Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Foruma da update olarak eklendi bu haber... http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?p=2452580#post2452580 Bekle ki bize gelsin :/ İçimden bir ses 100-200 acc aç second wave'de belki bişi olur bana tutar ^^ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o değilde ben 25 şubatı 1 haftador 25 ocak diye okuyorum yeni fark ettim. 9 senedir bitiremediniz oyunu yuh be hala erteliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Pluton said: o değilde ben 25 şubatı 1 haftador 25 ocak diye okuyorum yeni fark ettim. 9 senedir bitiremediniz oyunu yuh be hala erteliyolar açıkçası ben daha uzun süredir öyle sanıyorum. sıkıldım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aramizda secilen birileri var galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 26 gün tatilim var oynayacak beta yok para vericem biriniz satın bana invite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kim o secilen hemen cıksın ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eh iyi bari. tanıdığımız birine çıktığı iyi oldu. ben inanmamaya başlıcaktım yakında betanın olduğuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ss or it didnt happen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben olsam burayı ssle doldurmuştum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Azmoda lafı attı kaçtı valla insan ipucu verir kim olduğuna dair özel mesaja boğardık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nese :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne yazedın kaçırdım peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bizim IC'lerden biri bence betada eleman sürekli forumda olurdu dünden beri görmüyorum :P Edit: Paranoya başladı ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kimden bahsediyon acik konus? kimmis trial i kapan hemen karakter yaratmayla ilgili bi ss atsin (bence bizden kimseye gelmemistir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 IC dediğim bizim clan yöneticileri oluyo burdan biri değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 artık bu kılıç kalkan temalı oyunlardan baymadınız mı? hiç yaratıcılık kalmadı tasarımcılarda para makinası yapmaya çalışıyorlar,oyun değil bunun ismi. artık fantastik olsa bile full realite istiyorum ben, zorlasın böyle everquestI in ilk zamanları gibi olsun kimse kolayına kaçamasın en üst seviye olmak yıllar alsın öyle değil mi? bi de fark ettim çok alakasız bi topikte isyancılığa soyunmuşum ama df den biraz beklentilerim var boşa çıkmanın tedirginligi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 reogmar level atlamanın realite ile bağlantısını açıkla ok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence hep beraber anarchy online'a donus yapilsin, ucretsiz olmasindan faydalanilsin, guild kurulup delicesine oynansin. uzay hayati birlikte yasansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AO gelmis gecmis en iyi mmo'dur, aksini iddia eden ninja kaplumbagadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o değilde ben azmo başlığa ne diye değiştircek şimdi onu merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kime çıktıysa yazsın biz de inanalım artık şu oyunun varlığına. Paranoyaya bağladım. 1 cümle istiyorum "evet oyun var oynanabiliyor". Yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AO elinde tuttuğun yastığın sana wisdom verdiği oyun du değil mi :P level sistemini şöyle açıklayayım yaklaşık 5 yıldır oynadığım bir mmo oyunda level sistemi rütbe ile gerçekleşiyor.rütbe nin tek artısı 6. rütbeye kadar değişik classları elde etmek vs. ondan sonra ise officer ve HC olarak değişik olanaklar elde etme dışında hiç bir yararı yok.ancak bu rütbe sistemine riayet eden oyuncuların uyumu ile birlikte çok eğlenceli dakikalar ortaya çıkıyor. level dediğim sadece bir sistem gerçek hayatta fitness yapan bir insanın sağlığı sigara içip-yağlı yiyeceklerle beslenenle bir değildir bunları nasıl ayırabiliriz sayısal dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Oyun var arkadaslar. Hyperiondan bir cok betaya giren var ve var oldugunu teyit ettiler. Betaya bu sabah bir suru adam alinmis ve devam edecekmis. maillerinizi kontrol edin iste arada. Secilenler arasinda 2008 ve 2009 uyeleri de varmis o yuzden gogogo. Bu arada, betaya giren varsa aranizda, bana mutlaka pm atin, sizi hyperion ve crimson horde uyesiyseniz diger betacilarla tanisitirip ayni ortama sokayim, biraz tadina bakin oyunun. Oyun var arkadaslar. yalan degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence kimseye cıkmadı ya cıksa bile arkadaşlar kaç kişiden duydunuz trial'a giren şu ana kadar ? kıçı kırık 20-30 bin kişi bile alamıyorsa trial'a bir firma 25 şubat'ta nasil piyasaya 14 gün trial'li sürecek ? Kaç kişiyi kaldırcak server'ları. edıt: Döt olabilirim tabi azmo'nun mesajından sonra ama altından kalkamıycaklar gibi geliyor bana. En azından oyun cıktıgında 14 gün trial vermeli bir sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar