Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ya tamamen uo ya benzeyemez zaten ben öle bişey istemiorum açıkcası. UO apayrı bi oyun sonuçta. Bi kere bakış açın farklı dünyaya en basitinden aynı hissi vermez oturup böle itemlarını dekore etme iblmemne evini düzenleme , zor sims gibi oynuodun uo yu.

yine de böle guidl sehirlerinin, böle insanların takılabilecei harbiden sürekli orda vakit geçridiin yerler olamsını istiorum olay o , ama yani öbür tülrü herkes ana şehirde mal mal duracaksa kötü olur.

Ah ulan SwG...

Videolar şahane gorunuyor, crafting için tweak gelecek demiş dev lerden biri, combat biraz 'garip' geldi.

AoC olmadı bir umit açmıştım acc u, warhammer Dota MMO baydı. Bir ümit bu 10 yıllık (artık kac yıldır dev ediliyor unuttum) oyunu bekler oldum.

Daha çok bilgi betadan lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

combati videolardan anlamak imkansiz. Ozellikle mage videolar cok alakasiz, ben combattan cok zevk aliyorum sahsen. Ve evet devler craft olayina tweak gelecegini acikladi, rahatladik. Su anda fiyatlar kesinlikle release'le bir degil diye aciklama yelkenleri indirdi epey :P

Mortal Online da guzel gorunse de daha var ona, dfo epic fail degil, korkmayin. Kankalarla oynamak cok zevkli (biz su an guildi kurduk, sehir de kurduk cilgin atiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

fail varsa kotu yav soyle 4-5 saat gerekli seyler uretiyon dusunuyon 7 tane denicem soyle 5 tanesi tutsa iyi sonra bi bakiyon sadece 1 tanesi tutuyor :) yani hic ugrasmadan direk odunu satsan en iyisi
musluk fail dedigin bu demi ?
bu arada mortal online simdiden benim gozumde fail en iyisi swgemu yav hem daha kısa surede cikar...
Sosyal ağlarda paylaş

Musluk said:
belli degil miydi zaten benim azmo oldugumu sdfg

Lan of! Musluğun kimliğini öğrendim tıklayın siz de görün yapıcaktım, yapamadım =/

Tıklayın siz de görün

http://www.istanbulconference.info/PublishingImages/erdogan_000fb740.jpg

Ayrıca büyüler nasıl çalışıyor bi kaç örnek pilix.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda her gun bir suru sey ekleniyor falan filan, craftinge de ayar gelecek dendi, beklemedeyiz.

Ama dedigim gibi, sehir olayi, housing ve vendor falan koyamamak uzdu beni. Su oyunun en cok bekledigim yonu evimi dikip vendorumu stoklamakti, caydim epey.

Oyunun combat yonu fena degil daha fazla skillim yok ama dun bi ork bolgesine gidip 2-3 kisi aldik donduk falan, heycanliydi guzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Currently, after about 5 hours total playing on one character with casting, I am only around skill level 17 or so with lesser magic (and I constantly use it), and around 5/6 with great axes. Specifically, I am only around 20 with Mana Missle, and I couldn't possibly use that spell anymore than I do. However, I do feel my damage improving with it, and it fizzles much less, so it was worth every minute of it.

i loled desem :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...