Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Peki aranizda bunu tecrube etmis taniyan var midir ? http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2007/10/lycosa.jpg Gecen gun best buy`da tam logitech wave`i kucaklamis cikarken bunu gordum isim de tanidik geldi birden backlight`i da gorunce aldim kendisini.Macrosu falan filan var hos duruyo suana kadar ama icimin rahatlamasi acisindan size de bi sorayim dedim :)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 en iyiýi satin almi$sin. tebrix. turkiyede yok malesef =(
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kutusu mutusu cok gaz aletin zaten bos vaktimde kutusu ve kitapcigini oksuyorum aletin :D ilk pm atan sansliya mayis ayinda getirebilir yada kargolayabilirim eger talep varsa ben 70 dolara aldim ama ebayden daha ucuza duser belki
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tek sorunu tu$larin uzerindeki kadife doku cok kolay ciziliyormu$, bir de tu$larin uzeri hizli soyuluyormu$.. ama deger bu alete.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hmm bana pek soyulabilir gelmedi oyle kolay soyulcak gibi durmuyo ama olabilir kullanima gore.ben malima bakarim genelde uzun sure yasar diye dusunuyorum :) backlight acik degilken simsiyah bisi haline geliyo tuslarin ustunde ne olduklari yazmiyo ama benim icin sorun olmadi tuslarin yerine alisik oldugumdan,zaten isinize gelmezse acin backlighti dursun. neyse daha cok tecrube edince buraya belirtirim =)
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mavi said: Edit : Dartanian, senin kullandığın mouse bundan değilmiş sanırım. Bence bunu alıp dene bir de :) Bir de şu mouse pad'i öneririm. Ben mouseyi bununla rahat rahat kullanıyorum. Ben bu mouse'yi almadan önce çok araştırdım. Bütçeniz kısıtlıysa mouse'ye çok para vermek istemiyorsanız uygun fiyat+performans istiyorsanız bu mouse'yi kaçırmayın. bendede var bundan,coooook memnunum tavsiye ederim.hatta gecen kediler kablosunu yedi falan,gittim aynisindan aldim tekrar,o derece memnunum :)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu konunun sticky si olsun istiyorum
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bende yeri gelmişken sorayım IDEAZON GAMING PACK GPACK-001 adlı paket var baya hesaplı hem de. Burda Deneyen, gören, duyan varsa nasıl acep? Klavyenin bir de ayrı satılanı var ondaki fark ışıklı olması galiba fiyatı baya fazla buna göre.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Arkadaşlar şu anda Chip'te okudum, G9 Lazer mouse incelemesinde yazdığına göre kutudan mouse pad çıkıyor. doğru mu bu? eğer doğruysa en yakın zamanda aldığım yere gideceğimde. çünkü benimkinden öyle birşey çıkmadı.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 G9 alali yaklasik 3 hafta oluyor ama ben de mouse pad falan goremedim. geri goturelim eger oyle birsey varsa ?
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Darqainu said: Peki aranizda bunu tecrube etmis taniyan var midir ? http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2007/10/lycosa.jpg Gecen gun best buy`da tam logitech wave`i kucaklamis cikarken bunu gordum isim de tanidik geldi birden backlight`i da gorunce aldim kendisini.Macrosu falan filan var hos duruyo suana kadar ama icimin rahatlamasi acisindan size de bi sorayim dedim :) 50santimden duser gibi oldu klavye bugun ama genel olarak tuttum bi tarafi yere dokunabildi.Touch padi islemiyo artik gencin back light i da gitti.email attim razora elimde best buydan alindigini gosteren fis var garanti belgem var seri numaram var alin buyrun boyle olay oldu diye.bakalim git degistir derlerse iyi , demezlerse yaziklar olsun razera diyip logitech wave`e geri donup Razer`a kusuyorum dayaniksizligindan ve sesli yazan tuslarindan dolayi >.<
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Razor Garanti Kosullari This warranty will not be valid if a claim on the warranty is due to misuse, abuse, negligence, acts of God, floods, fires, earthquakes, lightning, electrical surges, exposure to any type of moisture or other external causes, accidents, unauthorized commercial use, operation of the Product outside the recommended parameters, modification of the Product, failure to follow Product instructions or improper operation, maintenance or installation. Emailime daha cevap gelmedi bu sirada size sorayim gene benim 50 santimden masadan tasirken klavyeyi dusurmem accident yada negligence`a giriyor mu,giriyorsa ayip degil mi klavye mouse azcik dayanikli olmamali mi ? Eger bu alet yalan olucaksa 2 alternatif uzerine yogunlastim : http://www.saitek.com/uk/prod/eclipseii.htm http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=US,EN Sizce hangisi ? Razorun kibarligindan sonra saitek hos da gozukse buna da en ufak olayda bisey olur mu korkusu var 3 farkli backlight avantajinin yani sira.. Logitech wave de hem saglam hem ergonomik duruyor zaten razora gozum carpmasaydi best buyda bunu kucaklamis gidiyodum 2ay once.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Maalesef bi jest yapmazlarsa hadi hadi bendensin tarzinda gecmis olsun =/ alternatif olarak ben saitek cok hosuma gittigi icin saitek i alirdim. hatta eclipse 3 bulabilirsem g15 i aynen kenara koyarim. wave de super o ayri. ama backlite alisilinca zor vazgecilen birsey, klavyeye bakmasada insan bi etkisi var galiba.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aynen suan isiksiz haliyle yaziyorum zaten razorun ama aletin bozuk olmasini taktim kafaya :) eclipse 3 mu var ben 2 gordum bi tek o nasil biseymis acaba :O
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Darqainu said: Peki aranizda bunu tecrube etmis taniyan var midir ? http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2007/10/lycosa.jpg Gecen gun best buy`da tam logitech wave`i kucaklamis cikarken bunu gordum isim de tanidik geldi birden backlight`i da gorunce aldim kendisini.Macrosu falan filan var hos duruyo suana kadar ama icimin rahatlamasi acisindan size de bi sorayim dedim :) cok kral klavyedir, kullanıyorum bi 5-6 aydır aşırı memnunum, özellikle istedigin tuşu istedigin gibi remap edebilmen ve makro koyabilmen falan cok iyi, bide klavyenin en sag üstündeki müzik kısayolları vs çok yararlı. almışken mouse da alsaydın, set gibi oluyo iyi oluyo :p
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 iste sorun su ki touch pad yalan oldu heralde.distan gorunur hic bir hasar yok alette ama bikere yere duser gibi olmasiyla beraber yalan oldu o media tuslari ve isik >.<
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yeni klavye almak yerine servise ucreti karsiliginda yaptir?
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 valla yapiyolarsa verim parasi neyse urasmayayim tekrardan en az 80dolar vermeye : emailime cevap versin abiler. okadar da gozum gibi baktim serefsize islak mendillerle sildim yaptigi harekete bak >.<
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Fatal1ty Mouse ve klavye öneririm. Daha önce kullandım. Yurt dışında kaldılar. Param olunca bende bu ikisini alacağım. Mouse Klavye
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Razerla uzun suren gorusmelerimiz sonucu adamlar garantinin 20inch`ten tamamiyle dusmemis olsa da bu zarari karsilamadigini belirttiler servisiniz varsa parasi neyse verim dedim o konuda da pek yardimci olmadilar o yuzden kendileriyle bir daha is yapmama karari aldim. For gamers by gamers sloganlarina da yakistiramadim bu hareketi,yani masadan masaya tasirken elinden kayip bi tarafi azcik yere degince yalan olan klavyeyi gamer napsin o zaman az sert kullansan klavyeyi tekken falan oynasan 2 gunluk omru varmis 80dolarin karsiligini vermedi. Gittim ben de radioshack vardi yakinda bir tek gigaware diye bi markanin normal multimedia klavyesini aldim 20 dolara bi kac kere de masaya vurdum kendisini bana misin demedi iste klavye budur dedim :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 klavyeyi düşürene yenisini mi verecekler? öyle bi firma yok
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Darqainu said: misuse, abuse, negligence, acts of God, floods, fires, ??
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Quel-Thul said: klavyeyi düşürene yenisini mi verecekler? öyle bi firma yok yenisini vermeyecekler yere ucu azcik carpmis 50santimden dusmus aletin bozulmamasini saglayacaklar daha saglam yaparak
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Gene ben :) Razor`a bu sefer telefonla baglandim tam olarak dusmedigi icin ben de dustugunu belirtmedim zaten etrafinda fiziksel hasar bisey yoktu dedim kendi kendine gitti.adamlar da peki case`inizi inceleyecegiz ve doncez size dediler. 3 gun sonra bana bir numara verdiler , su adrese kutunun ustune bu numarayi yazip klavyenizi gonderin yenisini verecegiz dediler.gonderdim onlar da aldiklari gibi geri gonderdiler ayni hizla.Aleti guzel paketlemisler dedim iyi bu sefer bir sey yoktur insallah. Odaya geldim bilgisayara bagladim driverlarini falan kurdum bir baktim bu sefer isiklar calisiyor touch panel calismiyor.Ayrica klavye duz yuzeyde yamuk duruyor bildigin bir tarafindaki o ufak pabuc digerinden buyuk sanirim aldim bi de bantla kartonla altina yama yaptim tekrar gondermekle ugrasmayip pes ettigim icin. Kisacasi razorin her yeri pro gaming olsa gene de bunlardan cacik olmaz tavsiye etmiyorum size.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 direk ayar mailı yaz, bune bozuk klavyeyi gönderdim bozukla mı değiştiriyosunuz nası bi firmasınız vs de. dava açacam falan de köpegin olurlar
Öne çıkan mesajlar