Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 N-c said: yılbaşı gecesi fotosu ehehe wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 şu kızın gözlerinden iğrenen bi benmiyim lan çok itici geliyo bana böyle gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sanmam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit said: şu kızın gözlerinden iğrenen bi benmiyim lan çok itici geliyo bana böyle gözler iğrenen ne abi bu kadar güçlü duygular içersinde olup da bunu söyleme gereği duyduğuna göre var bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yok lan bişi ne gibi bişi olabilir asdhgas gözlerini öyle pörtletip foto çekince bi kötü görünüyo bana normal kapalı haliyle olsa np de bişi yok yani aramızda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oha ilanı disgusting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adamınbiri said: havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu? sana havadan bişi gelir feleğin şaşar töbe töbe sevmem böyle şeyleri olm yapmayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ilk adım: inkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben o manada demedim kavgalı mısınız falan diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit haklı davanda yalnız olma ihtimalin çok düşük rahat ol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tam olarak böyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit said: adamınbiri said: havadaaa aşşşk kokusuu vaaar diye bi şarkı vardı kim söylüyodu? sana havadan bişi gelir feleğin şaşar töbe töbe sevmem böyle şeyleri olm yapmayın bana parmakla gösterip söylemek isterdim aslıdna sende haklısın böyle hiç bi zevki olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ardeth said: ben o manada demedim kavgalı mısınız falan diye merak ettim yok la valla niye kavgalı olayım kötü bişi demedim zaten gözleri pörtlek çıkınca çok çirkin iğrenç bi göz çıkıyo ortaya bana göre onu dedim ha zevk meselesi başkasıda böylesini sever ha arkadaşımızın adı deniz miydi unutmadıysam kafamda hafif güzel yamuluyo olabilirim ama hiç bişi yok kavga felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 keşke yazmasaydım lan olay çıkıcak gibi sanki asdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 deniz arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 0ne said: Abi 130 verilirmi ya,tamam hande yener ve yılbaşı özel partisi ama,öhh yani.Suare ye giderim hemde çok ama o kadar parayı, ııh vermem. Buda nil konserinden bi foto diyicektim ama bulamadım ya.Neyse ben aramanın gücüne inanayımda bulunca koyarım. :) İnandım ama bi tek bunu bulabildim :/ Gelecek sefere format atarken resimleri iyice kontrol edicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 olay yok ama indir o eli önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Hello Africa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede said: deniz arkadaşımız hzuahzuahz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 EĞLENİYOMUYUZ GENÇLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben niye bişi anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 onu ben de anlamadım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yanlız fede şaka yapmadıysa dasaa'ya yazık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar