Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aha başlığa yeni baktım tekrar da, ben başlığa bakıp fransızca gibi düşünmüştüm. iki dille de hiç alakam yok o yüzden yanılmış olabilirim. İspanyolca gibi de gelmemişti dil ama doğrudur yani ehah. Zaten gecenin ikisinde izleyince çok farketmiyo. yine de fail tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 isimden de mi anlamadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zaten ismi yüzünden fransızca gibi geldi :P ha la habication de fermat ha la vie en rose işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fena değildi..İlk 15,son 15 dk olarak bakacak olursak güzel film..onun harici gayet tırttı..bir de wolverineli sahne müthişti :) 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 19/100 Hayatimda gordugum en berbat filmlerden biri. Uyudum da zaten yarisindan sonra, ruyamda da fulme kufretmeye devam ettim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hiii!!! yazik degil mi ama emily browning'e :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 8,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 8/10, Toplumsal bir konuya değinmiş. Kız iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/fe/Touch_of_Evil_restored.jpeg/220px-Touch_of_Evil_restored.jpeg 8/10 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Emaleth said: 19/100 Hayatimda gordugum en berbat filmlerden biri. Uyudum da zaten yarisindan sonra, ruyamda da fulme kufretmeye devam ettim hatta. Uyumadım, film 7/10. soundtrack 10/10. Emily Browning 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben de sevmiştim özellikle; efsane sahneler jedi, orc sahneleri falan efsane. kız zaten aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 10/100 Film kötü, 4 defa filmi izlemek için açıp kapattım yarısına kadar izleyebildim ancak. Kurgu bütünlüğü yok, aksiyon sahneleri bir derece ama ondan sonrası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Gerçekten kötü baya baya kötü hani vakit geçirmek için nicolas cage filmleri izlerim o kadar kötü. not: sucker punchtan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ama... ama... emily browning :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 He işte anca jartiyer hatrına alıyor puanları o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu Sucker Punch'ı sıkıntıdan bi türlü izleyemeyen arkadaşlar (izleyip de beğenmeyene saygım sonsuz) aşağıdaki filme kaç puan veriyolar. çok merak ettim ? Ink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 7/10 Eğlendim ben özellikle araba koleksiyonuna hasta oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 SNA1L said: 10/10 3/10 benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_lsVUwagwjMw/TJIibroxfII/AAAAAAAABCQ/jHaRQRybF4U/s1600/20101118%2520Das%2520leben%2520der%2520anderen.jpg 8 gibi 9 da olabilir/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mantık hatalarına,klasik abd propagandalarına ve filmdeki bilimum gereksiz karakterlere çok takılmamaya gayret ederseniz gayet güzel bir film..ben gayret ettim güzel geldi :) özel efektler muhteşem..bi inen bi çıkan temposuyla bünyenizde garip bir etki bırakabilir..3d gözlüğe de 4 lira aldılar içim yanıyo 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 7/10 7/10 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pırokşi said: bu Sucker Punch'ı sıkıntıdan bi türlü izleyemeyen arkadaşlar (izleyip de beğenmeyene saygım sonsuz) aşağıdaki filme kaç puan veriyolar. çok merak ettim ? Ink sucker punch pek beğenmedim tavsiye edeceğim bi fim değil. Ink izlediğim en ilginç en etkileyivi filmlerden biriydi şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Pırokşi said: bu Sucker Punch'ı sıkıntıdan bi türlü izleyemeyen arkadaşlar (izleyip de beğenmeyene saygım sonsuz) aşağıdaki filme kaç puan veriyolar. çok merak ettim ?Ink ink gaaayet iyi filmdi. izleyeli baya oluyor ama benden bi 7/10 kapar her türlü. sucker punch yarısı etmez ink'in zira basbaya ve dümdüz kötü film. ilginç olsun diye alakasız alakasız şeyleri yığmışlar, vermişler efekti, vermişler efekti, üstüne de soundtrack döşemişler. videoklip gibi film mi olur? öeh. btw, dün akşam aşağıdakini seyrettim. hadi buna da bi 67/100 veriym. fena diil. herif yakışıklı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar