Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 N-c said: yılbaşı gecesi fotosu ehehe wut
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 şu kızın gözlerinden iğrenen bi benmiyim lan çok itici geliyo bana böyle gözler
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit said: şu kızın gözlerinden iğrenen bi benmiyim lan çok itici geliyo bana böyle gözler iğrenen ne abi bu kadar güçlü duygular içersinde olup da bunu söyleme gereği duyduğuna göre var bir şeyler
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yok lan bişi ne gibi bişi olabilir asdhgas gözlerini öyle pörtletip foto çekince bi kötü görünüyo bana normal kapalı haliyle olsa np de bişi yok yani aramızda yani
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adamınbiri said: havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu? sana havadan bişi gelir feleğin şaşar töbe töbe sevmem böyle şeyleri olm yapmayın bana
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben o manada demedim kavgalı mısınız falan diye merak ettim
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit haklı davanda yalnız olma ihtimalin çok düşük rahat ol canım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit said: adamınbiri said: havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu? sana havadan bişi gelir feleğin şaşar töbe töbe sevmem böyle şeyleri olm yapmayın bana parmakla gösterip söylemek isterdim aslıdna sende haklısın böyle hiç bi zevki olmuyo :(
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ardeth said: ben o manada demedim kavgalı mısınız falan diye merak ettim yok la valla niye kavgalı olayım kötü bişi demedim zaten gözleri pörtlek çıkınca çok çirkin iğrenç bi göz çıkıyo ortaya bana göre onu dedim ha zevk meselesi başkasıda böylesini sever ha arkadaşımızın adı deniz miydi unutmadıysam kafamda hafif güzel yamuluyo olabilirim ama hiç bişi yok kavga felan
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 keşke yazmasaydım lan olay çıkıcak gibi sanki asdhasd
0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 0ne said: Abi 130 verilirmi ya,tamam hande yener ve yılbaşı özel partisi ama,öhh yani.Suare ye giderim hemde çok ama o kadar parayı, ııh vermem. Buda nil konserinden bi foto diyicektim ama bulamadım ya.Neyse ben aramanın gücüne inanayımda bulunca koyarım. :) İnandım ama bi tek bunu bulabildim :/ Gelecek sefere format atarken resimleri iyice kontrol edicem :/
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yanlız fede şaka yapmadıysa dasaa'ya yazık olcak
Öne çıkan mesajlar