Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 en başından ağzına sigara koymamak denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahaahahah yeğen mi bu senin eğer öyleyse "benim dayım var" karikatüründeki dayı figürünün neye benzediğin anladım şidmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yeğen sayılır çok yakın arkadaşımın çocuğu =) amca diyo zaten haha kendi öz yeğenime de yaptıydımda sevmedi attıydı bu yaştayken sonra bende şarap içirmiştim 3 yaşındayken kan yapar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 şuna dayı title ı verin ya. nolur. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 dayılar öyledir olm teyzeye benzemez halaya amcaya benzemez kafa adam olması lazım dayı dediğin kişinin. yeğenimin bi an önce 14 15 yaşına gelmesini bekliyom 4 5 senesi kaldı hayatını yaşıycak haberi yok mal mal spider manlerle oynuyo şu anda hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahah kermit kötülük saçıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahahahhaha niko "kermit" bellic adam tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 of tipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 raşaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sdfhoklsdf Olm sen gün geçtikçe kopuon he. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kermit said: ağzından alınca sigarayı ağladı baya. sonra vodka vardı tadına baktırdım yine istedi vermeyince ağladı şişesini almaya çalıştı felan napcaz lan bu çocukla keş olcak Bizim amca da her gelişinde bira verirdi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim dayım şeriat taraftarı olduğu için biz bişi göremedik pek. ama bizim yeğenlerimiz görsün anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 cok akillica gercekten sigaraya ozendirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 abi varmı biraz gerilik ? senden başka birisi daha yazmışda yukarda. lan 1.5 yaşındaki velet 1 gün görmesin o sigarayı büyüyene kadar aklına gelmez sigara felan. eet o çocuk şimdi sigara içmeye başlıycak pöfür pöfür ki sorma. hey allam sigarayı çıkarırken merak etti elimden aldı bende ağzına soktum o sırada babasıda dur bi fotosunu çekeyim dedi şu haliyle sizde kalkmışsınız sigaraya alıştırmak demişsiniz evet esrar felanda çekiyoz hatta geçen kova yaptık kafalar felanda çok iyiydi hep beraberce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 15 yasina gelicek den bahsediyorum ben eglenceli dayi olucam diye cocugu bitirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben 15 yaşında sigara içirceğimi mi söyledim ? sigara içtiğini görünce emin ol hayatında yemediği dayağı yer zaten önce adam akıllıca oku bi ondan sonra yaz. ben 15 yaşına gelince başka bişeyden bahsettim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kari ya mi goturcen oda hic saglikli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 alkolüde dayıycam sigarayıda yakıcam içmezse ağzını burnunu kırıcam leş gibi mekteplere götürcem felan ben öyle bi dayıyım ya en basiti şöyle diyim ben o yaşlara geldiğimde benim amcam dayım felan bana bi kere bile gel lan senle şöyle 2 turlayalım yada gezelim şuralara gidelim eğlenelim demedi ha onları yapıcam ama sen kalkıpta sigara içircen yok karıya götürcen diye araya giriyon ha çok azarsa mecburen karıya götürmem karıyı getirtirim canını sıkma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 lan böyle dayılık mı olur benim dayılarım solcuydu idealist yaptılar beni dayı dediğin öyle olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim dayım bana msnden zıplayan meme, koşan penis filan yolluyo, çok kral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 vercen 1 yaşındayken eline fizik kitabını gözü alışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahaha abi senden beklenir ha off düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ardeth said: vercen 1 yaşındayken eline fizik kitabını gözü alışsın 3 yaşında quantumu bitirmeli yegen dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim dayim/babam sporu ogretti saolsunlar cok ucgenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar