fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 şey gibi sen dizime yatmıştım ben san o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ooooo oğulcan naber yaa?(hep yapmak istedimdi yaptım iplemeyin takılın öyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Haha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben de görmüştüm ferraroyu metroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Forumu gün aşırı okurum genelde yazmam, resimlerden tanıdığım için direk selam verecek timde kestiremedim, değilse patlamak var.Onun dışında selam verdikten sonra tek ortak noktamız benim adamın resimlerine bakmam olan biriyle ne kadar verimli muhabbet edilirse o kadar muhabbet edilir en iyisi elleşme dedim.Ha boktanda olsa muhabbet olur hacı git dedi içimden bir ses.Ama sustum. Bir daha görürsem herhangi birinizi selam ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben adamı 500 yerde gorup selam vermedim ve hepsinde seni surda soyle gordum diye taciz ettim.ehueh nefret edior benden.kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ben unirock festte gördüm ferreroyu, amma popüler adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ya görünce selam verin. ben madboy'u unirock'ta gördüm lakin emin olamadım o olduğuna, düşündüğümden daha kısa boyluydu. PATİCİK! diye bağırdım yine de. baktılar... emin oldum. konuştum. hatta sen de beraberdin değil mi (elesso) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Yok alakasizdik, yunusu gormedim ben hic, paintball'da gormustum birtek. De ey agali, 2 metre mi bekliyordun ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1,90 filan beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 madboyun köftesini düşürdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 DENN SELAM FEYKSEN SANA MUTLULUKLAR DİLERİM. eğer değilsen ve başkasından hoşlanıyorsan sana mutluluklar dilerim. eğer değilsen ve biri benden önce davrandı ve kabul ettiysen de mutluluklar dilerim. eğer benimlen tanışmak istersen de sana mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kedimle arasıra kin dolu bakışmalar da yaşamıyor değiliz. Bir force grip'e bakar ama, ümüğünü sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 AHMET AH MET A H M E T yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 aga darth vadera force puşt atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hit alabilmek için foto koyduğunda msnden linklemen çok zavallıca xunn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ahmet buluşmaya böyle gelmelisin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 buluşmaya gelio musun nian? sonunda tanışabilecek miyüz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Abi Vader + Yumuşak cübbesi = Winnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gelcem umuyorum ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dün bütün gün neden öyle dolaştığını bana açıklar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 utopia said: hit alabilmek için foto koyduğunda msnden linklemen çok zavallıca xunn... Foto koyup ben şişko muyum diye sorduğunda bunu derim ama ben. Bıngıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ahmet'in depresif ve içine kapanık paltosunun kıvrımlarında kaybolmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xunn said: utopia said: hit alabilmek için foto koyduğunda msnden linklemen çok zavallıca xunn... Foto koyup ben şişko muyum diye sorduğunda bunu derim ama ben. Bıngıl. of çok zavallısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ayrıca zayıfım ve gökkuşağı paltom var. said: ahmet buluşmaya böyle gelmelisin kesinlikle. Yok abi kask dengeliyor yumuşaklığı, çıkarınca sorun yaşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar