rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 7/10. Balyoz gibi geldi aksam aksam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 9/10 baya baya iyiydi. senaryo çok güzel işlenmiş, içi dolu, düşünmeye sevkediyor, şöle bi 2 saat daha uzatsa neler neler çıkarmış dedirten şahane bi film olmuş. kesin D10 gelir gelmeli gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Leon 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Whip It 7/10 tatli seker bir film. cirque du freak 6/10 fena degil, fantastikli mantastikli biseyler iste, daha cocuklara yonelik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.impawards.com/2009/posters/more_than_a_game_xlg.jpg 10/10 LeBron James ve arkadaşlarını anlatan belgesel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.marisamiller.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/the_hurt_locker.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Inglourious Basterds - 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 başarılı. 8/10 bi jim jarmusch klasiği. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://chasness.files.wordpress.com/2008/08/bowfinger.jpg 8/10 çok güldüm la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Churel said: 3/10 yapma altıma sıçtım gülmekten bunu izlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Çok güzel filmdi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://sinefabrik.files.wordpress.com/2009/09/the-boondock-saints-ii-all-saints-day.jpg 7/10 And shepherds we shall be, for Thee, my Lord, for Thee. Power hath descended forth from Thy hand, that our feet may swiftly carry out Thy command. So we shall flow a river forth to Thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patri Et Fili Spiritus Sancti. Güzeldi ama birinci filmi çok daha güzeldi. Arada birinci filmden cameo lar görmek hoş oldu tabii. Baya güzel sahneler vardı yine ama Julie Benz hiç uymamış çok itici geldi o aksanla fln. Birinciyi seven her türlü sever bunuda tabii. 3. film için bi 10 sene daha beklemeseler hoş olur birde :) http://www.starstore.com/acatalog/Layer_Cake-girl_L.jpg 8/10 Snatch ve Lock, Stock tadında bir film. Hatta Guy Ritchie yönetcekmiş aslıdna onun yerine producer Matthew Vaughn yönetmiş. Bayada güzel olmuş. Zaten Vaughnun Stardust'ı da baya sevdiğim bir filmdi bunuda beğendim. Kick-Ass dende umutluyum baya :) Sonuda ayrı güzeldi harbiden hiç beklemiyordum öyle bitmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Başka dilde aşk. valla da çok güzeldi. mert fıratın oyunculuğuna hayran kaldım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Accepted ( 2006 ) Mükemmel ya. 10/10 tam bir gençlik,universite filmi olmuş çok sevdim. http://www.impawards.com/2006/posters/accepted_ver2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Serena var nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bebeğim o benm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 10 üzerinden 15 veriyorum. ne büyük salaklık etmişimde izlememişim bugüne kadar. bu kadar üzüldüğüm film daha yoktur belkide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bella said: Başka dilde aşk. valla da çok güzeldi. mert fıratın oyunculuğuna hayran kaldım.(tu) sol üstteki adam fistan'a benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi ikidir şurda leonu şimdiye kadar izlemedik filan yazıyorsunuz kalbime ağrı giriyor. kalmasın izlemeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 leon'u ben de henuz izlemedim. 9/10 film cok iyi bence, futbol sevmeseniz bile gayet guzel. "i'm brian fookin' clough" yatacaktim tam ama acip belli sahnelerini tekrar tekrar izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 rahatsiz said: abi ikidir şurda leonu şimdiye kadar izlemedik filan yazıyorsunuz kalbime ağrı giriyor. kalmasın izlemeyen. yok abi hakikaten burada okuyodum yanı gary oldmanın oyunculugna tapanlar ölenler allah allah dıyodum adam napmış ki bu kadar beğenilmiş harbi harbi ayakta alkışladım öyle bi psikopatlıgı. natalie portman'a da laflar hazırladım. o nasıl bir küçüklük lan. eciş bücüş. boyun upuzun kafa minicik. bacaklar julia roberts tarzı züraafa gibi. çok O.o modeline büründüm her tam boy gösterdiklerinde mathildayı. ama çok başarılı. oskarı falan varmı bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fransiz filmi, yok oskari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 e mahsunun filmine bile oskar isteriiz oskar isteriz diye yırtınan tipler vardı. oda bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar