yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 llama'da bora uzer tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mortis said: çiğdem, bizim okuldan 3 kişi geldik toplam bu programa. spidee nin eski manita 3.nün kim olduğunu söylesene tipini yediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 llama tam lookbook deliganlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lookbooktan adam çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://files4.lookbook.nu/files/looks/original/276495_lookbook_007.jpg?1249139807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gökalpe kaslarini al dediydim ve beni dikkate alip faaliyete gecirmis. cok da iyi etmis :D Before; After; cok seker olmamis mi, adama benzememis mi ha? bu da gökalpe cektirdigim cile, adam kendisi poz vermesini bilmiyo, gitmis yine kabadayi pozlari vermis Beforedaki foto gibin. zua sonunda dayanamadi küfretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lan 1 haftadır kaşlarını al kaşlarını al saçlarına şekil ver diye başımın etini yedin. bende duşa girdim bi baktım kendime aldım elime cımbızı kaşlarımın ortasını aldım sonra saçlarımda azcık uzadıydı sadece suyla elimle kaldırdım önlerini saçların. bide cidden sinir ettin lan şöyle yap böyle yap kafayı yedim sonra kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Aga çok başarılı olmuşsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sus lan, sen de begendigin de caktirmiyosun. mütevazi ayaklarina yatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gökalp doğru bir karar olmuş. başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 olmuş olmuş. kılsız kurbağa olmuşsun. ama ben ayıadam seviyorum gökalp. zaten senle ilişkimiz bittiğinden sorun yok tabii(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 vaniLLe said: sus lan, sen de begendigin de caktirmiyosun. mütevazi ayaklarina yatma. lan beğenip beğenmeme değil olay. uzun olan saçlarımı kestikten sonra ilk defa kendime bakım yaptım. duşa girip traş olmak dışında. saçlarıma şekil vermemiş adamım zaten hayatımda jole tarzı şeyleri kafama 3 kere sürdüm. o yüzden kendimle ilgilenince şöyle bi kaşımın ortasını alınca saçlarımı suylada olsa şekillendirmeye çalışınca biraz hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 her basarili erkekin arkasinda bi kari vardir diye bosuna demiyolar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adam başka biri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kermit said: vaniLLe said: sus lan, sen de begendigin de caktirmiyosun. mütevazi ayaklarina yatma. lan beğenip beğenmeme değil olay. uzun olan saçlarımı kestikten sonra ilk defa kendime bakım yaptım. duşa girip traş olmak dışında. saçlarıma şekil vermemiş adamım zaten hayatımda jole tarzı şeyleri kafama 3 kere sürdüm. o yüzden kendimle ilgilenince şöyle bi kaşımın ortasını alınca saçlarımı suylada olsa şekillendirmeye çalışınca biraz hoşuma gitti. biz kac kisiyiz kermiti de kaybettik :P saka bi yana ii olmus dostum degişiklk her zaman iidir.bi de saclara az biraz sekil kirli sakal bence über olursun edit:katkılarından dolayı imajmaker arkadasımız @vanille ye repleri borc biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bana da rep verin, ben olmasam degismezdi o ahmedi nejad imaji =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nejat işlere benzemişsin he. onu andırdı bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Elindeki malzeme kaliteli kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 taam vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 elimdeki malzeme kaliteli de hödüktü, biz degistirdik oom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bozdu tüm ambiyansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 o fotolar da güzel gökalp, ayi olmadan önceki halin yani sdfj. ama bu son imajda kaliyoz biz. o taksicilerin giydigi pazar mali gömlekler + siyah tshirtler cöpe! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Hadi katkın varmış al repini Forumun bana kattığı çok şey var fotom yok asdf Saçlar iyice kısaldı 3'e yakın kirli sakalda var :D Kısmetim açıldı saolun forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben kermiti m.akif alakurt a benzetiyorm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahaha adamin milletin gözündeki ahmedi nejad imaji komple degisti artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar