Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tamam iğrençti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben 15 senedir her köfteyi mangalda yedim kaan. onu söliim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ALLAH KAHRETSİN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 :) http://ayar.paticik.com/mods/smileys/images/smilie2.gif BUNU YAPIN LAN SIKIYOSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mortis said: ben 15 senedir her köfteyi mangalda yedim kaan. onu söliim de. 10 yıldır huzuru yakaladık, tek köfteyi bile mangalda yapıyoruz Güncel 11.09.2008, Perşembe Nurten Erk Tosuner, bu hafta Ferroli’nin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmaçı’nın Zekeriyaköy’deki evine konuk oldu. Eşi Filiz Çakmakçı ile birlikte Ulus’ta bir dairede yaşarken, 10 yıl önce arkadaşlarını ziyaret için gittikleri Zekeriyaköy’ü çok sevip hemen taşındıklarını söyleyen Çetin Çakmakçı, bu tarz hayatı sevdiklerini, ailece huzur bulduklarını söylüyor. Filiz Hanım ise "Çetin, mangal yakmayı çok sever. Zekeriyaköy’de iki tek köfteyi bile tavada yaptırmaz" diye ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ahahahah osman, canims ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://ayar.paticik.com/mods/smileys/images/smilie1.gif :) http://ayar.paticik.com/mods/smileys/images/smilie1.gif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Xaenin said: Mortis said: ben 15 senedir her köfteyi mangalda yedim kaan. onu söliim de. 10 yıldır huzuru yakaladık, tek köfteyi bile mangalda yapıyoruz Güncel 11.09.2008, Perşembe Nurten Erk Tosuner, bu hafta Ferroli’nin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmaçı’nın Zekeriyaköy’deki evine konuk oldu. Eşi Filiz Çakmakçı ile birlikte Ulus’ta bir dairede yaşarken, 10 yıl önce arkadaşlarını ziyaret için gittikleri Zekeriyaköy’ü çok sevip hemen taşındıklarını söyleyen Çetin Çakmakçı, bu tarz hayatı sevdiklerini, ailece huzur bulduklarını söylüyor. Filiz Hanım ise "Çetin, mangal yakmayı çok sever. Zekeriyaköy’de iki tek köfteyi bile tavada yaptırmaz" diye ekliyor. 15>10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Xaenin said: Xaenin said: İmkanlarımız kısıtlı olduğundan dolayı dela ile bir yatağı paylaşmak zorunda kaldık. COK MUTLU Bİ CİFT, GOZLERI PARLIYOR MUTLULUKTAN. TEBRİK EDIYORUUUUZ! ORC TAMAMINA ERDIRSIN DIYORUZ SOZU ORCUNA BIRAKIYORUZ, ORCUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Zekeriyaköy, pis köylu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 smilie1.gif :) oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayrıca yani gayet tuzak bi cevap. belki 2 yılda 1 et almaya paranız yetiyor? 2 yılda 1 köfte yapıyosanız 10 yılda 5 kere mangal yakmak zor değil oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adresi yaz başına adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cons said: ayrıca yani gayet tuzak bi cevap. belki 2 yılda 1 et almaya paranız yetiyor? 2 yılda 1 köfte yapıyosanız 10 yılda 5 kere mangal yakmak zor değil oke. Para konuşmayı sevmem ama yeri geldiğinde çıkarıp tomarla suratına vurmaktan çekinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 IMZA IMZA IMZA AY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 AoE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya kaaan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 javascript:editor_tools_handle_smiley_select("X(") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Xaenin said: Cons said: ayrıca yani gayet tuzak bi cevap. belki 2 yılda 1 et almaya paranız yetiyor? 2 yılda 1 köfte yapıyosanız 10 yılda 5 kere mangal yakmak zor değil oke. Para konuşmayı sevmem ama yeri geldiğinde çıkarıp tomarla suratına vurmaktan çekinmem. önemli olan vurmak değil. belki 3 kuruş maaşını çektin geliyorsun. önemli olan o parayı bana vermek. verebilecek misin yoksa fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Veririm, benim parada pulda gözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://blogs.toolbarn.com/brianm/uploaded_images/fried_smiley-790148.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 KAAN ORÇUNA O PARAYI HAVALE YAPMAZSAN BÖYLESİN ----> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Havale yapmıyorum, alümünyun çantada yollatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 KARGO İLE Mİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar