Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vaniLLe said: tüm aggroyu kendi üstüme cektim, a[i]cin troller arayi saliyom gobrayi varrroo[/i] diye bi lafim vardi. duymussunuzdur. Aggro'yu aslında senin arkandakiler çekiyor da, seni geçemiyolar.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Griswold said: Konuyu kapatmak için gider yaptığımı farz edin, çok üşendim şimdi. harbi lan o güzel yüzünü özledim! das
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 wair for 3xsunder diyicektimki, asteroth nuke'e baslamış.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Asteroth said: vaniLLe said: tüm aggroyu kendi üstüme cektim, a[i]cin troller arayi saliyom gobrayi varrroo[/i] diye bi lafim vardi. duymussunuzdur. Aggro'yu aslında senin arkandakiler çekiyor da, seni geçemiyolar. senin arkandakiler de kemik dötüne hayretler icersinde bakmakla mesgul olduklari icin, her daim failzor.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 emre sen de kemik götünün fotosunu koy evet
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kızlara sormak lazım. Kemik götümü görmek istiyorlarsa NEDEN OLMASIN.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mortis said: emre sen de kemik götünün fotosunu koy evet Millet göt, gerizekalı saydırmaya başlamış. Biz gerizekalı mısın diyince ban yiyoruz. Helal team.
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vanille ve asteroth gotlerinin fotolarini koysunlar karsilastiralim.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sonra bi de LEVEND koysun , kemik göt güçlerinizi birleştirin. ! hehe
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 agroyu cokiyi ceker. söliim simdiden.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Pyro said: Mortis said: emre sen de kemik götünün fotosunu koy evet Millet göt, gerizekalı saydırmaya başlamış. Biz gerizekalı mısın diyince ban yiyoruz. Helal team. ama sen küfür ediosn ben burda Bi organdan bahsediorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cokiyi said: vanille ve asteroth gotlerinin fotolarini koysunlar karsilastiralim. sen koy da cokiyi döt görelim.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Şimdi sana yine soracam böle böle misin diye, olan bana olacak biliyorum. Ben sadece genel bir sorundan dem vurmuştum amacım seni öne atmak değildi Gökhan.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vaniLLe said: Asteroth said: vaniLLe said: tüm aggroyu kendi üstüme cektim, a[i]cin troller arayi saliyom gobrayi varrroo[/i] diye bi lafim vardi. duymussunuzdur. Aggro'yu aslında senin arkandakiler çekiyor da, seni geçemiyolar. senin arkandakiler de kemik dötüne hayretler icersinde bakmakla mesgul olduklari icin, her daim failzor., ona kemik değil fındık denir, erkek modeller arasında aranan bir durumdur ayrıca. bilmemek ayıp değil tabi, etrafta olmaması şanssızlık..
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sanat için soyunurum Gökçen, hiç sorun değil. Geleyim mi?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 emre sana göz göre göre fındık dedi sen hala
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hemen beklerim, Atlas'ın hüznü, adlı yenı tablomda sizi model olarak kullanmak isterim.
Öne çıkan mesajlar