Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

omgwtf şfldşf

forumlarda şöle şeyler okumuştum;

"BRE KAFİRLER HANİ OPEN BETAYA GEÇİYODUNUZ NERDE İNVİTE'LAR!!! SÖZÜNÜZÜ TUTMADINIZ"

cevap:

"Sözlerini tuttular. invitelar dağıtılıyor sana yollamamışlar."

bunu görmekte şimdi mutlu etti beni. demekki hala yaşıyorlar açlıktan ölmemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bekle ki bize gelsin..... First wave'de kaç kişiye göndermişlerdir acaba 100? :P :D

Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.

Bunu dinyelenler çok fazla olmaz sanırsam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Clan liderlerinemi verdiler acaba clanlar için olan inviteları mrk ettim şimdi hem güzel hem kötü olur.İyi yanı clanlar daha koordine birşekilde betaya girer, kötü yanı ben yeni üyeyim bana invite gelmez :D Şaka bir yana birilerine invite gelirse en azından invite aldım yazında bizde hayal kuralım bekleyelim :P
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:
Clan liderlerinemi verdiler acaba clanlar için olan inviteları mrk ettim şimdi hem güzel hem kötü olur.İyi yanı clanlar daha koordine birşekilde betaya girer, kötü yanı ben yeni üyeyim bana invite gelmez :D Şaka bir yana birilerine invite gelirse en azından invite aldım yazında bizde hayal kuralım bekleyelim :P

Azmodai?? sesin soluğun çıkmıyor bakıyorum ne ayak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:
Darkfallleaks deki bi eleman şey yazmış, clanın liderine 10 tane invite gelmiş o da buna vermiş falan. Heralde öyle yapmışlar, clan liderlerine belli sayıda invite vermişler " first wave " adı altında.

edit. azmo selam

bizim clani maalesef sisteme tanitamamistik hatirlarsaniz. Keske oyle bi olay olsaydi da invite alsaydim :(

Duke ile konusuyorum (wessexin grali) ve ona soracam invite var mi diye ama bana vermez buyuk ihtimalle. baska yardakcilari var heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...