Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahahaha artık nazlıya da benzetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 dimi ama @vanille ne diyosun sen kermitin imajmakerısın bence cok benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gencler bu arada aklinizda bulunsun imaj degistirmek istiyorsaniz, cok cilgin tavsiyelerim vardir. ömden ulasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bi değişikliği daha kaldıramam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 şu yukardaki adam yakışlıklı türkiye 1.simiymiş neymiş çok uçmayalım böyle fena götüm kalkar lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Diyorum antalyanın anasını ağlatırsın çıkşarı ne işin var nette ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 vivavale said: dimi ama @vanille ne diyosun sen kermitin imajmakerısın bence cok benziyo. yakisikli adam tabi mehmet akif, burun, kas falan andiriyo da. i ih cok degil. zaten bu adam türkiye birincisi olmamis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kermit said: şu yukardaki adam yakışlıklı türkiye 1.simiymiş neymiş çok uçmayalım böyle fena götüm kalkar lan yoksa abi kara yagız anadolu delikanlısısın iste.kurban olsun sana bütün kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 mehmet akif tam bir düz adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yeter lan cok dötünü kaldirmayin, BENIM ESERIM O! BEN YARATTIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Cevap verme gereği duymuyo.Kalktı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 arkadaslar dedigim gibi, deminki teklifim hala gecerli. imajmeykiriniz olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yok lan götüm kalkmadıda bi değişik olmadım değil şimdi ne yalan söyleyim. herkes ii olmuş diyo. lan kötü olmuşsam söyleyin. laf etmiycem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 iyi iyi valla. bide oduncu gömleği alırsan olcan sen olcan. DURMAK YOK YOLA DEVAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yok be iyi olmuşsun ama bence uzun saçlı halin daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kermit said: herkes ii olmuş diyo. lan kötü olmuşsam söyleyin. laf etmiycem valla. ben yapmissam kötü olamazsin armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yukardaki imajı yerle bi edecek bi foto koymak istedi canımda ellemiycem hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adam resmen iltifat duymak istiyo ya bırak yeter bu kadar götünün kalktığını sen de ben de çok iyi biliyoruz şimdi kandırmayalım birbirimizi. @vanille:Boyum kısa(1.72) ben napayım bi de göbeim var bi de yanaklarım çıktı kilo alınca napam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 vaniLLe said: yeter lan cok dötünü kaldirmayin, BENIM ESERIM O! BEN YARATTIM! ahahaha @vanille kıskanmıs,@kermit abi iisin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pogodi said: llama tam lookbook deliganlısı one be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 parazit yapma Llama çık aradan. parselledim bu sayfayı varsa yorumun yaz yoksa çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Llama said: pogodi said: llama tam lookbook deliganlısı one be şöyle böyle dedi resmen.Ben o sitede hiç erkek gbi erkek görmedim yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gökalp geçmiş olsun çok doğru bi karar vermişsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben ordaki erkeklere çakarım öyle söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar