Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 hamsilipilav said: moriQ said: izle izle bitmiyor. mis. daha dün bi oturuşta üçleme yaptım bende of çok iyi abi ya iyi kelimesi yetmiyor hatta her gün izlense izlenir hele fotr 10/10 3 gündür bunu izliyodum. hala gözümden yaş gelen sahneler var
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sabah önce Gönül Çelen'i, sonra yine ATV'de yeni başlayan adını hatırlamadığım ama Sermiyan Midyat'ın oynadığı bir diziyi, akşam bilmem kaçıncı kez Eyvah Eyvah'ı, şu anda da D-Smart sinema kanallarında (yine bilmem kaçıncı kez izliyor olduğum) Robert Redford ve Jennifer Lopez'in başrolleri oynadıkları Yeniden Başlamak ve Andy Garcia'nın başrolünü oynadığı Lazarus Çocuğu isimli filmleri birbirleri arasında zaplayarak izlemeye çalışıyorum.Sabaha karşı saat 02:30'da Dexter'ın 1. sezonunun tekrar bölümlerini (2 bölüm birden-kesintisiz)STAR'da veriyorlar,onu da izleyeceğim. Kaç gündür çok yoruldum çalışmaktan ve tvdan ve film seyretmekten uzak kaldım.Bugün ve yarın acısını çıkardım-çıkarıyorum-çıkaracağım B)-
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dasti said: nileppezdel said: wrecked izledik bugün. Adrian Brody harika bir oyuncu bence, edilen laflara anlam veremedim. Ama film çoook çok kötüydü. Adamın bazen fazla abartıya kaçsa da iyi olan oyunculuğu da kurtarmamış, hakkaten 10 üzerinden 0 yani, o kadar kötüydü Film bittikten sonra sinemada herifin biri "Bu muydu yani?" dedi, dayanamadım "Sabrınız için teşekkürler" deyip alkışladım. Hakikaten kötü lan film, yani öyle böyle değil çok kötü. sinirim bozuldu benim filmden çıkınca, kahkaha attım bir yarım saat spnra yaşam enerjim tükendi, gitti. Gitmeyin, aman diyeyim gitmeyin. Hatta evde bile denemeyin izlemeyi. Evet arkadaşlar yaaaa...Bu filmi arkadaşlarımla izlemek için gece 11 matinesine girdim.Yaa bütün bir ilk yarı arabanın içinde geçti.Bu kadar sıkıcı,bu kadar iğrenç,bu kadar kolpa bir filmi nasıl çekerler?Hayır çektiler,nasıl pazarlarlar?Gerçekten de bu filmi sakın ola ki ne sinemada, ne de evde izlemeye kalkmayın.Işıklar açılınca yarısında fırladık salondan ve Çiçek Pasajı'na içmeye gittik.Allah'tan öyle yapmışız. Son yıllarda izlediğim en iğrenç film ve sanki hayatım boyunca izledğimi en iğrenç film.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 makyaj cok iyiymis yalnız. http://www.imdb.com/media/rm38845184/tt1316622
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 İşte o makyajın hatırına filmin yarısını izledik :)
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 coenleri pek sevmem ama bu filmi sevdim 10/8
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya bu film çok eski değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum? the man who knew too much ile karıştırmışım dsfgdsfgdsfg
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 The Man Who Wasn't There çok iyi bir film, Coen'lar harika. Filmin tek kötü yanı çılgınlar gibi sigara içiriyordu. b/w filmlerde sigara dumanı çok belirgin oldugu için olabilir.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 FFFFFFFFFF- Since I've quit, I can now have just one. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 evet ışıktan dolayı öyle oluyo. ama film sahnesinde sigara süper bişey. hem duman, hem de sert bi nefeste o izmaritin ezilip büzüldüğünü görebilmek ve çıtır çıtır seslerin falan gelmesi mükemmel bişey.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sigara her ortamda görsel bir şölendir zaten. Ateş, yıkıcı bir güç, insanın elinde. Evcilleştirilmiş. Dat image, dat powah.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Rewendor said: La Habitacion de Fermat (Fermat's Room) http://img222.imageshack.us/img222/7306/fermatsl4.jpg 4 adet matematikçi kendilerine gönderilen şifreli bir mesajı çözerek gizli bir matematik toplantısına katılmaya hak kazanır. Kendilerini bekleyen tuzaktan habersiz ayrı ayrı yola çıkan karanlık geçmişlere sahip matematikçiler hayatta kalmak için bilmeceleri zamanında çözmek zorunda kalacaklardır. Fransızca duymaya tahammül edebilirseniz fena film değil. Bu tip filmler zaten tek örnektir aşağı yukarı, bu film de onlardan biri, eksiği de fazlası da yok. Eğlenceli, ama bilmeceler biraz basit (ve bir kısmı fazla bilindik). Sıkılıyosanız vakit geçirtir, ama öyle müthiş şeyler beklemeyin. 6.5/10 Film İspanyolca
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 suahfuahsfhuasdahu lolipopumu dusurdum :/
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 eehhhe...latin kökenli ikisi de,olur öyle:)
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bariz ot kafası. ayrıca hiç komik değil, aç karnına çok sinir edici
Öne çıkan mesajlar