Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 HELAL TEAM ORDEK TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 napae said: alnına kocaman tokat atmak istedim sjdkl Atmasına at ama, sen o damarları görüyo musun alnımdaki? Tonguç damarı onlar bak attırma sonra tepemi ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaniLLe said: aquila said: vanil miniminnos bir kiz lan. miniminnos... kimse bana böyle dememisti.. cok etkilendim sükrü <3 anca cük boylu pitircik dedilerdi sdfk NOLUYOR BURADA? AMAN TANRIM YOKSA.............//_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 walla bilmem ben dostum artip tutuyo milletim gotu gobegi hakkinda yok ogre bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 AHA ŞATZİYE YAZIŞ VAR!! ŞATZİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BonePART said: walla bilmem ben dostum artip tutuyo milletim gotu gobegi hakkinda yok ogre bilmemne ogre az bile kalir. gercekleri hunharca insanlarin suratina vururum. bak simdi gaza geldim TIKNAZ isimli bi dwarf acayim wowda. of evde de diilim ki, neese dönünce acariz dsfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ortaya laf atmican koycan aha bak dicen tastan tas cagla sikel adriana lima gibi hatunum o zaman konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 iyi be gratel be ya. dur basliyorum; maldriana lama, tugla tekel gibi hatunum! ötesini tanimam .... ... .. oldu mu? cok iyiydim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 SS OR DIDNT HAPPEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok sana ss age of empire köylüsü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben buldum bi tane SS ini az sonra Pati semalarında uçuşacak şatzi haberin olsun. Simone Simons mok yemiş yanında o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kimse görmedi komşu, çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tanıştırayım. şüküfe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BEN YOKKEN FORUMU BOZMUŞSUNUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya sus alamanci http://www.youtube.com/watch?v=Mue6Vc_T9Ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bozmuşlar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha hayatımda ilk defa alman şarkısı dinledim varmış böle bişey keşke olmasaymış Allah türkü korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 alman deil dostum oz be oz turkler ahaha sanirim anlamida where are you my sunlight galba nerdesin gnes isigim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 butun yazilanlari okudum ve laflar hazirladim lakin cok basim agriyo ffs =( ozetle: nil benim, ilyas sen bikinili foto yerine baska bisi alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 O KEDİYİ YERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mayhem said: tanıştırayım. şüküfe :) mrb şüküfe.. benim ana sınıfındayken bir kız arkadaşımın annesinin adı şüküfe'ydi. sonra annem o kadınla tanışınca adını çok garipsemişti, ilk kez o ismi duyuyormuş. evde akşam yemeğini yerken babama sordu eren'in x arkadaşının annesiyle tanıştım, bil bakalım adı neydi diye. babam birinci tahimininde bilmişti ismi, hatta birinci tahminini geçtim 1 saniye içinde bilmişti. (bu da böyle bir anım..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dory said: butun yazilanlari okudum ve laflar hazirladim lakin cok basim agriyo ffs =( ozetle: nil benim, ilyas sen bikinili foto yerine baska bisi alirsin. sende benimsin ben sirf hane kaynasalim babinda ahaha ayrica benim vanile karsi hissettigim bisi yok sadece atip tutuyo arkasinda dur dedim ole acili resim cekinmekle olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bakislar cok basariliymis kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar