viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mr_Hand said: ehe algida secicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mc hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla bişeyler paylaş herkes yararlansın. eminim sende bilmiyorsun diss in anlamını. biliyorsan paylaşta arkadaşların dağarcığına bir iki şey kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahah ne olmuş lan burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dağarcığıma diss'i katacağıma bütün paramı kaybetmeyi tercih ederim. olmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bak adamim sen galiba burda yenisin garbic postlar sayilmaz bunu iyi bilesin diss miss bunlar gelir gecer saga sola satasma agzina surulur biber ananemin disslerini gelip bana satma beraber yuruduk biz bu yollarda SAMPIYON CIMBOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla bişeyler paylaş herkes yararlansın. eminim sende bilmiyorsun diss in anlamını. biliyorsan paylaşta arkadaşların dağarcığına bir iki şey kat seni hayal kırıklıgna uğratcam ama garbage da atılan postlar sayılmıyo gitti o kadr mesaj dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mr_Hand said: ehe algida secicilik dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mr_Hand said: ehe algida secicilik http://www.farketing.com/fikirler/2004/12/algda_seicilik.html olmazsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aquila said: bak adamim sen galiba burda yenisin garbic postlar sayilmaz bunu iyi bilesin diss miss bunlar gelir gecer saga sola satasma agzina surulur biber ananemin disslerini gelip bana satma beraber yuruduk biz bu yollarda SAMPIYON CIMBOM! hahaha budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Cons said: SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla SimapesieL said: cons bu arada sende post kasıyorsun helal valla helal valla benim patim işini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi benim bi koli buzparmak vardı, eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aquila said: bak adamim sen galiba burda yenisin garbic postlar sayilmaz bunu iyi bilesin diss miss bunlar gelir gecer saga sola satasma agzina surulur biber ananemin disslerini gelip bana satma beraber yuruduk biz bu yollarda SAMPIYON CIMBOM! yu yu you. yo. vıcıvıcıvıcı fikifiki. dicey, gimme di müüzik. camon simapesiel tu hiır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi adam [large]CONS[/large]la uğraşıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bi ben eksik kalmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dünyanın en gıral dissi Be Hey Dürzü kullanılmamış, kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sen de olsaydın böylesi filmlerde olurdu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu arada 10-12 sayfa evel bana ayar vermeye kalkışan bi arkadaş olmuş. gelmiyim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kardeş bende cimbomluyum bak helal valla. Türk rapçilerin %75 i cimbomluymuş inanmayan google dan aratsın çıkar. fenere bi diss atalım mı senle? 6-0 diye eğlenip güler zannetme ki aslanlar hiç yenmediler bunlar 27 yıldır kupa yüzü de görmediler avrupada dipte kalmış göremiyorum yok mu bi FENER? En kral takım cimbom o da sizi hep ezer yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sende bunları okuyacak yürek yok. yazmakla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ABİ ALBÜM HİT ALIRKEN 2 ELİM KANDA OLSA GELİR BAKARDIM. CEP NUMARAMI KIZLARA ATIYORUM ÖM İLE, BUNDAN SONRA HABERDAR EDİN ;) ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ali BABA GSLİYMİS dağılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar