mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 osso beni dağa kaldır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 göbeği ata ata uludağ limonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben kredi kartı kullanmıyorum itibarım yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/a8f/676/9b9/32d/6a1/b6d/080/c33/ac2/137/b0_450xNULL.png Abi ne buldum ahahaha spore muhteşem bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sporeun ilk 20 dakkası süper eğlenceli harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 anadoludan geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben de büyük bi hevesle aldırmıştım o oyunu, sonra çok sıkıldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginaly said: pöf ya yapmak istemiyorum bunu çocuklar ya oğğğfff, ulan limitli kart almaktan kolay ne var kıro hesap göster sen bize içinde senin paran olan hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gönlü fakir limiti var harcıyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iyy fakirlere bak kredi kartı kullanıyorlar taksit filan da yapıyorsunudur siz, dönem borcu filan benzini pardon osuruk gazından lpgnizi de hespa kesime göre dolduruyorsunuzdur ben mi ben nakit çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ardeth said: ginaly said: pöf ya yapmak istemiyorum bunu çocuklar ya oğğğfff, ulan limitli kart almaktan kolay ne var kıro hesap göster sen bize içinde senin paran olan hesap limiti it departmanında kod yazdırıp random vermiyolar ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yalnız çok pis ezdim milleti, herkes rp'ye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hatta ben çalışmam uşaklarım halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Rerore said: iyy fakirlere bak kredi kartı kullanıyorlar taksit filan da yapıyorsunudur siz, dönem borcu filan benzini pardon osuruk gazından lpgnizi de hespa kesime göre dolduruyorsunuzdur ben mi ben nakit çalışırım aynen. hiç kredi kartım olmadı, babamın kredi kartı var ama kullanmıyor. araba alırken bile nakit para veriyoruz. öyle diyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zenginiz zenginiz diyonda icraat yok lan dallama gelde antalyaya takılalım o zmn zengin arkadaşımız var diye hava atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ms paint rpgsinden iiyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kapitalistim diye dolaşıyosun hala bankaları çözememişin ama adamlar zırt pırt limitini yükseltmek için dilencilik yapıyo lan resmen sen 10la başla zaten %10u harcasan aylık onun "ağbi bi limitimi yükseltelim mi beğ?" diye yapışıyolar telefonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 napae said: Rerore said: iyy fakirlere bak kredi kartı kullanıyorlar taksit filan da yapıyorsunudur siz, dönem borcu filan benzini pardon osuruk gazından lpgnizi de hespa kesime göre dolduruyorsunuzdur ben mi ben nakit çalışırım aynen. hiç kredi kartım olmadı, babamın kredi kartı var ama kullanmıyor. araba alırken bile nakit para veriyoruz. öyle diyim yani. o zaman sizi ferrarimle bir uçurayım ama önce bankayla uğraşmam gerek, estaban'a(kölem) verdiğim kredi kartının bonusu banko bilançosunu aşmış, benden destur istiyorlar bankayı adama devretmek için, bence her kuş kendi kantalarını kullanarak uçmayı bilmeli salıverdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 napae said: Rerore said: iyy fakirlere bak kredi kartı kullanıyorlar taksit filan da yapıyorsunudur siz, dönem borcu filan benzini pardon osuruk gazından lpgnizi de hespa kesime göre dolduruyorsunuzdur ben mi ben nakit çalışırım aynen. hiç kredi kartım olmadı, babamın kredi kartı var ama kullanmıyor. araba alırken bile nakit para veriyoruz. öyle diyim yani. Ohoo, yanimda suitcase tasiyorum ben, durumcuye bile giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 pff kredi kartı mı? nakit mi? benim adım yetiyo. güç beybi? güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Rerore said: napae said: Rerore said: iyy fakirlere bak kredi kartı kullanıyorlar taksit filan da yapıyorsunudur siz, dönem borcu filan benzini pardon osuruk gazından lpgnizi de hespa kesime göre dolduruyorsunuzdur ben mi ben nakit çalışırım aynen. hiç kredi kartım olmadı, babamın kredi kartı var ama kullanmıyor. araba alırken bile nakit para veriyoruz. öyle diyim yani. o zaman sizi ferrarimle bir uçurayım ama önce bankayla uğraşmam gerek, estaban'a(kölem) verdiğim kredi kartının bonusu banko bilançosunu aşmış, benden destur istiyorlar bankayı adama devretmek için, bence her kuş kendi kantalarını kullanarak uçmayı bilmeli salıverdim gitti Garajda B-2 sakliyorum ben, hop on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iyy garaj kullanıyor pis lümpenler ben havaalanı kapatmıştım dar geldi ülke satın aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 2 post sonrasinda benim adim Allah, tanisalim diyeceksin sen, olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya siz beni dalga geçiyo sanıyosunuz, alınıyorum bak. valla nakit alıyoruz her şeyi. yemin billak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yahu gofreti nakit al zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar