Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hamburg maçı devre arası, resim çekilirken 2. yarı kötü şeyler olcak böyle rahat maç izleyemememiz lazım muhabbeti yapıoduk http://img11.imageshack.us/img11/2335/img0225ygn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya olm niye hatırlatıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 camel said: camel said: alın lan http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2242/235/101/785304206/n785304206_1263135_5053.jpg öne geç 90'li falansin sanirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet edit:ne kaba bi cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bebeymiş lan dağılın ankaralılar felan kaç yaşında olas bile bebe derler ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Rapid edit cakti adam, ehah gormedim neyse. Fikirtepe'li saniyordum album database'deki resimlerden, net bir fotografini gorunce yanildigimi farkettim, fikirtepeliyle alakan yokmus. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bir ayağım fikirtepede dfssd avrupa yakasının fikirtepesindeyim ben ama nurtepeli falan :d olm bune lan sidikmi yarıştıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 FİKİRTEPELİYE LAF YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Fikirtepe'nin esini benzerini hic bir yerde bulamazsin. Safari yolculuguna ciktin mi sen? Onu soyle bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 biz yarıyoldan dönmek zorunda kaldık aracın çelik zırhları yeteri kadar kalın degilmiş :/ tur rehberimiz panzerle geliriz haftaya dedi paramızı iade etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Fikirtepe for beginners, yolculuk burada basliyor. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fikirtepe+minibusleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 metrobusle fikirtepeden geçerken şöför anons yapıyo "fikirtepe sınırlarına girmiş bulunmaktayız başına gelecek herhangi birşeyden firmamız sorumlu değildir" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Fikirtepe'lilikten aldıgım tadı hiçbişeyden almadım. belki bilardo... ama yok lan Fikirtepe'lilik daha güzel. fikirtepe ülkü ocagı kapısında bulunan yazıdan aynen aldım arkadaslar çok ciddi bi konu bu dalga geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sfdsfd eğlenceli olsa gerek fikirtepeye taşıncaktım ben tek başıma ev vardı faşist yuvası diye vazgeçtim mekanım olan nurtepeyi seçtimx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne fikirtepeymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ben konigstiger ile girdim gecen, penseyle namluyu kirdilar, kactim kurtuldum, ucuz atlattigim icin cok memnunum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 harbi yaa. biz avrupalı olduğumuzdan fikirtepe bilmeyiz, gaziosmanpaşamız sultançiftliğimiz var bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gaziosmanpaşa fikirtepenin yanında parkta bir gezintiye benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 roket adam said: harbi yaa. biz avrupalı olduğumuzdan fikirtepe bilmeyiz, gaziosmanpaşamız sultançiftliğimiz var bizim. gazi mahallesi rulz gazi mah. bulundunuzmu hiç arkadaşlar yapmayın allah aşkına. mulgear6 said: gaziosmanpaşa fikirtepenin yanında parkta bir gezintiye benzer tam tersi yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bizimde ankarada çinçinimiz vardı 8 9 yaşındayken arkadaşlarla bi girdiydik bisikletlerle arkadaş bisikletini geride bırakmak zorunda kalmıştı sonra önüme almıştım eve kadar çocuğu. önüme almıştım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bisikletin önüne almıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mulgear6 said: gaziosmanpaşa fikirtepenin yanında parkta bir gezintiye benzer aaah ah gençlerimiz belli ki gopa hiç gitmemiş. yıllarımız geçti biladeeeer... yolların dili olsa da gonuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tam önümdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 roket msne gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar