapmaca olarak düşünüp moral bozmak manasız, sonuçta Ultimada Wara geçip adamın üstüne koşuyoduk başkada birşey yapmıyorduk ve gayet keyif alabiliyorduk. WoW'da target seçip yanına koşup 1-2-3 spamlıyorduk.

FPS olduğu için Oblivion ve Morrowind örnekleri verilebilir (benim oynadıklarım bunlar yoksa başka fps rpgler var tabi:) ) bunlarda da pek birşey yok, sadece sol tuşa basılı tuttuğumuzda power move yapıyor ki öyle birşey eklenebilir gayet oyuna. mount&blade'de de gayet benzer şekilde savaşıyoruz ama müthiş keyif alıyorum ben. yani burda yapımcılardan ne bekliyoruz ki onu anlamadım tam FPS PvP'de nasıl olması gerekir Melee fighting'in başka bi alternatif göremiyorum zaten ben bu konuda. Ha bi ara Die By The Sword diye bir oyun vardı kılıcın ne yöne savrulacağını biz belirliyorduk ama tam bir kontrol faciası oyundu. Kompleks sistemler olursa kontrol etmek çok zorlaşacaktır busefer kontrolden şikayet edeceğiz, basit oluncada "iyide çok basit koş vur pvp'si" diyoruz. bunun tek çaresi kılıçları kalkanları kuşanıp gerçek hayatta kapışmak :P

PvP 'yle ilgili melee'de sadece stamı biten gg olayını düzeltirlerse yeterli olur bence.
Mesaj tarihi:
farklı yönlerden saldırma olayını Conan cesur davranarak denedi ve sıçtı. şu anda farklı bir combat sistemi yapmak zor gibi. fps durumunda dodge etmek zor olsa gerek ama yapılabiliyor olması da yeter. yeteneği ortaya çıkarmış olur.

daha oynamadığım için bişi diyemicem ama şu aşamada combat'ın çok yenilikçi olmasını beklemiyorum. skill aldıkça lmb spam'den de çıkacaktır olay sonuçta.

ama dünyanın ekonomisi falan denildiği gibi sıçış olacaksa, oyun da sıçış olur
Mesaj tarihi:
ya abi kılıcı sallarken sürekli aynı açıdan sallamasın yeter, o biraz kabız gösterio, bari animasyonu farklı yapsınlar yani sen tuşa bastıkça kılıç bi sağdan bi soldan vursun en azından o farklı gözüksün onun dışında gayet kaçabiliosun adam bi tarafa doğru spamlerken böle etrafında koştuarak adamın bi kaç vuruşundan gayet kaçabiliosun. Teke tek pvp biraz itema ve stamina potionı nasıl kullandıına bakacaktır öle aşırı bi skill gerektirmez, Asıl olay toplu combatta olacak . Friendly fire yapio musun vs bu tarz şeylere dikkat eden grup yenicek, işte 10 vs 25 yapmışlar ya 10 kişi yenmiş adamları. Yani bu tarz şeyler işi zevkli kılar. Yoksa dediiniz gibi nasıl olabilir ki başka combat. Ha silah yavaşlığı vs tarzı şeyler olması lazım bi de skill azken dex azken daha yavaş vursun vs. Vardır herahlde bunlar.
Mesaj tarihi:
Hiç bir mmorpg oynamadım ama blizzardın başarısında sağlam mimarlık vardır.Hatta windows xp den daha sağlam oyun yapmıştır adamlar.vistayı hiç katmıyorum.
  • Yeni Oluştur...