Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Görsel hafızamı temizlemem gerek brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ahmet'i Nihan'ın erkek arkadaşına havale edelim bence. Bir sonraki event'te takım elbiseyle gelip sadece meyva çayı içer, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ömer ahmete selam söylüyor, özlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Abi o çocuk da frp'ci falan, kavga ortasında expeditious retreat için zar atıcam deyip tüyerim. Tüyemez miyim? Özlemiş çocuk ama getirmiyorsun buluşmalara. Ömer'i gönder. Selini de hiç gitmediği bir yere gönderelim. Mutfağa mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://i87.photobucket.com/albums/k155/utopia88/untitled.jpg dut gibiyim derken sözün tam manasıyla sdf. nihanla aşkımızı sansürledim, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 soyunmadan önceki an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 xunn said: Selini de hiç gitmediği bir yere gönderelim. Mutfağa mesela. Risk alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 her sarhoşluğun bir ayılışı, her lafın bir geri dönüşü de vardır. sabaha hatırlayacağım bunları ahmet. geçmiş olsun bebeyim. kindar insanım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kindar sürpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya ben yapacaktım da kendimi tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Cons said: kindar sürpriz. yivrançsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 abov noliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Fight var sanırsam.Ama sabah bakarım neler olmus diye. Ben var çok uykusu gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bilgilendirme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 0ne, kendi söylediğin bir cümleyi neden "one x tarihinde x saatte demiş ki" formatında koyuyorsun? iyi güzel kendi çapında bir özdeyiş midir neyse artık birşeyler yazmışsın, sadece o kısmını koy, kaç yaşına gelmişin ben mi söylicem bunları ahah, megaloman mısın sen, allah allah akşam akşam ahahaha nerden gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Allah drama var yetişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 nihat doğan ve mustafa sandal da kendilerinden 3. tekil şahıs olarak bahsediyorlar, belki sevdiği sanatçılardır, örnek alıyordur. her şeyle de alay etmeyin arkadaşlar. sdkljg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 "Nihat Doğan kıl gibidir, kestikçe daha gür çıkar" Nihat Doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gtzc8kz_Q28 ne diye kavga ediyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 "nihat doğan sakal gibidir, kestikçe daha çok çıkar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mayhem said: sana daha önce çok güzel olduğunu söyleyen oldumu bebeğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ok! bu bi kavga sebebi sayılır! kamon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o el insin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dramasından kavgasından değil, koz vermesin diye söyledim kendisine, böyle yaparsa harasslanması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar