cado Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dün sinemada metrodan kaçış diye bi film izledim hiç beğenmedim 10 üzerinden 6 veriyorum.1 puan danzel 1 puan travolta 1 puanda sapranos da oynayan adam için onun dışında çok tırt bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Masquerade said: Kramer vs. Kramer 8.1/10 nokta bir'i neye göre veriyosunuz yav? bünyede böyle bi barometre var da "ben bu filmi 8.1 sevdiğimi ölçtüm" gibi bi sonuç mu veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Evet. Hassas ölçüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 takdir ve tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Abi insanın 8 veresi gelmiyo. 9 veresi de gelmiyo. 8,5 diyosun onu da beğenmiyosun. En iyisi virgülleri sonuna kadar kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 verdiğin not resmi evraka geçmeyecek yav, 8 de, içinden gelmiyosa 9 de, o da çok gelirse 8.5 de. hayır, şimdi diyeceksiniz ki, "ulan verdiğimiz nota bile karşıyor", yok karışmıyorum, ne verirseniz verin banane, benim için film hakkındaki görüşünüz önemli, ama garibime gitti sadece, ondan açtım mevzuyu. sonuçta kendi aramızda sohbet ediyoruz, spesifik verilere gerek yok bence, kaldı ki o kadar spesifik not verecek yeterlilikte de değiliz, hiçbirimiz sinema öğrencisi değiliz(dir herhalde). notlandırmadan amaç okuyana film hakkında bi fikir vermek. neyse, sözüm meclisten dışarı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sana 6.2 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 6 ver üstü kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Onu da Masquerade versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ne vereceğine maskerad karar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Powder Blue diye bir film izledim. Jessica Biel'in memelerinin hatrına puanım 7 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 huun said: Her türlü büyü için gereken bloodsteel madeninin artık çok az çıkartılabildiği bir dünyada; 1 human assasin, 1 elf fighter, 1 human rogue ve 1 görünmez olmayı öğrenmeye çalışan goblinden ibaret partynin maceraasını izliyoruz. fena film değil; izleseniz de olur, izlemeseniz de. seyrettim. 4/10 vasat 2 dragon animasyonu filmi kurtarmamış. frpdir çamurdan olsa seyredilir dedim ama seyredilmeyebilirmiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 The Ninth Gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Nema-ye Nazdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 http://www.movietrimmer.com/content/default/english/images/movies/46230_3.jpg 6.5/10 2 saatlik filmin tamamı son sahneye build-up yahu, bide konu direk jacob's ladderdan calıntı olmuş. Ama oyuncular ve kamera oyunları vs begenildi, puanım 6.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 http://imovies4you.com/wp-content/uploads/2008/04/titanic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sg-1 said: ne vereceğine maskerad karar versin evet ben karar vereyim. sana puanım 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 (76701)Groundhog_Day_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet.rar espriler gayet yerindeydi gayet tatlı bir filmdi Sıkması gerekirdi ama sıkmadı ama yine de bir daha izlemem sanırım Tavsiye ederim Bana tavsiyesinden dolayı da hamite teşekkür ederim çok (: http://sungwonchoe.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/groundhog_day.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Breakfast Club Dün gece yönetmenin ölümü haftası dolayısıyla yıllar önce TVde tam izleyemediğim filmi baştan tekrar izleme gereği hissettim: Gerçekten muhteşem. Aradan geçen 20den fazla yıla rağmen anlatım gücü ve karakterlerin canlılığından hiçbirşey kaybetmemiş bir film, kanımca tüm zamanların en iyi gençlik filmi. Son 20-25 dakikaya geldiğinize bu filmin asla bitmemesini isteyeceksiniz. İzlemeyenler kaldıysa şiddetle öneriyorum. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 paso izliyorum. Sadece Glen karakteri için. http://i40.tinypic.com/33xu808.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Masquerade said: sg-1 said: ne vereceğine maskerad karar versin evet ben karar vereyim. sana puanım 9 kanka. 9.1 vermezsen alınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 http://www.movietrimmer.com/content/default/english/images/movies/46230_3.jpg muhteşem film 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arka arkaya STAY'i gazlayan yorumlar geliyor. epeydir izlemek isteyip de hep ertelediğim bi filmdi, bu akşam bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sonu biraz hoşuma gitmedi ama yine de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar