urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ne kırışıklığı be ahaha çıldırdınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Böjeek said: Aslında daha çıtır güzel olduğunu vurgulayıp, eda taşpınar havasında ve iltifatlarında yaşca büyük gösterdiğini vurgulamak istedi bence . :d bende avukat gibi eheh. fotoda güzeldi ama (tu) evet olay budur yane diyorum ki citirsiniz bole moda ikonaligina gerek yok yoksa gozumuz yok allah sahibine bagislasin sadece outside observer modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 naz bronzlaşınca ne tatlı olmuşsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ay teşekkür ederiim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 napae said: rakı rakı denmiş tekrar koydum NİHİH LAHOV! Rakı içen hatuna laf yok. Saygılar. Yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yaw hatun yasli cikmis dedik yane resimd eolgun cikmis dha citir bi insan normalde diyoruz aaa elestiri arkadasim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben tepkimi "Emrah Ablak çöpçüsü" şeklinde verdim bilmem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 12de çıkıp arkadaşımın evine gidicem. yemek alışverişi falan yapıcaz. rakı da alıcakmışız. RAKI YA RAKI OHŞ. ben de kendime saygı duyuyorum rakı içtiğim için. teşekkür ederim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 forumda iyi aki icen hatunnar war walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lan bu akşam da içsem mi naapsam? Gaz vermeyin olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 iç lan tabi içmeyip nabacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aile babasi olduk iyice hafta ici icemiyoruz sonraki gun is war diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 rakının o şeker katılmış gibi leş tadı olduğu için içemiyor ve viski tercih ediyorum. genelde chivas regal royal salute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 rakıyla ilgili düşüncelerimi içimden söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 abicim raki 3 seysiz olmaz kavun peynir muhabbet ole evde tek basian icilcek bisi diel masa kurcan arkada calcak mis gibi bi sanat musikisi bide derdin olucak yada fasil olcak sevincek bisiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 meze fark etmez olsun yeter ama muhabbet olmadan harbiden çok manasız rakı içmek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 havada karada her türlü içilir abi rakı. müzik olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ferrero said: rakının o şeker katılmış gibi leş tadı olduğu için içemiyor ve viski tercih ediyorum. genelde chivas regal royal salute. Hadi, blek leybil vs chivas vs jd vs bilimum blended viski kapismasi baslasin. Sonra elit bir arkadasimiz gelip buraya single malt viskilerin ne kadar muhtesem ve kultur dolu, insani direk ust kademeye tasiyan ickiler oldugu hakkinda birseyler yazsin, ezilelim, ezilelim, ezilelim. hahayts =]]] [[[= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kamyoncu viskisi jb ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BonePART said: abicim raki 3 seysiz olmaz 4!!!! süzme yoğurt bir de kaymışlık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben su içiyorum, dehidrasyona karşı birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aynen gunde 15 bardak hatta.allah belanı versin antibiyotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 MADBOY said: Ferrero said: rakının o şeker katılmış gibi leş tadı olduğu için içemiyor ve viski tercih ediyorum. genelde chivas regal royal salute. Hadi, blek leybil vs chivas vs jd vs bilimum blended viski kapismasi baslasin. Sonra elit bir arkadasimiz gelip buraya single malt viskilerin ne kadar muhtesem ve kultur dolu, insani direk ust kademeye tasiyan ickiler oldugu hakkinda birseyler yazsin, ezilelim, ezilelim, ezilelim. hahayts =]]] [[[= Bunu görünce bi an düşünmedim değil var ya öyle bişeyler yazmayı. Tahrik etme insanı delioğlan. =D yine de İrlanda viskisi yönetir, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben 2 birayla kafa oluyorum siz bissürü para harcıyosunuz. bzuaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Fly said: ben su içiyorum, dehidrasyona karşı birebir haşikio sağlığa zararlı değil mi ya? kanser hücreleri haşikio olmadan büyüyemiyormuş ben öyle duydum :( hatta hiç almazsan ölüyolarmış bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar