ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kermit ben seni tuz kadar seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oha sürün lan bu hayır değer bilmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 utku lan ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kızarmış patatese attığı tuz kadar seviyosa bence çok güzel bi laf etmiş. Kermitsiz paticik tuzsuz patatese benzer demek istemiş belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Zamanında bi ülkenin kralı ve 3 oğlu varmış. Kral oğullarını bir gün toplamış ve sormuş: "Evlatlarım beni ne kadar seviyorsunuz?" En büyük evlat hemen cevap vermiş: "Babacığım ben seni dağlar, ovalar, vadiler kadar seviyorum" demiş. Ortanca evlat da cevap vermiş: "Babacığım ben seni denizler, okyanuslar, bulutlar kadar seviyorum" demiş. Götü iyice kalkan kral en küçük oğluna bakmış. Oğlan cevap vermiş: "Babacığım ben seni tuz kadar seviyorum" Beyninden vurulmuşa dönen kral "Sktir lan kovdum seni ülkemden hayırsız it" demiş, kovmuş. Küçük evlat düşmüş yollara; dağları, ovaları aşmış, en sonunda bir yere yerleşmiş ve orada kendi krallığını kurmuş. Araan uzun yıllar geçmiş, bir gün babasının krallığını diplomatik ilişkileri güçlendirmek amacıyla yemeğe davet etmiş. Baba kral hömümümü diye böbürlenerek yemeğe gitmiş, sofraya bi bakmış mmmmmhh, enfes. Oturmuş başlamış yemeye. Fakat o da ne? Yemeklerin hiçbirinin tuzu yokmuş. Bir anda hiddetlenen baba kral, "Bu ne lan tuz yok bu yemeklerde öyk" demiş. Küçük evlat da bu ya, yapıştırmış cevabı: "Yaaaa babacığım gördün mü, tuz ne kadar kıymetli, ne kadar yüce bir şeymiş..." Bunun üzerine baba kral oğlunun ayaklarına kapanmış, "Allah belasını versin abilerinin, zaten hayırsız çıktılar, karıyla kızla yediler paraları, senin kıymetini bilemedim ben yavrım" demiş. Küçük kral da hemen babasının ayaklarına kapanmış ve "Ya tutarsa" demiş. Bu masal da burada bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: Küçük evlat da bu ya, yapıştırmış cevabı: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 saol lan anneme yalvatrdm bu gün bi evladım oğlum de yav dedim demedi çok güzünlüyüm fenayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 no meme sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 eh almost. seni özlemişiz n-c, nerelerdesin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 nerelerde olim şekerim özleyşn beni diye gittimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dudak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hd pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 damn halbuki meme var demişlerdi de gelmiştik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 meme yoksa gerdan baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yok abi. bayaa etkilendik biz bu durumdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 tansiyon, nabız stabil benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dasaaa smiley bulmuş, paylaşmak için mesaj atıyor. Di mi dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dasaaa bayaaa benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 N-c said: no meme sori meme heryerde var hayatım, dudak daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ühüüühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: N-c said: no meme sori meme heryerde var hayatım, dudak daha güzel. HEA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 :fellaleft: :fellaright: :fellarectum: :ninjafella: :devart: :daprints: :jark: :jarkorig: :jarksaber: :jarklarge: :pokejark: :spyed: :spyed2: :ninja: :katana: :ninjabattle: :ninjastar: :meditate: :ninjaeat: :spot: :dygel: :kevin: :mikeylove: :jsenn: :lolly: :ekud: :liquisoft: :ost2life: :phae: :neom: :fusionrock: :rzero: :leodadominico: :hprince: :silentkitty: :mangapunksai: :hesitation: :alteredreality: :please: :fork: :nirvana: :below: :above: :brushteeth: :lmao: :popcorn: :hungry: :buymyprints: :tears: :strong: :b0x0rz: :headbang: :eatshit: :clap: :sleep: :cowboy: :tux: :aim: :icq: :relaxed: :sun: :altermind: :blahblah: :shh: :juggle: :winner: :constipated: :whisper: :floating: :invisible: :judge: :hump: :teamwork: :trophy: :sniff: :no: :stfu: :steaming: :pissedoff: :banned: :bounce: :picknose: :matrixfight: :XD: :eyepopping: :boo: :pacman: :w00t: :w00t!: :orange: :giggle: :blowkiss: :pee: :shithitsthefan: :pills: :fart: :confused: :new: :crash: :sushi: :pooptoast: :spammer: :bookdiva: :shoutbox: :dj-designs: :toilet: :community: :cake: :#1: :date: :licking: :sprint: :granny: :tombstone: :stereo: :coffeemachine: :wtf: :teddy: :bored: :bye: :flowerpot: :frustrated: :hmm: :nana: :O_o: :milk: :pray: :reading: :yoda: :phonecall: :sick: :party: :headache: :puke: :censored: :stab: :sadangel: :twocents: :petting: :handshake: :clueless: :rip: :earth: :ignore: :hug: :couch: :chew: :lonely: :yawn: :doh: :pc: :mobile: :job: :resume: :bonk: :finger: :gallery: :innocent: :jawdrop: :plug: :pointl: :pointr: :police: :rofl: :stupidme: :tp: :windows: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 c/p değil, alınteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 buraları eskiden codeluktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi tutun şu kartalı da besleyelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar