Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hadi yapalım. bence 999 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 999 yeter beyler (ve bayanlar) hadi biraz abanın albüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 complex caliscam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 1837837 >>> Tersten okuyunca LebLebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dolap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dory said: complex caliscam. ben geçen hafta çalıştım bitirdim. gerçi bizimki biraz daha klasik analiz gibiydi düzgün süreklilik falan. pek riemann yüzeyleri görmedik o daha sonraki derslerde daha detaylı var herhalde. ama ilgilenmiyorum zaten sırf reel analize önkoşul olduğu için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ben de mcdonaldsta marketing çalıştım sina. negzel di mi. hatta; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 domuz varmış o kolada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tolga naber yapalım mı 6666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hadi birileri şebek fotolar koysun sıkıldım gülelim fedeyi koyun denizden çıksın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bak herifle kalbimiz 1.. Birbirmiz hakkında mesajlar attık topice asdsadfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: tolga naber yapalım mı 6666 AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aferin aferin çalışın adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 öss ye giricem lan bende yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yine şebek fotolarla karşınızdayım..Sıkıldım post atılır belki bundan sonra 999 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 62. Residues 63. Cauchy's Residue Theorem 64. Using a Single Residue 65. The Three Types of Isolated Singular Points 66. Residues at Poles 68. Zeros of Analytic Functions (p.239) 69. Zeros and Poles 71. Evaluation of Improper Integrals 72. Example 73. Improper Integrals From Fourier Analysis 74. Jordan's Lemma 75. Indented Paths 76. An Indentation Around a Branch Cut 77. Integration Along a Branch Cut 78. Definite Integrals Involving Sines and Cosines 79. Argument Principle 80. Rouche's Theorem bunlar da benim final konularim sina cok zor degil de cok zaman alicak pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tolgacım çok güzel çıkmışsın görüşelim en kısa zamanda =)))))) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 evet tahmin ettiğim gibi almayı düşünmedigim sonraki kompleks analiz dersinin konuları. gerçi matematiksel fizikte birazını göstermişlerdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan lanet olsun 666. sayfayı kaçırmışım :( 666. sayfa için çok kötü şeyler hazırlamıştım :( silin forumu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 DİĞER SAYILARA HAKSIZLIK ETMEYİN ARTIK YETER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sırf 666. sayfa için foruma üye olmuştum yeter artık gidiyorum ben:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dartanian said: 1837837 >>> Tersten okuyunca LebLebi anastas mum satsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ey ımığarray adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ey edip adanada pide ye pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 namso miok anıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar