Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 DYNUN IS ON A KILLING SPREE! SENTINEL IS OWNING
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://img144.imageshack.us/img144/3945/okul16nisan24.jpg x_X!!
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Pati kızlarının basın açıklaması: Üzgünüz Eskişehir delegasyonu, you are dismissed. Sevgilerimizle. ps: utku oğlum nereden nereye kfjhjfh.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dynun said: Dartanian said: abi sen başkasın da arkadaki abla da bambaşkaymış full screen baktım sdfsdg arkadaki ablayı volpeypır yaptım!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hangi lise orası? benim liseye dair hiç fotoğrafım yokmuş gibi hissediyorum :P
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hahahaha dur kapanışı yapayım yavaş yavaş http://img21.imageshack.us/img21/7793/ginalyphoto0034.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fede said: arkadaşın ablasıymış yannız. ona göre volpeypır derken ee. katedralin duvarına volpeypır.. bi nevi "ablalar kutsaldır!" durumu.. yüce timsah! bizi kutsa kucağında çocuk olan kadın ikonası
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 show'da losttaki kel adamin filmi vbar
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BabacumMostors said: dinazor dasaa ahahasjhdgj
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahahaha fotolar süper. repler aksın atışma devam etsin. ayrıca fotodaki abla süpermiş hakkaten.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dasaaa said: Dynun said: Dartanian said: abi sen başkasın da arkadaki abla da bambaşkaymış full screen baktım sdfsdg arkadaki ablayı volpeypır yaptım!!! Kız arkım..
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dasaaa said: fede said: arkadaşın ablasıymış yannız. ona göre volpeypır derken ee. katedralin duvarına volpeypır.. bi nevi "ablalar kutsaldır!" durumu.. yüce timsah! bizi kutsa kucağında çocuk olan kadın ikonası
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet abla arakdan güzel görünebilir de benim aklım sitenin ismine takıldı.. paticik.com.. çok kötü lan.. düşünseen en deliklanlı arkadaşına anlatıyordsun böyle bir kız gördüğünü vs cümle şöyle oluyor "bizim foruma bir fotoğraf koymuşlar paticik.com bünyesinde" seni dinleyen o an iki göt kenara kaykılmaz mı? senden kaçmayı amaçlamaz mı? bence amaçlar.. paticik ne ya!
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dasaaa said: dasaaa said: fede said: arkadaşın ablasıymış yannız. ona göre volpeypır derken ee. katedralin duvarına volpeypır.. bi nevi "ablalar kutsaldır!" durumu.. yüce timsah! bizi kutsa kucağında çocuk olan kadın ikonası ahahaha görmedim tamam :D
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yengeyi korudum tolga ben de farkettiysen. izmire gelicem bi ara
Öne çıkan mesajlar