Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 omgwtf şfldşf forumlarda şöle şeyler okumuştum; "BRE KAFİRLER HANİ OPEN BETAYA GEÇİYODUNUZ NERDE İNVİTE'LAR!!! SÖZÜNÜZÜ TUTMADINIZ" cevap: "Sözlerini tuttular. invitelar dağıtılıyor sana yollamamışlar." bunu görmekte şimdi mutlu etti beni. demekki hala yaşıyorlar açlıktan ölmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bekle ki bize gelsin..... First wave'de kaç kişiye göndermişlerdir acaba 100? :P :D Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded. Bunu dinyelenler çok fazla olmaz sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Clan liderlerinemi verdiler acaba clanlar için olan inviteları mrk ettim şimdi hem güzel hem kötü olur.İyi yanı clanlar daha koordine birşekilde betaya girer, kötü yanı ben yeni üyeyim bana invite gelmez :D Şaka bir yana birilerine invite gelirse en azından invite aldım yazında bizde hayal kuralım bekleyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 patiden birine inv gelip de yazmasa areamaster olsun emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 gerçekten yolladılarsa invite 12'de 0 çekmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilk partiyi yolladık diyor yani sen refresh e devam bi kaç saatte bir :D tahminen hepsinin maili tek bir maile bağlıdır zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yaw size betaya başvurduğunuzda mail felan gelmişmiydi? betaya başvurdunuz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 D@rkwish said: Clan liderlerinemi verdiler acaba clanlar için olan inviteları mrk ettim şimdi hem güzel hem kötü olur.İyi yanı clanlar daha koordine birşekilde betaya girer, kötü yanı ben yeni üyeyim bana invite gelmez :D Şaka bir yana birilerine invite gelirse en azından invite aldım yazında bizde hayal kuralım bekleyelim :P Azmodai?? sesin soluğun çıkmıyor bakıyorum ne ayak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tiwele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sabonis said: gerçekten yolladılarsa invite 12'de 0 çekmişim :D wohoooo :S İyi çalışmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bana hiçbir mail gelmedi betaya başvurdun diye ama kayıt yapınca betaya başvurdun diye yazı çıkmıştı diye hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 işte bende ondan şüpheleniyordum yoksa başvurmadım mı diye :p tabi millete 12 tane başvuruda geliyorsa bana 1 başvuruyla geleceğini hi çsanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ben hem laptopdan hemde yeni bilgisayarımdan başvurdum 1 i clanımla başvurulu biri direk kendisi bakalım gelicekmi 26 gün tatilim var umarım gelir de oynarım su betayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 benim finallerim haftaya bitiyor sonrasında 40 günlük dönem tatili. çıksa cillop olurdu. bu arada ciddi ciddi azmodai'ye beta invite geldiğini düşünmeye başladım oyuna daldı gitti belkide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eğer clanı kurduysa official forumda ozaman kesin gelmiştir bi 1 haftaya döner buraya anca :P:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Darkfallleaks deki bi eleman şey yazmış, clanın liderine 10 tane invite gelmiş o da buna vermiş falan. Heralde öyle yapmışlar, clan liderlerine belli sayıda invite vermişler " first wave " adı altında. edit. azmo selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 resim2 edit: fake olma olasılığı var tabi, darkfallleaks den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 %10 indirmiş ama 0 upload diyor üstüne download speed i yok kullandığı clientı kullanmıyorum gerçi ama durdurulmuş olaiblir torrent. Diğer 2si çalışıyor sanırım ama gene hız yok hiçbirindeki 2 peer a bağlanmış gözüküyorlar fake olma olasılığı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Alfheim said: Darkfallleaks deki bi eleman şey yazmış, clanın liderine 10 tane invite gelmiş o da buna vermiş falan. Heralde öyle yapmışlar, clan liderlerine belli sayıda invite vermişler " first wave " adı altında. edit. azmo selam bizim clani maalesef sisteme tanitamamistik hatirlarsaniz. Keske oyle bi olay olsaydi da invite alsaydim :( Duke ile konusuyorum (wessexin grali) ve ona soracam invite var mi diye ama bana vermez buyuk ihtimalle. baska yardakcilari var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eğer clan liderlerine invite veriliyorsa bence en az %10 u kadar verilir sizinkilerde çok fazla invite vardır bence 1 tane sana verilir malum sende lidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Şahsen kendimi geçtim bari sadece sen al da adam gibi bilgi gelsin oyunla ilgili :D NDA #$#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eger bana invite gelirse ordan burdan, soz veriyorum elimden geldigince bilgi verecem size paticigi fazla afise etmeden en kotu ihtimalle bizim crimson horde forumlarindan veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya bu adamlar bize oyunu da satmıcak galiba xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kolay değil tabi gereğinden fazla bilgi öğrenmiş oluruz satarlarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahhaha olur olur oyunu satarlar ama NDA hala olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar