Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 imdb 7 işte benden de 8 çıkar olm seri güzel.kate karizmatik ve devamlı o taramalı çift silahıyla geziyor daha nolsun abi ahahah sinemada izlemem ama ben tabi.evde çok güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 size ne lan adamın verdiği puandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Harir said: kate ablamız için o puan da di mi ammocum tabi olm. Red'in de kate için filme 8 verdiğini düşünmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 abi bunlar hayatın anlamını arıyorlar her filmde şimdi underworld filminden ne bekler bi insan aksiyon ve kate adam yarısında bıraktım falan demiş bide utanmadan sdfds alurielin dediği gibi vampire lycana inandın da filmde tutarlılık mı aradın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gerçekcilik değil "tutarlılık" dedim abi özellikle. Yani bilim kurgu filminin de bir tutarlılığı olur. Star Wars izlerken luke'un ışın kılıcı yerine http://www.airsplat.com/Images/ERA-CA-M249-005.jpg bunu çıkardığını düşünsene vıcüvvv diye ahahah IŞIN KILICINA İNANDIN DA m249'e Mİ İNANAMADIN diceksin filmin ortasında sdfs hani ilk 20 dk da yardırabilirim baya tutarsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 e tamam işte şu filmde tutarlılık aramak ztn mantıklı değil bence.böyle filmlerde kusur ararsan çok bulursun o zaman bir anlamı kalmıyor. oturdum izledim beğendim ve unuttum filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Red said: e tamam işte şu filmde tutarlılık aramak ztn mantıklı değil bence.böyle filmlerde kusur ararsan çok bulursun o zaman bir anlamı kalmıyor. oturdum izledim beğendim ve unuttum filmi. olm bi kere beğendiğin filmi unutmassın. bence sen filmi izlememişin bizi trollüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-CqVbStxlu_k/Tjv9tNxcB8I/AAAAAAAAB64/UFadopZHiHE/s400/Womb+Singapore+English+Poster.jpg Baya baya garip geldi. Bir de bütün haftasonu Star Wars izlemiştim nostalji olsun diye, öyle hareketli filmlerin üstüne bu gelince bir de duvara çarpmış gibi oldum. İzlemenizi tavsiye ederim. İnsan klonlanması ile aşık kadının yaptıklarıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 7/10 İhanete uğramış dişi Bond filmi. Bu kadrodan çok daha iyi bir film çıkmalıydı... Hatun fena dövüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Egitimli ama minik hatunun egitimli ama devasa adama dayak atabilmesini anlamis degilimdir. Hatta lisede kendi yas araliginda dunya capinda derece yapmis hatun bi arkadasimiz vardi, ara ara delirip daliyordu Allah ne verdiyse ama hepsinde kicinin ustune oturuyordu. Ne zaman boyle film izlesem bu aklima geliyor "hadi len" diyorum. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 aynen. fizige aykiri zaten kutle falan filan.50 kg hatun 120 kg ayi abiye ne yaparsa yapsin yemez yani. anca coook sansina boyle bir tekme savuracakta cenedeki bilmemne damarina gelirse bir sey olur belki. birde boyle ucup boyundan tutup yere caliyor ya abileri bu kadinlar o daha beter. vampir olursa tamam ama :D super gucleri falan olan filmler ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bruce lee de 60 kiloydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oda yalan zaten :P oda akrsisinda 120 kg lik egitimli bir abiye yemez yani. bu yuzden siklet siklet ayrilmis durumda ya olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Abi Bruce Lee ciddi istisna. Adam hizliydi ve ciddi anlamda etkili darbeleri vardi. Bir de hayatini buna adamis insanlari cidden ayri tutmak lazim ama hatun anatomisi tumden aykiri bu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Dexterity baby , döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 egitimli dedik bastan yahu. oyle yarmagul gibi bilgisayar basindaki 150 kg luk yag tulumundan bahsetmedik zaten. di demiski egitimli kadin egitimli abiyi dovuyor. bruce lee karsisina cikar bakalim su k1 daki sampiyonu gorsun gununu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Myth Buster'da falan su Kill Bill'deki tabut kirma sahnesi icin erkek bir dovuscuyu yere yatirip kisa mesafeden yumruk neyim attirmislardi. Hayvan herif box eldiveni ile 1200-1400kg gibi bir sey vurmustu. Bu gereksiz bilgiyi de verip konuyu daha fazla baltalamayayim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 F = m x a gençler. Kütle yoksa ivme var, Bruce her türlü yalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bruce lee dunya uzerindeki herkesi dovebilir. o ayrı mesele. kilodan bagımsız dover. Cunku o bruce lee. Ya da ipman da mesela herkesi dovebilir istedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yoda ownz all then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi samurayları, ninjaları falan yok ettiniz su soylediklerinizle. ama kadınların basrole gecip onu bunu tokatlaması olayında ben de size katılıyorum. boktan oluyo film direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 said: Gina Joy Carano (born April 16, 1982) is an American actress, television personality, fitness model and mixed martial arts fighter. Carano appeared as the Gladiator "Crush" on American Gladiators. She has been referred to as the "Face of Women's MMA."[1] Carano was formerly the #3-ranked 145-pound female fighter in the world according to the Unified Women's MMA Rankings.[2][3] Bırakın da bir zahmet bu kadın tokatlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 o kadın şu meşhur gifteki hatunmuş bu arada hahahaha http://yeyfiles.net/senap/OS1vPG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Filmden çok belgeseli andırıyor zira film dediğinde senaryo olur,oyuncuların 2-3 cümle repliği falan olur..Gereksiz uzun ve aşırı soyut bir film..Pek sarmadı..Şahane görselliğin hatrına; 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 7.5/10, beklediğimden iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar