Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

artık bu kılıç kalkan temalı oyunlardan baymadınız mı?

hiç yaratıcılık kalmadı tasarımcılarda para makinası yapmaya çalışıyorlar,oyun değil bunun ismi.

artık fantastik olsa bile full realite istiyorum ben, zorlasın böyle everquestI in ilk zamanları gibi olsun kimse kolayına kaçamasın en üst seviye olmak yıllar alsın öyle değil mi?

bi de fark ettim çok alakasız bi topikte isyancılığa soyunmuşum ama df den biraz beklentilerim var boşa çıkmanın tedirginligi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

AO elinde tuttuğun yastığın sana wisdom verdiği oyun du değil mi :P

level sistemini şöyle açıklayayım yaklaşık 5 yıldır oynadığım bir mmo oyunda level sistemi rütbe ile gerçekleşiyor.rütbe nin tek artısı 6. rütbeye kadar değişik classları elde etmek vs. ondan sonra ise officer ve HC olarak değişik olanaklar elde etme dışında hiç bir yararı yok.ancak bu rütbe sistemine riayet eden oyuncuların uyumu ile birlikte çok eğlenceli dakikalar ortaya çıkıyor.

level dediğim sadece bir sistem gerçek hayatta fitness yapan bir insanın sağlığı sigara içip-yağlı yiyeceklerle beslenenle bir değildir bunları nasıl ayırabiliriz sayısal dünyada?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun var arkadaslar. Hyperiondan bir cok betaya giren var ve var oldugunu teyit ettiler.

Betaya bu sabah bir suru adam alinmis ve devam edecekmis. maillerinizi kontrol edin iste arada. Secilenler arasinda 2008 ve 2009 uyeleri de varmis o yuzden gogogo.

Bu arada, betaya giren varsa aranizda, bana mutlaka pm atin, sizi hyperion ve crimson horde uyesiyseniz diger betacilarla tanisitirip ayni ortama sokayim, biraz tadina bakin oyunun.

Oyun var arkadaslar. yalan degilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kimseye cıkmadı ya cıksa bile arkadaşlar kaç kişiden duydunuz trial'a giren şu ana kadar ? kıçı kırık 20-30 bin kişi bile alamıyorsa trial'a bir firma 25 şubat'ta nasil piyasaya 14 gün trial'li sürecek ? Kaç kişiyi kaldırcak server'ları.

edıt: Döt olabilirim tabi azmo'nun mesajından sonra ama altından kalkamıycaklar gibi geliyor bana. En azından oyun cıktıgında 14 gün trial vermeli bir sistemle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...