Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Mantık hatalarına,klasik abd propagandalarına ve filmdeki bilimum gereksiz karakterlere çok takılmamaya gayret ederseniz gayet güzel bir film..ben gayret ettim güzel geldi :) özel efektler muhteşem..bi inen bi çıkan temposuyla bünyenizde garip bir etki bırakabilir..3d gözlüğe de 4 lira aldılar içim yanıyo
8/10
Sosyal ağlarda paylaş

Pırokşi said:

bu Sucker Punch'ı sıkıntıdan bi türlü izleyemeyen arkadaşlar (izleyip de beğenmeyene saygım sonsuz) aşağıdaki filme kaç puan veriyolar. çok merak ettim ?

Ink

sucker punch pek beğenmedim tavsiye edeceğim bi fim değil. Ink izlediğim en ilginç en etkileyivi filmlerden biriydi şiddetle tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Pırokşi said:

bu Sucker Punch'ı sıkıntıdan bi türlü izleyemeyen arkadaşlar (izleyip de beğenmeyene saygım sonsuz) aşağıdaki filme kaç puan veriyolar. çok merak ettim ?

Ink

ink gaaayet iyi filmdi. izleyeli baya oluyor ama benden bi 7/10 kapar her türlü.
sucker punch yarısı etmez ink'in zira basbaya ve dümdüz kötü film. ilginç olsun diye alakasız alakasız şeyleri yığmışlar, vermişler efekti, vermişler efekti, üstüne de soundtrack döşemişler. videoklip gibi film mi olur? öeh.

btw, dün akşam aşağıdakini seyrettim.

hadi buna da bi 67/100 veriym. fena diil. herif yakışıklı (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...