Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 31 aralıkta yarım gün mü tatil yoksa toptan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 öğretmen cevabı: 31 aralığın tatil olduğu ne zaman görülmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sabahtan devlet hastanesi açık olduğuna göre toptan tatil değil bikere onu biliyoruz e bana 12 4 arası randevu verdiklerine göre yarım günde değil ozaman hiç tatil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 hemen soraki hafta finallerim başlıyo ve gram çalışmadım. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 5e kadar dersimiz var:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ama çok umutluydu yarım gün mü yoksa toptan tatil mi diye sormuştu çocukcağız hiç beklemiyodun dimi tatil olmayışını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ulahn bu duble postlardan sıkıldım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bizim okulda yarım gün hatta ve hatta cumayıda tatil yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kamu tatili yok, bazı özel şirketler yarım gün tatil veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 1 ocakta zaten dersim yoktu, bir ümit 31 inin öğle sonrası tatildir diyordum olmadı pf : tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 tatıl falan dııl nıe tatıl olsun yılbaşı günü. akşamında eglenıosun ertesi gün tatil oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 üni.lere "idari tatil" hedesi gönderilmis. hocaya sorduk bunu söyledi, rektör isterse öğleden sonra tatil yapabilirmis ööle bişeydi sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 perşembe ve cuma mı tatil.çarşamba da ben gtmem ztn okula mokula :).tatil sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 cuma sadece bizim okulda tatil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sizin okulun ismi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çarşamba tatil bizde. perşembe de tatil tabi. imza falan topladık cumayı da yapın diye de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 31'inde yarım gün tatil edit: yarım gün tatil üni'de -en azından bizde- sadece ikinci öğretime tatil gibi bir şey oluyor..ben de ikinci öğretimim bana tatil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Red said: sizin okulun ismi ne Bahçeşehir Üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar