Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dory said: ben bu sene alicam dersi kolay mi zor mu eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ardeth said: dory said: ben bu sene alicam dersi kolay mi zor mu eğlenceli senin eglence anlayisindan supheliyim, ve bu posttan zor oldugunu cikariyorum. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sina eğlenceli dediğine göre, normal insanların 3. seferde filan geçebiliceği bi ders galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 lisans seviyesinde zor değildir diyeceğim ama tabi hocasına bakar sonuçta abarırsa da zor olur. tensörler biraz çok indeksli olduğu kafa dönderiyo. eğer fiziğe ilgin varsa daha çok seversin. ya da zorluk seviyesini şöyle açıklayayım sevmiyorsan ancak zekiysen yapabilirsin. ama seversen yapmak için normal bir insan zekası yeter :p neyse tepki gelecek albümü dönderdiğim için gideyim ben fotoğraf koyun falan sayfa atlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ardeth said: öğrendim tabi tez problemimle uğraşmaya bile başladım sdf neymiş? her uzayın teğet demetinden alınan bir ara kesit vektör alanıymış abi ne zaman @ardeth i görsem aklıma akıl oyunlarındaki russell crowe un canlandırdıgı john nash aklıma gelio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beni görünce ne geliyo aklına? (ruhumu okşayan bişi yaz yoksa yazma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sucky sucky 5 dolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ayışığında kumsalı yalayan deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 lamerism said: sucky sucky 5 dolla AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 vivavale said: abi ne zaman @ardeth i görsem aklıma akıl oyunlarındaki russell crowe un canlandırdıgı john nash aklıma gelio :S alakası yok dahi bir insanla yaptığı işi seven bir insanı karıştırmayın lütfen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 john nash mi yaptığı işi seven bir insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 russell crowe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oo komplimanlar havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 T_T john nesh dahi değil mi izlemedim ben o filmi ama. bundan sonra biri gelip ama john nesh de yaptığı işi seviyor diyebilir o da verdiğim örneği bozmuyor onu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sinaya vuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 lamerism said: sucky sucky 5 dolla give me 8 dolar socia boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o herifin kayis kopuyo ya hastasiyim. bigun matematik beni de oyle kifkiflicak mi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sina, acı gerçeği söyleyeyim sana salak dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Maaya said: haydin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 iyi o daha makul :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aquila said: Maaya said: haydin iyi geceler. HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ardeth said: kızlar enteresan lan bu fotoğrafı koyan kız şimdi bu yorum yapan kızların msnden falan muhabbet ettiği bi kız olsa "oyş yavrum süpersin" diye yorum atacaklardı. az samimi olun lan oo ağır laf gelmiş ama. ne zamandır diyicem üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 daha yavaştan... daha yavaştann...n.n. daha yavaştann yavaştaann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 len msne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar