Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lisans seviyesinde zor değildir diyeceğim ama tabi hocasına bakar sonuçta abarırsa da zor olur. tensörler biraz çok indeksli olduğu kafa dönderiyo. eğer fiziğe ilgin varsa daha çok seversin.

ya da zorluk seviyesini şöyle açıklayayım sevmiyorsan ancak zekiysen yapabilirsin. ama seversen yapmak için normal bir insan zekası yeter :p

neyse tepki gelecek albümü dönderdiğim için gideyim ben fotoğraf koyun falan sayfa atlasın
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

öğrendim tabi tez problemimle uğraşmaya bile başladım sdf

neymiş? her uzayın teğet demetinden alınan bir ara kesit vektör alanıymış

abi ne zaman @ardeth i görsem aklıma akıl oyunlarındaki russell crowe un canlandırdıgı john nash aklıma gelio :S
Mesaj tarihi:
vivavale said:

abi ne zaman @ardeth i görsem aklıma akıl oyunlarındaki russell crowe un canlandırdıgı john nash aklıma gelio :S

alakası yok dahi bir insanla yaptığı işi seven bir insanı karıştırmayın lütfen :p
Mesaj tarihi:
T_T john nesh dahi değil mi izlemedim ben o filmi ama. bundan sonra biri gelip ama john nesh de yaptığı işi seviyor diyebilir o da verdiğim örneği bozmuyor onu da belirteyim
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

kızlar enteresan lan bu fotoğrafı koyan kız şimdi bu yorum yapan kızların msnden falan muhabbet ettiği bi kız olsa

"oyş yavrum süpersin" diye yorum atacaklardı. az samimi olun lan

oo ağır laf gelmiş ama.
ne zamandır diyicem üşeniyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...