-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 zun etegin güzelmiş. etege rep verdim.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yuh resmen sezercik... lan.. sezercik?
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sarışın kıza çikolatamdan veriyordum orda.
viole Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben kücükken hiç sarışın bi kıza cikolata vermedim :/
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzel miydi bari hayır yani çikolatayı boşuna verdiysen yazık
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 O yaşın pırlantasıdır çikolata. Yaklaşırken de kuul olursun. -Hey, öğlen uykusundan önce bana gel de sana legolarımı göstereyim. *wink*
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzeldi. babası acayip bi adamdı ama. kırmızı ruj sürerdi. chopperla okula gelirdi. dar deri pantolon, zincirler, siyah deri yelek vs. ama kızını çok severdi. her gün alırdı onu lan, dakikalarca sarılırdı. annemden böyle ilgi görmedim ben o zamanlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ferrero said: babası acayip bi adamdı ama. kırmızı ruj sürerdi. chopperla okula gelirdi. dar deri pantolon, zincirler, siyah deri yelek vs. evet.... *görüntüyü zihinden sil* ne diyoduk?
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet kırmızı ruj. acayip etkilenmiştim. hiç unutamadım.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ferrero said: evet kırmızı ruj. acayip etkilenmiştim. hiç unutamadım. abi üzülme belki dudakları kırmızıdır
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ferrero said: güzeldi. babası acayip bi adamdı ama. kırmızı ruj sürerdi. chopperla okula gelirdi. dar deri pantolon, zincirler, siyah deri yelek vs. What has been read, can not be unread =/
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adamın saçları mikael akerfeldt di. dudağındaki kırmızı, ruj kırmızısıydı.
Öne çıkan mesajlar