Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mortis said: ya tamamen uo ya benzeyemez zaten ben öle bişey istemiorum açıkcası. UO apayrı bi oyun sonuçta. Bi kere bakış açın farklı dünyaya en basitinden aynı hissi vermez oturup böle itemlarını dekore etme iblmemne evini düzenleme , zor sims gibi oynuodun uo yu. yine de böle guidl sehirlerinin, böle insanların takılabilecei harbiden sürekli orda vakit geçridiin yerler olamsını istiorum olay o , ama yani öbür tülrü herkes ana şehirde mal mal duracaksa kötü olur. Ah ulan SwG... Videolar şahane gorunuyor, crafting için tweak gelecek demiş dev lerden biri, combat biraz 'garip' geldi. AoC olmadı bir umit açmıştım acc u, warhammer Dota MMO baydı. Bir ümit bu 10 yıllık (artık kac yıldır dev ediliyor unuttum) oyunu bekler oldum. Daha çok bilgi betadan lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 biz bence mortal online bölümü açalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 combati videolardan anlamak imkansiz. Ozellikle mage videolar cok alakasiz, ben combattan cok zevk aliyorum sahsen. Ve evet devler craft olayina tweak gelecegini acikladi, rahatladik. Su anda fiyatlar kesinlikle release'le bir degil diye aciklama yelkenleri indirdi epey :P Mortal Online da guzel gorunse de daha var ona, dfo epic fail degil, korkmayin. Kankalarla oynamak cok zevkli (biz su an guildi kurduk, sehir de kurduk cilgin atiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Masticore said: peki crafting'te recipe fln varmı ? fail var, recipie yok, skill'i aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Azmo ne iş :P http://i136.photobucket.com/albums/q170/LunarPoet/poll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 fail varsa kotu yav soyle 4-5 saat gerekli seyler uretiyon dusunuyon 7 tane denicem soyle 5 tanesi tutsa iyi sonra bi bakiyon sadece 1 tanesi tutuyor :) yani hic ugrasmadan direk odunu satsan en iyisi musluk fail dedigin bu demi ? bu arada mortal online simdiden benim gozumde fail en iyisi swgemu yav hem daha kısa surede cikar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 belli degil miydi zaten benim azmo oldugumu sdfg. Amac googledan yazdirinca kabak gibi azmo ile alakali leakler gelmemesi. Cok ta umurlarinda olmaz elbet ama olsun, yine de dikkatli olmak lazim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rp'ye erken başlamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lol screenshot dakileri banlasalar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bizim clandan 3 4 kişi var sanırım :) Biride lider sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masticore said: rp'ye erken başlamissin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Musluk said: belli degil miydi zaten benim azmo oldugumu sdfg Lan of! Musluğun kimliğini öğrendim tıklayın siz de görün yapıcaktım, yapamadım =/ Tıklayın siz de görün http://www.istanbulconference.info/PublishingImages/erdogan_000fb740.jpg Ayrıca büyüler nasıl çalışıyor bi kaç örnek pilix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 D@rkwish said: 18 şubata kadar tatilim var oynayacak bişi yok çıldır :( gel wow oynayalım abi ahhahahaha şaka / Xobalt iyi çıkarsa bu oyun deadwoll ile deneriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Xenocide said: azmo kesinlikle betada. bu tavırlar... bu davranışlar...! tanırım adamı klavyesinden. lanet olsun ya çok zekiyim offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya dünyada bi tanemi azmodaii var demen lazımdı direk hehe, ben küçükken gittiğim internet kafede vardı bi tane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şu oyunu oynamam için bana üç şey sağlamaları yeterli, 1. şehrin yanına köprü 2. köprünün diğer tarafında bekleyen PK 3. Köprüde PK var diye bağıran insanoğulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Masquerade said: D@rkwish said: 18 şubata kadar tatilim var oynayacak bişi yok çıldır :( gel wow oynayalım abi ahhahahaha şaka / Xobalt iyi çıkarsa bu oyun deadwoll ile deneriz biz. Yok abi yeminliyim daha oynamam. Erkana verdim charı ölene kadar geri verme dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 craftingde dengesizlik var diosunuz da zaten asil olay crafterlarin oyunculara yaptiklarini satmasi deil miydi? hani crafterlarin yaptiklari cok daha kaliteli dayanikli falan olcakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Orası öyle de, tam okumasam da sanırım olay craft edeceğin itemın resource'larının daha pahalıya gelmesi tarzı bişeydi. Gerçi "musluk", developerların olayı fix leyeceklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Oyunda her gun bir suru sey ekleniyor falan filan, craftinge de ayar gelecek dendi, beklemedeyiz. Ama dedigim gibi, sehir olayi, housing ve vendor falan koyamamak uzdu beni. Su oyunun en cok bekledigim yonu evimi dikip vendorumu stoklamakti, caydim epey. Oyunun combat yonu fena degil daha fazla skillim yok ama dun bi ork bolgesine gidip 2-3 kisi aldik donduk falan, heycanliydi guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Currently, after about 5 hours total playing on one character with casting, I am only around skill level 17 or so with lesser magic (and I constantly use it), and around 5/6 with great axes. Specifically, I am only around 20 with Mana Missle, and I couldn't possibly use that spell anymore than I do. However, I do feel my damage improving with it, and it fizzles much less, so it was worth every minute of it. i loled desem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 muslukcum bi dungeon bulda nasıl bişimiş örenelim beh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part8.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tamam gzel zevkli vs de bukadar fanboi luk olmaz yani su anda bile olaiblir heran adam kesilio olabilir gitmem lazım sizde alın sizde gelin o ne ya reklam resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Birde devler playerların baska playerlara 1/3 oranda skillerini öğretebileceklerini söylemişlerdi ama skill 100 olunca bakalım o varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar