Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 0ne said: Dayanamadım bi asker fotomu koyucam. Ahanda Ammaaaa,Hakkari de elimde G3 deil Bixi yada Law,kafamda mavi bere olacak.Hehe ;=) Oda böyle bişey PS :Elbiseler 2 beden büyük biliyom ama terzimiz yoktu :/ askere gidesim geldi lan. fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Masquerade said: 0ne said: Dayanamadım bi asker fotomu koyucam. Ahanda Ammaaaa,Hakkari de elimde G3 deil Bixi yada Law,kafamda mavi bere olacak.Hehe ;=) Oda böyle bişey PS :Elbiseler 2 beden büyük biliyom ama terzimiz yoktu :/ askere gidesim geldi lan. fsd. Gelde senin sabah akşam "nöbet-mıntıka-tuvalet" üçgeninde hayatını karartayım ;=) Şaka bi yana poşetlerde oldu çuval artık.Ayrım yok hepimiz çuvalız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 0ne said: Bella said: laraken acayip tanıdık geldin alala .. Kürşat vardı "Yılan Hikayesi" dizisinde ona çok benziyo diyorum ama inanmıyolar. hayır sanki böle tanıdık birine benziyor ya da gördüm mü biyerde naaptım alala .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 @ 0ne olmadık daha ya :/ olmayalım. olmayız di mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 evilmaddox said: utopia said: evilmaddox said: utopia said: aynı gömleği giymişsin. ıyy pis dedik vermedik rep. Aynı gömlek mi? Oha renk körü!? sus bana cevap verme. irinim haklı. Höyt! Evet pis bi insanım ama gömleklerime laf ettirmem! O kadar rengarenk seçtim onları ben!! RAWR! dostum bozuk para gibi harcarım seni, ederinle kendime gömlek alırım...sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ederi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Lol!selin ben seni baya seviorm ya,napıcaz bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 öm kutum dolu gızlar. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 oo hacı tam avustur olmuşsun tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cankan dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bu adam geçen sefer replerimin önünü kesti. olay doğanın içinde fotoğrafsa bende fazlası var dostum. nuuksio. http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs015.snc1/4214_82936111953_594706953_2264232_1800776_n.jpg return of the jedi, özür dilerim sen bunu hak ettin gjh. buyrun repleri görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ginaly!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dereye çamaşır yıkamaya gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hırs yapmış lan karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yüzünü göremedik bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fakir selin ya, http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11531559.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dostum sıralama değişti hala aynı haberi koyuyorsun. ilerle biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 viyana hala 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sepetin nerede lan senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ne sepeti be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 piknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 BEN Mİ SELİN Mİ. DÜNYADA SADECE 1 REPİNİZ KALSA KİME VERİRDİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yukarıda mangalın yanında hjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 kendime verirdim lan tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar