Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 muzik iyi l2listen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Bence video müthiş olmuş, müzik evet uymamış daha senfonik ve warcraft ruhuna hitap eden bir şey olabilirdi, belki metal tadında bişey. Ama insanın be female rogue kasası geliyor be kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 combatı bayık.. ozellikle havada uctum kılcılar carpıstı, VUUUUUU VISSSSSS CUUUUUV falan.. kotu yanı. muzikde cok vahim. senkron falan hak getire zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Fly said: müzik seçimi feci kötü. müzik seçimi feci kötü değil aslında. tam da adamın zihniyetine uygun duruyor bence. biraz önyargılı olmuş olacak ama videoyu yapan kişi hakkında yorumum şu olacak: Çok fazla final fantasy ve türevlerini oynamış, club müzik dinleyen biri. final fantasy tarzı oyunlar yüzünden savaş mantığı çok fazla "epik" birşey olmuş. o tip oyunlarda da vardır ya hani, böyle bir adam atlar, yüzonbin metre yukarı sıçrar, bir vurur duvarlar yıkılır şehir patlar... kılıç dövüşleri asla işlevsel olmaz, hepsi sırf gösteriş olsun diye konulmuştur, muhakak iki elde silah taşınır, öteki türlü tek silah taşıncaksa muhakkak karakterim 4 katı büyüklükte olmalıdır, bu silahlar biri ters biri düz durmalı ki, "şapkayı ters takmak" gibi karizma gözüksün... normalde adama vursa hiç bir etki göstermeyecek bir hamle, sırf "epik" görüntü kaygısı yüzünden on kişiyi birden parçalara ayırır... bu şekilde savaş fantazisi vardır ve özellikle KANATlara takmıştır. Bilmiyorum ben çok abartıyor olabilirim tabii, ama bu mantıkta giden konsol oyunlarına da kılımdır zaten, bu videoda da böyle sahneler görünce, müzik bana hiç anormal gelmedi. ama bunu bir kenara bırakırsak, ben şeyi merak ettim, bu adam (veya böyle videolar yapan diğer kişiler) böyle bir videoyu nasıl yapabiliyor? neyle yapıyorlar yani bir programı felan mı var? yoksa modellerin benzerini bir animasyon programında hazırlayıp da wowdan alakasız bir şekilde felan mı yapıyor? half-life'taki gibi facial animation toolsları felan yok, garry's mod gibi modlar felan da yok oturup içinde karakterleri oynatasın... nedir yani böyle video hazırlayanların metodu, çok merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 öeh abi adam anime yapmış resmen oyun grafikleriyle o_O devamı gelse bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 defias'ta oynarkene, ordaki guildimin forumlarında anlattıydı elemanını teki bu işi. bir programla mpq dosyalarından karakterlerin bilmem nelerini çekiyorlar, sonra başka bir programda istediğin gibi hareket ettirip, giydirebiliyorsun. hatta bir ara forumda salgın olmuştu herkes kendi karakterine benzer bişeler yapıp, dans ettirmeye falan çalışıyordu. detayları veremeyeceğim çünkü forumun adresini unuttum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 uuu, bunlar wow da görmek isteyeceğimiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Human male ler WoW dünyasında neden tek kaş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 müzik ne ya ahhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bence bu adam bir video da müziğin ne kadar etkili olduğunu anlatmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 oops i did it again mi caliyo, izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 valla yaklaştın baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 felaket müzik ya izlerken sinirlendim resmen. neyse ama aksiyon güzel onyxia ablamız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 10/10 müzik gayet güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Best... Machinima... Ever... O nasıl animasyondur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Çok Harika cidden uzun süreden beri izlediğim en iyi animasyon.. Zaten uzun süredik izlediğim ilkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bende cok begendim valla, muzigini duyamadim cok sesli ortam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Viktor said: muzik iyi l2listen Blizzard: Music is working as intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 abı o muzık ne .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sabah 2-3 kere daha izledim o kadar da kötü değil müzik aslında kulağımız alışmamış.. hep combat anında böyle hard rock heavy metal müziklere alışmışız :) Onxy çok karizma çıkmış .. bilseler şimdi solo alıyor millet onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya süper bir video gameplay böle olmasa oyun içi videoları bu adama yaptırsın blizzard :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 müzik güzel tek başına dinlemek saçma olsada animasyona gitmiş yani o müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 böyle güzel çalışmalar görünce film için sabırsızlanıyorum.. sanırım filmi çıkarsa wow un en az 20 kere izlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 müzikte güzel yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aşık oldum lan ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar