vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ohs yavrum bu ne güzellik. bakislarina kurban =P
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o bakislarimlan bekliyorum seni. yatagim ve kalbim, haziriz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory sarı kafa değilmiydi? ulan ben hep sarı hatun diye biliyordum dünyam tepetaklak oldu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory i kalbine yazmamışsın
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 babacum açık açık söyle çekinme deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi diyebilirsin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o değilde benim hiç "hşşt sarıııaaa!" diye sesleneceim bir arkadaşım olamdı.. ama hayatımın bir dönemöinde (bir hafta kdar) optik diye çağırdılar beni.. sonra ben o lafı çıkartanın azını yüzünü kırdım (annesi eve geldi sonra) ama benim sevgli kardeşim (ki siz, kaderinde ölüm olanlar, tanımazsınız) arada içinden geldikçe optik der bana
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi 1 new ayet.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: babacum açık açık söyle çekinme deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi diyebilirsin ha evet ben tamn sarı da sevmem kumral severim o yüzden kumral hatun aldım gözleeeri yeeeşiiil kaldı ki arkadaşım ben zaten karayım yanımdaki hatun da kara olursa öcü gibi dolanırız ortlıkda karafatma zannedip ezerleri cbizi
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ne karasi lan beyaz tenli ultra ela gozluyum ben.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BabacumMostors said: o değilde benim hiç "hşşt sarıııaaa!" diye sesleneceim bir arkadaşım olamdı.. ama hayatımın bir dönemöinde (bir hafta kdar) optik diye çağırdılar beni.. sonra ben o lafı çıkartanın azını yüzünü kırdım (annesi eve geldi sonra) ama benim sevgli kardeşim (ki siz, kaderinde ölüm olanlar, tanımazsınız) arada içinden geldikçe optik der bana sürükleyici ve etkileyici bir öykü
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Son dakika: babacum dory i beğenmedi dory bunun üzerine ben kara değilim beyaz tenliyim diyerek bi kez daha kendini beğendirmeye çalıştı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 e adam gibi bir resim koysana abuk subuk efektlli resimelr kouyuorsun algılayamıyorum.. fekat beğenirtsem tükürürüm benim olursun, o kadar malı mülkü sderveti nasıl yaptım sanıyorsunuz? ha?
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ne sarisi lan! sarikiz demeye getirdin bence.. =/
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 daha önce doryyi ne bursalı işçiler, ne plazmalı bakkal oğulları istedi de varmadı.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 göbeği nerden gördünüz lan o fotoda bide @vanille Hİİİİİİ İNEK DEDİİİİİİİ
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DÖVERIM! ANASINI BILE... ÖPERIM:D:D
Öne çıkan mesajlar