dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hala bulamadim yalniz. hirs yaptim yemedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ozaman bu foto senle bana gelsin dorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bak nasil da kiskandiriyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ozaman son bitane daha başka yok valla bak yeminlen söylüyorum adsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kendini benim icin camdan atar misin? yuksek bi yerin camindan. BİZİM EVİN ONUNDE DE KAR VAR TAMAM MI LAN. sadece fotograf cekemiyorum suan. =// makinem olsa montu giyip atlicam kara yeminlen, kendin yap komşular deli desin olayini sevmiyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bizim burda okadar çok kar varki nerden atarsam atayım yumuşacık karın üstüne düşerim bişecik olmaz =P hakket dori bizim buraya gel süper oynarız kelebek yaparız kardanadam yaparız efendime söyliiiimmm başka bi dolu şey yaparız hani burda kar varya oyüzden diyorum sADASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 erir8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ankarada deniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 denizi olmayan yere yer demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mayhem said: olsada yesek ben böle içten küfür etmedim hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ulan öff hep aynı muhabbet. yemek resmi. olsada yesek. az yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ivy said: ozaman bu foto senle bana gelsin dorim şeytan diyo yılbaşnda ankaraya git =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 DarKRideR said: götü büyük şişman olan siyahlı benim,diğerleri de yurttan yakın arkadaşlar O yurt Ankara da mı? Kocatepe camii nin aşağılarında yürüyüş mesafesinde falan. (evet eziğim Ankara yı hiç bilmiyorum.) Geçtiğimiz hafta okuldan arkadaşın doğumgünü olması ve bizim de canımızın çok sıkılmış olması sebebiyle, kendisini kantinde masaya bantlayıp dışarıdan izledik. Şu aşağıdakiler de hatıra fotolarından seçme. Doğumgünü kutlaması Doğumgünü kutlaması 2 Mağara adamına dönmüşüm ama rol kesmekten geri durmamışım, helal olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ne kadar saçmaymışsınız, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kurbanın başına da o kolayı gecenin ilerleyen saatlerinde susasın ve ona ulaşabilmek için gösterdiği çabayla eğlenin diye mi koydunuz.bi nevi testere hesabı:D yannız reklama kaçmayıp kolanın kabuğunu soymuş başucuna koymuşsunuz tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 pogodi said: ivy said: ozaman bu foto senle bana gelsin dorim şeytan diyo yılbaşnda ankaraya git =O Banada diyo,ama ankara değil,Uludağ.Sanırım bu sefer şeytana uyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 O yurt ankara da değil, İzmit'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 rahatsiz said: ünlü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 spoiler da kalsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kaldı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Marl0_on said: ne kadar saçmaymışsınız, tebrikler. Bu olaydan 4 gün sonra oda arkadaşımın (2. fotoda soldaki saçlı sakallı eleman) doğumgünü vardı, kendisini "yorgan kılıfı ve duck bantla kundaklayıp kafasına bebe zımbırtısı bağlayıp ağzına emzik tıkadıktan sonra yurt koridoruna atmak" gibi bir planımız vardı diyim, sen ne kadar sıkıldığımızı anla. (yine de, sadece "traş köpüğü, ketçap, sıvı sabun ve deodorant" karışımına bulamakla yetindik.)(ayrı ayrı sıktık hepsini üzerine):D cerebralis said: kurbanın başına da o kolayı gecenin ilerleyen saatlerinde susasın ve ona ulaşabilmek için gösterdiği çabayla eğlenin diye mi koydunuz.bi nevi testere hesabı:D yannız reklama kaçmayıp kolanın kabuğunu soymuş başucuna koymuşsunuz tebrikler Eh, biraz öyle oldu. Ama elemanın kurtulması max. yarım saat falan sürdü, azıcık ayı gücü varmış kendisinde, bant ta dandik çıkınca çatır çutur koparttı adam hepsini, yine de elleriyle ayaklarını çözmek için bizim yardımımız gerekti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yukardaki ikizim buarada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar