vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ohs yavrum bu ne güzellik. bakislarina kurban =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o bakislarimlan bekliyorum seni. yatagim ve kalbim, haziriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory sarı kafa değilmiydi? ulan ben hep sarı hatun diye biliyordum dünyam tepetaklak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sarı nene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yok yavru ben siyah gotik hatunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sen dory'i tanıyamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory i kalbine yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 babacum açık açık söyle çekinme deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o değilde benim hiç "hşşt sarıııaaa!" diye sesleneceim bir arkadaşım olamdı.. ama hayatımın bir dönemöinde (bir hafta kdar) optik diye çağırdılar beni.. sonra ben o lafı çıkartanın azını yüzünü kırdım (annesi eve geldi sonra) ama benim sevgli kardeşim (ki siz, kaderinde ölüm olanlar, tanımazsınız) arada içinden geldikçe optik der bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi 1 new ayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gokalp, ciksari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: babacum açık açık söyle çekinme deki siyah saç çok kötü olmuş sarı olsa daha bi hoşuma giderdi diyebilirsin ha evet ben tamn sarı da sevmem kumral severim o yüzden kumral hatun aldım gözleeeri yeeeşiiil kaldı ki arkadaşım ben zaten karayım yanımdaki hatun da kara olursa öcü gibi dolanırız ortlıkda karafatma zannedip ezerleri cbizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ne karasi lan beyaz tenli ultra ela gozluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kara murat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory çok güzel bi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BabacumMostors said: o değilde benim hiç "hşşt sarıııaaa!" diye sesleneceim bir arkadaşım olamdı.. ama hayatımın bir dönemöinde (bir hafta kdar) optik diye çağırdılar beni.. sonra ben o lafı çıkartanın azını yüzünü kırdım (annesi eve geldi sonra) ama benim sevgli kardeşim (ki siz, kaderinde ölüm olanlar, tanımazsınız) arada içinden geldikçe optik der bana sürükleyici ve etkileyici bir öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Son dakika: babacum dory i beğenmedi dory bunun üzerine ben kara değilim beyaz tenliyim diyerek bi kez daha kendini beğendirmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 e adam gibi bir resim koysana abuk subuk efektlli resimelr kouyuorsun algılayamıyorum.. fekat beğenirtsem tükürürüm benim olursun, o kadar malı mülkü sderveti nasıl yaptım sanıyorsunuz? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cok kilo almissin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 göbek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ne sarisi lan! sarikiz demeye getirdin bence.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 daha önce doryyi ne bursalı işçiler, ne plazmalı bakkal oğulları istedi de varmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vanille döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 göbeği nerden gördünüz lan o fotoda bide @vanille Hİİİİİİ İNEK DEDİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DÖVERIM! ANASINI BILE... ÖPERIM:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar