Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Griswold

Öne çıkan mesajlar

bizim burda okadar çok kar varki nerden atarsam atayım yumuşacık karın üstüne düşerim bişecik olmaz =P
hakket dori bizim buraya gel süper oynarız kelebek yaparız
kardanadam yaparız efendime söyliiiimmm başka bi dolu şey yaparız

hani burda kar varya oyüzden diyorum sADASDASD
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

götü büyük şişman olan siyahlı benim,diğerleri de yurttan yakın arkadaşlar

O yurt Ankara da mı? Kocatepe camii nin aşağılarında yürüyüş mesafesinde falan. (evet eziğim Ankara yı hiç bilmiyorum.)

Geçtiğimiz hafta okuldan arkadaşın doğumgünü olması ve bizim de canımızın çok sıkılmış olması sebebiyle, kendisini kantinde masaya bantlayıp dışarıdan izledik. Şu aşağıdakiler de hatıra fotolarından seçme.

Doğumgünü kutlaması

Doğumgünü kutlaması 2

Mağara adamına dönmüşüm ama rol kesmekten geri durmamışım, helal olsun bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
ne kadar saçmaymışsınız, tebrikler.

Bu olaydan 4 gün sonra oda arkadaşımın (2. fotoda soldaki saçlı sakallı eleman) doğumgünü vardı, kendisini "yorgan kılıfı ve duck bantla kundaklayıp kafasına bebe zımbırtısı bağlayıp ağzına emzik tıkadıktan sonra yurt koridoruna atmak" gibi bir planımız vardı diyim, sen ne kadar sıkıldığımızı anla. (yine de, sadece "traş köpüğü, ketçap, sıvı sabun ve deodorant" karışımına bulamakla yetindik.)(ayrı ayrı sıktık hepsini üzerine):D

cerebralis said:
kurbanın başına da o kolayı gecenin ilerleyen saatlerinde susasın ve ona ulaşabilmek için gösterdiği çabayla eğlenin diye mi koydunuz.bi nevi testere hesabı:D
yannız reklama kaçmayıp kolanın kabuğunu soymuş başucuna koymuşsunuz tebrikler

Eh, biraz öyle oldu. Ama elemanın kurtulması max. yarım saat falan sürdü, azıcık ayı gücü varmış kendisinde, bant ta dandik çıkınca çatır çutur koparttı adam hepsini, yine de elleriyle ayaklarını çözmek için bizim yardımımız gerekti. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...