Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Griswold

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ben 15 senedir her köfteyi mangalda yedim kaan. onu söliim de.

10 yıldır huzuru yakaladık, tek köfteyi bile mangalda yapıyoruz
Güncel

11.09.2008, Perşembe

Nurten Erk Tosuner, bu hafta Ferroli’nin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmaçı’nın Zekeriyaköy’deki evine konuk oldu. Eşi Filiz Çakmakçı ile birlikte Ulus’ta bir dairede yaşarken, 10 yıl önce arkadaşlarını ziyaret için gittikleri Zekeriyaköy’ü çok sevip hemen taşındıklarını söyleyen Çetin Çakmakçı, bu tarz hayatı sevdiklerini, ailece huzur bulduklarını söylüyor. Filiz Hanım ise "Çetin, mangal yakmayı çok sever. Zekeriyaköy’de iki tek köfteyi bile tavada yaptırmaz" diye ekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Mortis said:
ben 15 senedir her köfteyi mangalda yedim kaan. onu söliim de.

10 yıldır huzuru yakaladık, tek köfteyi bile mangalda yapıyoruz
Güncel

11.09.2008, Perşembe

Nurten Erk Tosuner, bu hafta Ferroli’nin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmaçı’nın Zekeriyaköy’deki evine konuk oldu. Eşi Filiz Çakmakçı ile birlikte Ulus’ta bir dairede yaşarken, 10 yıl önce arkadaşlarını ziyaret için gittikleri Zekeriyaköy’ü çok sevip hemen taşındıklarını söyleyen Çetin Çakmakçı, bu tarz hayatı sevdiklerini, ailece huzur bulduklarını söylüyor. Filiz Hanım ise "Çetin, mangal yakmayı çok sever. Zekeriyaköy’de iki tek köfteyi bile tavada yaptırmaz" diye ekliyor.

15>10
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Cons said:
ayrıca yani gayet tuzak bi cevap. belki 2 yılda 1 et almaya paranız yetiyor? 2 yılda 1 köfte yapıyosanız 10 yılda 5 kere mangal yakmak zor değil oke.

Para konuşmayı sevmem ama yeri geldiğinde çıkarıp tomarla suratına vurmaktan çekinmem.

önemli olan vurmak değil. belki 3 kuruş maaşını çektin geliyorsun. önemli olan o parayı bana vermek. verebilecek misin yoksa fakir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...