Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

tüm aggroyu kendi üstüme cektim, a[i]cin troller arayi saliyom gobrayi varrroo[/i] diye bi lafim vardi. duymussunuzdur.

Aggro'yu aslında senin arkandakiler çekiyor da, seni geçemiyolar.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

vaniLLe said:

tüm aggroyu kendi üstüme cektim, a[i]cin troller arayi saliyom gobrayi varrroo[/i] diye bi lafim vardi. duymussunuzdur.

senin arkandakiler de kemik dötüne hayretler icersinde bakmakla mesgul olduklari icin, her daim failzor.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

emre sen de kemik götünün fotosunu koy evet

Millet göt, gerizekalı saydırmaya başlamış. Biz gerizekalı mısın diyince ban yiyoruz. Helal team.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Mortis said:

emre sen de kemik götünün fotosunu koy evet

Millet göt, gerizekalı saydırmaya başlamış. Biz gerizekalı mısın diyince ban yiyoruz. Helal team.

ama sen küfür ediosn

ben burda Bi organdan bahsediorum.
Mesaj tarihi:
Şimdi sana yine soracam böle böle misin diye, olan bana olacak biliyorum. Ben sadece genel bir sorundan dem vurmuştum amacım seni öne atmak değildi Gökhan.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Asteroth said:

vaniLLe said:

senin arkandakiler de kemik dötüne hayretler icersinde bakmakla mesgul olduklari icin, her daim failzor.
,

ona kemik değil fındık denir, erkek modeller arasında aranan bir durumdur ayrıca. bilmemek ayıp değil tabi, etrafta olmaması şanssızlık..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...