Befounder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 belki de herseyi bole bi betada gostermek istemiyolar? cogu betada olan bisi bu. belki de release de eklicekler dye giysi filan gibi ivir ziviri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oyunda oyle bir hava, oyle bir umut yok. Karisik duygularda kaliyosun. Dunya guzel olmus, ortamlar kaleler falan, ama sonra npc sikintilariydi, skillerin bi ise yaramamasi vs. bunlari fark ediyorsun ve ister istemes soruyorsun, 8 yildir ovup ovup yaptigin tek sey guzel bir harita ve stabil bir client mi? ama kendiniz oynayin gorun tabi. Tavsiyem pre-order'i almayin. Guzel guzel Trial takilin, guild bulma gibi derdiniz olmaz, oyunda zerg guild kurmak sart gibin bisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 uo ya başlayalım ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 simdi tutmasini cok isterdim ama fail gozukuyor suan npc olayi cozulur bu arada klic herseferinde vuruyorsa o cozulmez skill bonuslari duzelmesi uzun surer baya surer kale dikme olayi yokmus kotu civ gibi sehirden gods kar etmek yok bol dasli yere maden ocagi dikmek yok (bina olarak) ev yok ama ev gelir 1 yila kadar :) map kucukmus duzelmez boyle baya gider adamlar cok basiit yapmislar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 inanamıyorum ya online oyun denen zıkkım süper bir anlayışla başladı ama seneler geçtikçe kanserli gibi içten içe çürüyüp gitti. pixel güzeli içi bomboş oyunlardan gına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 40 kere sakadan fail olur olur dedik oldu iste 8-) swgemu fail olmicak hemen girip bagis yapin :) yapinda artik ciksin su oyun grafikler 10 basar buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 defianceda oynuyorum ben arada beklerim :p elimde 2 tane boşta 7x thief-mage char var kankalara verebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 valla bu gazla ve hevesle en iyisi UO divinity veya UO hybrid'e baslamak (runuo nun iki official serveri) ya da eve oynamak. Benim gorusum bu. oyun bi live olsun, herkes trialini oynasin gorsun oyunu. ama su asamada full price hak eden bir oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 defiance da runuonun 3. official shardı onu atlama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 eh divinity veya hybrid de başlayalım o zaman ama hangisi bi karar vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 4 gün aradan sonra tekrar butun postları ve leaklerı okudum ve moral 0 oldum. Nedir bu şimdi ya hayellerimle oynadılar resmen ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tunca said: defiance da runuonun 3. official shardı onu atlama :p defiance post AOS ruleset ve bir suru ilginc attraksyonu var, ama benim gibi dusunenler eski ruleset'i seveceklerdir. Divinitynin oyuncu sayisi daha az ama guzel bir T2A ruleset'i var. Sanirim tent bile var. UO hybrid ise pre-AOS combat falan olsa da tum UO paketlerinin en sevilen kisimlarini birlestirmis durumda ve iyi de olmus kanimca. Silahlar AOS olmasa da BOD falan var, powerscroll da sanirim crafting icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Hayırdır vaz mı geçtiniz df den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 haha UO rulz:) RunUO oynamayı denedim ama başaramadım. ama başlarsak oynarım kesinlikle. son kararı verin :) bide şu T2A Ruleset olayı nedir ben bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 inanamıyorum ya uo'a oynamaya döndü konu ne kadar dramatik oldu B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Oynayalım server söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hybrid baya aktif gözüküyor. minimum 700 player, ki türk serverlarında max 150 filan oluyo şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Elimde UO cdsi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 êdt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Abi indiriyorumda, hadi başlayalım harbi ? Macro falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 valla ben de gelirim.Yüklü de şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 UO Gamers serverları bildiğim kadarıyla amerikada. Latency sorunu yaşarsınız benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bendede yüklü vallahi. kuzen staff çağırdıda hatrına yükledim arada giriyorum özlem gideriyorum falan. ben şahsen ciddi ciddi başlayalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 uo indiriyorum şu anda, hadi oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar