camel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dasaaa said: Cuce said: gereksizliğin fotorafını ıstedıler bunumu yaptın? Ben de dedim ki "mu eki de ayrı yazılır!" Kızardı, bozardı, gözleri dolu dolu oldu ve cevab veremedi abi imzalık ya. bu arada adamın aldığı derslere bakınız profesör işte. profesör abi. adam koydu cocuğu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ginaly said: tamam olum oldu mu istediğin? msnden "abi bana laf at da ben de aldığım dersleri koyayım" dedin ya. onu diyom. iyi orta gol getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 nerd değil, futbolla da ilgili bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olması gerektiği kadar işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cons said: adam sheldon. olsam da bu kadar çalışmak zorunda kalmasam fena olmazdı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cuce said: gereksizliğin fotorafını ıstedıler bunumu yaptın? wowa çağırıdk hemen kaçtın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fede said: olması gerektiği kadar işte, aman onun ilgilendiği olsa olsa atomik futbol falan olur işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mortis said: Cuce said: gereksizliğin fotorafını ıstedıler bunumu yaptın? wowa çağırıdk hemen kaçtın! abı kullandıgım makıne o kadar eskıkı, ınternete gırmek ıcın WWW Driver 2.18 falan yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ha sen o kadar gereklisin ki wow falan oynuycan yani olduaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben torunlarıma anlatıcam sabahlara kadar oyun oynardım ben bınlerce oyun oynadım sayısız oyun bıtırdım, ınternetten dunya alemı dıze getırdım ohoooooo cengaverlerın şahıydım padısahıydım dıyıcem sen "bin dirs yiptim" diyiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sen öyle kuş gibi yazdığın için güzel durmadı normal yazsan süper durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Cuce-"ben yedı duvenı dıze getırdım, 7 mılletten duşmanları yere devırdım" Ardeth-"ben ders yaptım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kazandıran at mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 efsanelerden bi tanesi evet kazandıran bi at şimdi koşuyormu bilgim yok takıp etmiyorum artık ganyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben de kendimde acayip ganyancı potansiyeli görüyorum ama bi tetikleyici olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hatırlarımm ilkokul 5. sınıfta mı ne bi bayramda babamla amcam ortak ganyan tutturmuşlardı, babam kendine düşen parayla, bana modem ve printer almıştı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 al eline kuponu ara nalkaponu iieieehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 /archive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 (tu)fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fede said: imza resmin altına çok şey olmamış. grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ezel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 vay yakışıklım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 karadenizliler gibi çıkmışsın lan fede nerelisin sen bakim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar